viglink.com

Wednesday, August 22, 2012

Vi är Arkturierna!

Arkturianerna, 19 augusti, 2012





Tiderna snabbas upp och ni växer med dem. Men tänk på vad ni vänder er uppmärksamhet mot och i vilken riktning ni vill utvecklas och växa.



Det är tydligt att ni måste öva på urskiljning. Även om de inkommande energierna är starka och ljuset kommer uppifrån, måste ni fortfarande bestämma er för i vilken riktning ni vill gå.



Ljus bär information, men det är ni som måste bestämma hur ni ska dra nytta av den. Det finns människor som ännu inte utnyttjar de energier som strömmar in över er planet. Och det finns människor som snabbt utvecklas medan de använder sin högre intelligens och hängivenhet för processen, för att låta den inkommande informationen välsigna dem i största möjliga utsträckning. Däremellan finns otaliga varianter på hur ni kan dra nytta av det som ges till alla.



Detta är så, eftersom var och en av er är här med olika stadier av intention i utvecklingen av medvetandet och förmågan av tydlighet och kloka val.



Era böner och önskemål i avsikt att klargöra för er själva vad exakt det är ni önskar från denna uppstigningsprocess, andligt och på annat sätt, är mycket viktigt.



Det är väldigt få som redan har verkligt inträngande kunskap om djupet i människans andlighet, eftersom de flesta av er som har börjat delta i uppstigningsprocessen, mer eller mindre har utbildat er själva genom den information som finns i den så kallade New Age gemenskapen och liknande källor, för att lära er om och förstå den andliga processen. Men denna kunskap nuddar ofta bara vid ytan och innehåller ibland felaktig information.



Kom också ihåg, att eftersom ni alltid drar till er energier och medvetandenivåer som liknar era egna, kan det innebära att ni inte utvecklas till ett högre medvetande, eftersom ni kanske endast repeterar vad ni redan har uppnått i andra inkarnationer, kanske i högre dimensioner.



Därför rekommenderar vi att ni frågar er själva vad ert hjärta i detta speciella liv andligen längtar efter, och inte bara följa den information som är lätt tillgänglig för er överallt. Vi föreslår att ni tar er tid och lyssnar till ert hjärta för att aktivt och uppriktigt upptäcka er mest genuina önskan.



Allt är möjligt! Glöm inte att ni kanske är en av de varelser som har blivit manipulerade i årtusenden att inte använda den ursprungliga friheten i ert hjärta för att nå det skenbart omöjliga.



Vi vill inspirera er till att ta bort alla tankar som är andligt begränsade och som håller er kvar i status quo. Sträva efter det som ni aldrig har vågat drömma om! Därigenom – till att börja med – är det inte så viktigt på vilken nivå ni drömmer om er nya värld, utan i vilken grad ni öppnar upp ert hjärta för den högre andliga insikten. Syftet och kvaliteten i skapandet kommer automatiskt att följa med denna insikt.



Att föreställa sig och skapa en ny värld från status quo, där ni nu befinner er, utan att ta hänsyn till graden av andlig förståelse som ert hjärta verkligen önskar, tar ifrån er er autentiska tillväxt och möjligheten att använda dessa tider av planetariska och universella förändringar på en maximal nivå.



Tyvärr har de flesta av er in haft möjligheten att nå in till ert djupa hjärtutrymme för att synkronisera med ert sanna upphov, i avsikt att lära känna ert djupaste syfte. Det är så därför att ni har hållits upptagna med ytliga kunskaper och förströelser för att hindra er från att tona in till ert eget personliga upphovsfält. Därför vågar många av er inte gå in i djupet av er varelse för att lära känna er själv.



Så vi rekommenderar er att använda kraften i det inkommande ljuset för att hjälpa till i processen att gå in på djupet av er varelse och inte låta er själva bli vilseledda av er tankeprocess, även om det handlar om strukturella inslag i er utveckling eller högre dimensioner.



Även i ert hjärta kan det finnas lager på lager som hindrar er att gå djupare. Det handlar om att tränga igenom dem alla tills ni når botten, för att komma i kontakt med er själs verkliga motivering. Er sanna andliga strävan kommer självklart att visa sig och leda er i rätt riktning för att uppnå det.



Det finns inga yttre medel - annat än de inkommande energierna som kan utvidga er medvetenhet - som kan hjälpa er att komma i kontakt med er egen kärna. Den kan bara nås i tystnad. Den kan bara nås i den stund när ni vågar frigöra er från alla bekymmer, alla kroppsliga och sinnliga begär, alla begivenheter, alla människor även de mest älskade. Det är en process som bara ni kan göra ensamma, därför upplevs det som att dö från världen. Ni måste vara beredda att släppa alla identifieringar med vad ni tror att ni är, eller vad ni anser identifierar er, ni måste släppa allt önsketänkande.



Detta är vad vi rekommenderar, om ni vill vara helt sanna mot er själva och er egen väg. Annars följer ni bara med den ström som alla andra följer. Men även detta är värdefullt, om ni föredrar att göra det, eftersom det då skulle bli den väg ni har valt i denna livstid. Men om ert hjärta fortfarande är bekymrat över er egen process, råder vi er att följa det vi har förklarat här.



Ni ska veta att ni kan uppnå varje andligt mål, varje andlig insikt, när ni väl har identifierat det. Inget mål är för högt om ni är fast beslutna och beredda att göra vad som krävs. Och då kommer ni att dra till er de rätta medlen för förverkligandet av detta mål.



Alla har nu fått en enastående möjlighet att på en relativt kort tid uppnå det som inte har varit möjligt tidigare.



Uppstigning till högre dimensioner eller ens andligt förverkligande till en viss nivå, kräver mer än att bara vara i sällskap med starka energier eller högre ljus.



För att komma till insikt om det Gudomliga Medvetande som ni är, krävs att ni arbetar på det. Även om det kanske hjälper att leva i en högre densitet, har andlig insikt inget att göra med på vilken dimensionsnivå man lever, eftersom Gudomligt Medvetande kan realiseras i alla dimensioner. Dessutom, distraktion från denna insikt finns överallt och i varje dimension, men den låga tätheten i er dimension tillhandahåller även en utmärkt miljö för att komma till insikt om den Högste.



Vi välsignar er så att ni kan finna ert sanna hjärtas önskan, vilken alltid handlar om er individuella väg mot föreningen med Allt Som Är.



Vi är Arkturierna!



Kanaliserat genom Ute http://radiantlyhappy.blogspot.com.au/2012/08/the-arcturians-21-aspire-what-you-never.html



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



Copyright© 2012 All rights reserved: Ute Posegga-Rudel, http://radiantlyhappy.blogspot.com



Sharing of this message is only allowed together with this information and without any changes. If you have questions, please contact me via transformation33@gmail.com.



Thank you.





No comments: