viglink.com

Wednesday, August 29, 2012

Vi, ni, barnen och vårt samarbete!



Delfinkollektivet, 26 augusti 2012

Genom GLR Meline Lafont.



Vi, ni, barnen och vårt samarbete!


Vi hälsar er, vackra ni, vi är Delfinkollektivet och vi stiger fram än en gång då vi har mycket att dela med er när det gäller utrensningen av negativiteten och angående förändringarna på Jorden. Som ni vet vid det här laget arbetar vi mycket hårt för att hjälpa Moder Jord med att släppa all negativitet från hennes fält och från era fält också, ni som är vår familj som bebor ytan på planeten. Vi ber er att fortsätta med att sända mycket kärlek och ljus till våra hav och till oss. För vi är i stort behov av det och det hjälper oss med vårt arbete. Varje liten gnista av ljus och kärlek som sänds till oss och till haven genom era tankar är tillräckligt för att utföra mycket av arbetet. Ni är kraftfulla skapare, underskatta aldrig det!

Vi vill tacka er för ert samarbete när det gäller detta och vi älskar er alla bortom ord, och det inkluderar också de så kallade själarna, de mörka själarna, för de vet inte bättre. Vi förlåter dem och vi sänder dem vår kärlek som om de var våra egna barn. Vi sätter dem i ljuset och vi betraktar dem som våra egna, men med den skillnaden att de helt enkelt har förlorat vägen till sitt inre jag. Vi ber er att göra detsamma, för ni är alla ett och är kollektivt nära bundna till varandra. Det är till fördel för er och för Moder Jord att förlåta dessa vars dåd/mål och tankar skiljer sig från era egna.

Ni har tvingats utstå mycket under oräkneliga inkarnationer över en lång sträcka och även de som nu kallas Ljusarbetare och uppvaknade har någon gång gått samma väg som de mörka själarna nu befinner sig på. Även då vi aldrig har upphört med att älska er villkorslöst och vi förlåter er, så har allt detta bidragit till att leda er dit där ni är nu. Att förlåta och att älska är av den största vikt just nu.

Ni befinner er nu på den sista biten av vägen som leder till Uppstigningen och det är därför vi ber om mycket mer assistans från er, för vi deltar i ett gemensamt projekt i vilket vi alla aktivt drar i samma trådar. Vi vill se på det här samarbetet som en enda stor välgörenhet mot er, mot oss och mot alla andra. Mina älskade, vi älskar er så djupt, så innerligt! Om ni bara visste djupet av vår kärlek för er. Uppstigning är i själva verket er, likaväl som Moder Jords, process så allt reduceras ner till er själva och det är därför ni förväntas att ge ert fulla stöd till det.

Moder Jord och haven är redo och börjar nu starta upp de första processerna som är relevanta för detta och vi, som Delfinkollektivet, är här för att hjälpa till så att allt går framåt som det är planerat på det smidigaste sätt som är möjligt. Vi är här för att hjälpa er med detta och vi tillåter ingenting att hindra eller blanda sig i detta. Det som måste göras för att rena och rensa Moder Jords hav kommer att ske. Ni kommer alla, tillsammans med Moder Jord, att återigen skina i all er prakt.

Vi har sedan länge etablerat kontakter med mänskligheten och särskilt under erorna av Atlantis och Lemurien där vi redan då samarbetade nära med er civilisation. Hand i hand, så att säga, fanns en genuin vänskap mellan våra själar och era. Och nu, under den nuvarande Gyllene Tidsåldern, kommer allt detta att återgå. För samarbetet är återigen näraliggande och mänskligheten kommer inom kort att få se missuppfattningar som gäller vår delfincivilisation och anpassa sin bild av oss efter det. Vi är mycket högt utvecklade varelser med ursprunget i stjärnan Sirius B, och vi vet alltför väl vad mänskligheten tror om oss och förväntar sig av oss.

Ofta känner vi er enorma kärlek och värme för oss, vilket vi vill återgälda på samma sätt. Vi älskar barnen djupt, för deras själar är fortfarande så rena och oförstörda, de förblir nära källan och ofta kan de kommunicera telepatiskt med oss. De är framtiden och de anländer i vågor till Jorden för att hjälpa oss alla och att hjälpa till med att sprida ljuset här. Låt dem få vara barn, så att den otyglade delen, den barnsliga delen, bevaras så länge som möjligt.

Vi är Delfinkollektivet och vi vill tacka er alla från djupet av våra hjärtan för vad ni redan har åstadkommit och för kärleken som sänds ut till oss. Vi känner hur allt intensifieras och vi känner er kärlek, det är det som håller oss igång. Glöm aldrig hur oerhört vi älskar er alla och vi ser fram emot tätare och nyare former av samarbete på en mer personlig nivå än tidigare, för vi är alla Ett! Vi är EN enda stor familj! Vi är Delfinkollektivet och vi tackar er hjärtligt för att vi fått dela detta meddelande med er.

Översättning Gertie Dahlberg – www.st-germain.se

Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. 

No comments: