viglink.com

Saturday, August 25, 2012

Ni är skyddade, guidade och alltid visade vägen




Hälsningar Kära Ni, jag är Indriel.

20 augusti 2012 
Även om jag för närvarande verkar obekant för er och ganska långt bort, är jag inte det. Detta försäkrar jag er med stor inlevelse. Ni är ovillkorligt älskade. Ni är skyddade, guidade och alltid visade vägen. Vi, er Guidningsstyrka, är aldrig dömande och är oförtröttliga i vårt stöd av varje och alla av era ansträngningar. Oavsett om de är fulla av fallgropar eller rotade i högt medvetande finns vi här för att stödja er. Alltid. Vi instruerar er nu med ökande frekvens, att bryta er loss från de rigida villkor som lärde er att bara lita på era 5 kroppsliga sinnen. Precis som ert chakrasystem har aktiverats och expanderat långt utöver de ursprungliga 7, så är sant för er sinneskropp. Det är tid för er att överge de gamla lärorna en gång för alla. Ni är bland de första som upptäckt förverkligandet av vilka ni verkligen är, vilket bara är passande, eftersom ni är Vägvisarna och har kommit hit för att leda. Omdefiniera det ni tänker som "verkligt". Stryk ord som "tokig", "excentrisk" eller "orealistisk" från er vokabulär. För om det är orealistiskt att söka och åtnjuta gemenskap med de högre rikena - åtminstone enligt de gamla sätten att tänka - låt det då vara så. Ni vet ändå i ert hjärta att bara de saker som ni finner inom ert hjärta är vad som är "verkligt"; bara vägledning ovanifrån kan man ovillkorligt lita och förtrösta på.

~ Se på när de hårda illusionerna från den tredimensionella världen faller ifrån. Ni har klokt valt er tidslinje, om ni skulle uppleva en lätthet och ett avskiljande från oro, hat och föreställningar av värdelöshet och begränsning. Känslor av fridfullhet, glädje och synkroniska händelser - dessa är ledtrådarna som säger er att ni är på rätt spår. Stora valmöjligheter har gjorts tillgängliga för alla som inkarnerat vid denna tid, eftersom inte alla önskar eller har i sitt kontrakt att ha samma upplevelser. Dessa olika scenarion manifesteras som osynliga tidslinjer, vägar som leder ut ur ert nuvarande paradigm. Jämför dem med grenarna på ett träd. De växer i alla riktningar och kan vara raka eller vridna, släta eller knotiga. Ibland kan de kortvarigt korsa varandra. En del är längre än andra och en del ser ut att vara ganska döda; de är förtorkade och karga. Medan andra är lummiga och gröna och mogna med blommor och frukt. Det är ert val. Det har alltid varit ert, och bara ert, att bestämma.

~ Resenärer på Paradisvägarna rekommenderas starkt att odla förmågan till tålmodighet. Ni är utmattade av er resa, vilket för så många av er har sträckt sig över livstider numrerade i tusental. Vi förstår detta, och vi känner stor medkänsla. Ni som läser dessa skrivelser har mer sannolikt än inte varit en ursprunglig del av det Stora Jordexperimentet, i vissa egenskaper eller andra, från dess allra första början. Ni kan mycket väl ha varit en av konstruktörerna! Ni har kämpat tappert och hårt, och nu är ni vid slutet av er resa. Bara en liten bit till, Ni Modiga, vi lovar er. Lita på vad ert hjärta säger er, vilket är att slutet är öppet i sikte. Vad som väntar er i slutet av den väg ni valt är verklighet, exakt såsom ni designade den, och det är inget annat än häpnadsväckande.

~ Jag varnar er för att strunta i de fina bilderna som visar sig för er medan ni är försjunkna i meditation. Eller vad ni tänker på som ett drömtillstånd. Det är det inte. Inte längre. Inte för er. Vad ni ser är hastiga glimtar av era skapelser komma till liv. Så, om det ni ser inte passar er, förfina det lite. Ni arbetar också med oss, healing, inlärning, bekantar er med det som ni glömt. Är det ni ser alltför vackert, är det ni känner alltför magiskt för att vara sant? Då ja, med alla medel - skulle "verkligt" definieras av ert tredimensionella paradigm, då är det sannerligen inte verkligt på det sättet alls! Allt som är fantasifullt och overkligt per definition i den existerande världen av dualitet väntar med all säkerhet på er när ni en gång lämnar den. Ni har ett lustigt och humoristiskt uttryck på ert språk, som refererar till någonting som anses omöjligt... Ni säger, "När grisar flyger". Nåväl, jag frågar er, varför skulle de inte? Borde inte fiskar dansa och hundar sjunga som sångfåglar, om de så väljer? Tyvärr, tiden är kort och ni har mycket att göra, Ljusarbetare, för massorna tror fortfarande att svaret på dessa frågor borde vara ett rungande nej. De står inför något av en chock, de Kära Själarna.

~ Så för att avsluta, jag förordnar er en daglig tyst meditation. En där ni ingen guidar räddar er. Ingen musik. Inget prat. I ett mörkt rum måste ni göra detta, så att ni kan öva på att expandera er inre syn att sträcka ut sig till er yttre värld. Alltmer kommer ni att kunna uppfatta gnistor av ljus och slutligen små klot. Även om det inte är nödvändigt, som jag sade tidigare, att använda er fysiska syn - behöver många av er fortfarande den extra bekräftelsen, den lilla röst av förtroende från oss som säger, "Ja. Vi är här." Gå djupt inom er själva och ha tillit till vad ni finner där. Omfamna er magnifika nya verklighet och börja långsamt leva den. Sådan är manifestationens väg. Och med det avslutar jag.

Jag Är Indriel.

Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved.

You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.




Amulet Crystalium large



CHF21.00

No comments: