viglink.com

Wednesday, August 29, 2012

Alexis Cartwright



Föddes i Australien och började sin intuitiva läsning vid en ålder av 19. Hennes läsningar gav henne många insikter i energiska och psykologiska makeup av den mänskliga kroppen och medvetandet, sakta flytta hennes intresse för läkning.

Inledningsvis, under läsningar och helanden såg Alexis klärvoajant energisk block i kroppen och hur och varför de manifesteras i sjukdomen. Vid en ålder av 23, genom en särskild tidigare liv regression kanaliseras genom från det planetariska inflytandet från "Chiron" fick hon en djupare och mer omfattande förståelse av den energiska smink eller mönstring av den fysiska kroppen. Dessutom uppmuntrade den Andliga Hierarkin henne att införa kristaller som en helande verktyg för kropp och medvetande.


Alexis började kombinera kristall essenser med intuitiva avläsningar att rensa energiska block och svagheter hon såg i kroppar hennes klienter. Detta gjorde det möjligt för dem att inte bara klara olösta frågor utan också göra positiva förändringar för att förhindra pågående symptom och ytterligare kamp i deras dagliga liv.

För att hjälpa dem att bli mer självförsörjande i sin läkningsprocess, utvecklade hon ett kit av vibrational healing essenser kallas "Lightbody Kit". Varje väsen bestod av kristaller, rockor, geometri och ljud. De helande krafter och egenskaper hos kristallerna i de olika essenser av Lightbody Kit hjälpte tydliga genetiska och underliggande tillstånd i kroppen och medvetandet.

Den Elemental Kingdom hjälpte Alexis att utveckla och kanalisera spådom diagram som gav insikt och vibrationer som krävs för att lösa särskilda frågor och restriktioner för sina klienter. De essenser hjälpte att rensa de fysiska symtom som hålls upprepas under hela deras dagliga liv. De spådom diagram banade väg för kunderna att köpa sin egen essens kit och oberoende gudomliga och får en personlig läsning och helande i sitt eget utrymme och på egen bekvämlighet. Detta var en mycket själv ge processen.


När Alexis var 29, började andliga guider att kanalisera nya helande förfaranden för henne. Dessa förfaranden hjälpte henne att läka djupare och svagare nivåer av eteriska kroppen av hennes klienter, som skapar mer allvarliga och långvarig sjukdom i sin fysiska kropp och medvetande. Dessa förfaranden möjligt kunder att flytta sina energiska mönstring och bemästra ovanlig "övergångsperiod" smärta och omständigheter som hon kunde förutse manifesterar mer på ett personligt och globalt på grund av förändringarna på Jorden - under tiden för övergången från 1999 till 2012. (Den "övergång" förklaras utförligt i hela boken "Beyond Dörröppningar").

Alexis kom att förstå detta "övergång" som en dörröppning, möjligheter att skapa radikala förändringar i vår kropp, verklighet, planeten och universum och att dessa nya energiska helande förfaranden skulle också förebyggande vård mot Lightbody symptom som den nya människans anatomi utvecklades.

Denna nya helande modalitet var förankrad på planeten under en sjuårsperiod. Under denna tid nya kristaller och geometriska symboler tillsattes också att fullända och komplettera 77 essenser av Lightbody Kit.

Tillsammans förfaranden och essenser började arbeta på djupare och ibland mer komplexa energisk nivåer i kroppen och medvetandet eftersom de inte bara arbetat med den fysiska kroppen och anatomi, men också eteriska och elektromagnetisk kropp.

Vid tiden Alexis var 32 år gammal, var hon inte längre bara ge avläsningar och essenser kristall i terapeutiskt syfte. Hon hade skapat en helt ny helande modalitet och etablerade en helande klinik där hennes klienter nu kom för "helande" snarare än avläsningar. Deras behov höll henne söka djupare och djupare inom sig för att få svar för att hjälpa lösa och läka mönstring av sina fysiska, känslomässiga och andliga kroppar.


Många läkare, alternativa terapeuter och synska har hänvisat kroniskt sjuka patienter till Alexis. Hon är känd för att ha fantastiska resultat efter att alla ortodoxa eller alternativa mediciner har misslyckats. Samtidigt inte garantera ett botemedel, är hennes tro på universum orubbliga och hennes klienter bekräftar de positiva resultat från hennes "hyggen". Under en helande session hon bortser tidigare diagnos. Hon ger en personlig, intuitiv läsning för att fastställa källan till smärta medan sam-skapar en process holistisk healing för "den enskilde". Hon tror inte på sjukdom, utan snarare kroppen är i ett tillstånd av dis-lätthet.


Samtidigt arbetar med tusentals kunder Alexis kunde se de nya energiska förfarandena inte bara skapar en helande process inom kundens kropp och medvetande, men såg också förändringar inom mönstring av kroppen genom omkodning processen av DNA. Denna aktiverade klienter att uppnå effektivare och långsiktiga förändringar helande, inte bara inom sin egen fysiska kropp, utan också deras verklighet, varigenom deras "öde och syfte" läsning att komma i uttryck i snabbare takt än vad som tidigare varit möjligt. Kunderna kunde inte bara börja behärska sin egen hälsa på en daglig basis, men också hjälp att förändra och bemästra sin verklighet. Därför denna nya, kanaliserade tekniken hette Överföring Healing ® - transformerande healing.

Omkring 1999, när hon var 36 år gammal, Alexis styrs av den Andliga Hierarkin att skriva ner alla procedurer hon kanaliseras och utvecklats under många år för att Överföring Healing ® kan läras ut till andra, vilket gör överföringen frekvenser mer tillgängliga på planeten .

Denna nya helande modalitet kanaliseras genom och arbetade med av Alexis innehåller och skapar några av de dolda och glömda helande krafter och egenskaper av alkemi. Som ett resultat av alkemi ingår i de grundläggande förfaranden överföringen Healing ® modalitet.

Att kanalisera genom den nya modalitet Alexis var mest entusiastiska över heliga informationen och helande teknologi som enligt de förfaranden avancerad nivå och läror, dessa kanaliseras genom Lord Melchizedek. Avancerad nivå förfarandena energiskt övervakas och stöds av de Uppstigna Mästarna av Enok och Metatron och kanal genom frekvenserna och teknik som krävs för att förankra och integration av nya ljuskroppen systemet.

Den unika kombinationen av alkemistiska läkande egenskaper och ljuskroppen teknik skapar resurser och teknik inom Överföring Healing ® för att underlätta en helig uppstigningsprocessen. Inrättandet av denna stödform bidrog att stelna skapandet av The Diamond Pyramid av Ljus ™ som är den grundläggande struktur som upprätthåller läror Överföring Healing ® på planeten.

Alexis är mycket glada och passionerade införa denna nya form av healing och uppstigning teknik till världen i stort.


Efter upprättandet av överföringen Healing ® modalitet Alexis reviderade sin första publikationen "Dörröppningar", vilket ger en andra upplaga "Beyond Dörröppningar: Mysterierna Revealed" för att förse allmänheten med mer omfattande information om uppstigningsprocessen. Denna publikation innehåller ytterligare kunskap, komplett med mallar och bilder som stödde de frekvenser, kunskap och kanaliserade läror överföringen Healing ® modalitet. Denna publikation blev sedan grunden för upprättandet av de Beyond Dörröppningar verkstäder, som ger individen med verktyg och kunskap att ge sina egna personliga andliga tillväxt.

Alexis reser nu i stor utsträckning inom Australien och internationellt för att öva och lära ® Överföring Healing. Den helande format ändras som svar på hennes andliga vägledning och krav och behov av hennes klienter på tiden. Hon ger Trance Channellings samt Mass Healing och ljuskroppen presentationer Aktivering för publiken numrering från 100 till 350 personer åt gången. Hon underlättar också överföringen workshops Healing ® och konferenser på olika platser runt om i världen, så att fler människor kan lära sig att läka sig själva och andra. Deltagarna i en konferens kan också få en unik helande och kanaliseras läsning om det särskilda gateway "frekvenser plats, medan på plats vid vissa kraftfulla planpunkter runt planeten.

Alexis avsikt är att fortsätta att kanalisera och skriva om den information hon hämtar därmed förmedla sina frekvenser och läror till en global clientbase till stöd för vår uppstigning process. Mycket av den kanaliseras information kommer att lämnas via olika publikationer samt denna webbplats. Detta gör att fortsatt stöd till allmänheten och lojala anhängare av Alexis och Överföring Healing ® som har valt att lära sig genom dessa läror.


Överföring Healing ® innehåller och ethericly förenar alla östra former av healing i en modalitet. Det filtrerar genom naturliga frekvenser från jorden, Cosmos och andra dimensioner i de relevanta nivåer i eteriska / fysiska kroppen.

Den kristallina helande frekvenser Överföring Healing ® kanaler i kroppen, inte bara stödjer en alkemiska läkningsprocess i kroppen, men viktigast stödja kroppens förmåga att göra övergången till den 5: e dimensionella Adam Kadmon kropp och verklighet som nu manifesterar. Denna gudomliga uppstigning process jorden och människokroppen förklaras i detalj i Alexis bok, Bakom dörröppningar. Överföring Healing ® är i själva verket en uppstigning modalitet. "Överföring Healing börjar skapa den gudomliga mall av Kristus i en individ, så att de börjar stiga in i ett tillstånd av välbefinnande, högre medvetande och högre frekvens eller dimensionella verkligheten".

Alexis vill stå till tjänst för alla på sin resa mot självinsikt, healing, mästarexamen och uppstigning.

alexis lightbody 


I sin bok "bortom dörröppningar - Mysterierna Revealed", erbjuder Alexis en grundlig, personlig och kanaliseras perspektiv på ett varierat utbud av ämnen som är relevanta för den kunskap och lärdomar om himmelska Kristus. Detta vackert producerade 507 sida, är fyrfärg bok en av de mest omfattande handböcker på Kristi läror som finns idag. Den information som erbjuds inom är så djup som den är i rätt tid. När du läser, tas du med på en resa längs vilken du få en uppfattning om de förändringar som sker i planeten och mänskligheten vid denna kritiska tidpunkt uppstigning från 3: e till 5: e dimensionen. Viktigast erbjuds du kraftfulla verktyg som kraftigt kan hjälpa dig och dina nära och kära för att upprätthålla balansen, höja din frekvens, flytta din verklighet och överföring till den 5: e dimensionen i harmoni med vår planet genom en process av gudomlig synkronicitet. Den heliga kunskap och undervisning upplevde då du färdas genom de 15 kapitlen i denna bok är: - Jorden och kosmiska förändringar - kristaller, deras interna teknik och befogenheter helande - De magiska egenskaper av symboler - Global Grid Matrix - Hur alkemiska förändringar i DNA och människokroppen stöder evolutionärt processen av den mänskliga anatomin i den nya Adam Kadmon kropp och samexisterande ljuskroppen system - den helande effekten av planeten Chiron och andra betydande astrologiska fenomen - hur och varför jorden förskjuts från den 3: e till 5: e dimensionen från 1999 till 2012 - Jesu sanna lära på jorden, liksom, den förkristna och delvis hedniska gudinna läror Maria Magdalena och Lady Nada -

No comments: