viglink.com

Wednesday, August 22, 2012

Det är viktigt att ni är i frid i ert hjärtas vetande.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 21 augusti 2012



En glad god morgon till alla de som fortsätter att söka våra meddelanden. Det finns stora tvivel och rädsla som injiceras i processen av de som varnar för inblandning via teknologiska sätt. Vi säger igen att inte följa det som inte känns rätt i ert hjärtas reaktion på det. Om det är vårt eget meddelande, så får det vara så. Inget är mer väsentligt än er frid och förhöjandet av er spirituella energi.



Ni kommer också att lägga märke till ett omisskännligt konvergerande av ett stort antal av de meddelandena som är tillgängliga för er nu. Vi påminner er att vi talade om detta flera gånger i det förgångna. När som vi kommer närmare och närmare till slutet av denna period, och ni blir mer fulländade och klarare i ert ändamål så kommer räckvidden av dessa meddelanden att smalna än mer. Och det är sant, när allt kommer omkring, att källan för spirituell sanning är, till slut, bara En.



Vi försöker inte att lära ut en sanning gentemot en annan. Vi guider er helt enkelt bara att finnaden Allena sanningen för er själva. Vi tror att ni vid det här laget kan urskilja vad som känns bra i ert hjärta och vad som inte gör så. Vi råder er att följa detta och enbart detta.



Om ni är av uppfattningen att ni är ny till detta och ni behöver hjälp för att sortera ut det hela, så för all del be om det. Be i er stillhet. Fråga ert eget hjärta. Och ha sedan tillräckligt med tålamod att höra svaret i era känslor. Vi är där med er. Ni kommer att få era svar. Har det inte alltid utlovats?



Nå nu också ut till de runt omkring er som är likasinnade. Stöd varandra. Stor styrka kan uppnås där. Detta är vårt meddelande för idag. Det är kortare än de flesta dagarnas, men det är viktig som alltid. Det är också samma som alltid, finn er sanning, centrera er själva, var jordade, och stå stadigt. Det är inte viktigt om ni är överens med världen eller ej. Det är viktigt att ni är i frid i ert hjärtas vetande.



Ett ögonblick närmar sig som kommer att validera er inre kunskap en gång för alla. Vi kommer inte att vika från er sida medan ni behöver vår närvaro. Ni föddes med guider och väktare runt omkring er och de har inte sovit någonsin under alla era dagar. När vi avslutar dessa meddelanden så tro inte att vi är separerade tills den nästa. Vi är i själva verket bara så långt borta som er tanke på oss. God dag nu. Vår kärlek går med er.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se







No comments: