viglink.com

Wednesday, August 29, 2012

Hjärtats visdom

Sananda, 26 augusti 2012

Hjärtats visdom

Kanaliserat av Nathalie Glasson


Det finns en stor förundran i mångas sinnen vid denna tidpunkt i Uppstigningsprocessen, en känsla av oändliga möjligheter, tillsammans med processen av förändring och utveckling. Det är en mycket vacker tillvaro som föder erfarenheter fria från begränsningar. Det finns både positiva och negativa funderingar i sinnet hos många, om möjligheterna för mänsklighetens framtid, och det spelar ingen roll om dessa frågor är negativa eller positiva för de hjälper ändå era sinnen att vidga sig inför en ny verklighet och nya perspektiv. Om ni tror på förändringens existens, jämlikhet för alla och kärlekens manifestation då skapar ni det redan. Om ni tvivlar på sådana energiers existens, skapar era tvivel en positiv process av skapande och förståelse som kan samexistera inuti er varelse. Visdomen jag önskar dela med er idag är fokuserad på era tankar och perspektiv. Jag önskar att ni accepterar att det inte finns några tankar som är rätt eller fel. Andas in detta in i er varelse, låt det flöda genom ert sinne som en våg av ljus.

Om det inte finns några tankar som är rätt eller fel, hur påverkar det er verklighet, er existens, och er förståelse av er själva? Om det inte finns några tankar som är rätt eller fel löses dömande över er själva och andra automatiskt upp. Rädsla blir åsidosatt med perspektivet att det orsakar begränsningar i era sinnen. Det är intressant att observera att i Skaparens ögon har ni aldrig fel, men ni har heller aldrig rätt. Hur får det er att känna? Kanske känner ni att verkligheten inte har något syfte, att det inte finns något behov för er att bevisa saker för er själva, att ställa krav på er själva eller ens utmana er själva. Förändrar detta er verklighet och er förståelse för er själva? I sanning, genom att observera detta perspektiv om så bara för ett ögonblick tillåter ni er personlighet och ert ego att försvinna iväg för att på så sätt kopplas samman med er egen sanning, kärnan av energi som är Skaparen inom er själva.

Jag önskar att ni observerar det här perspektivet bortanför personlighet och ego, för personligheten och egot kanske tror att om de aldrig har fel och aldrig rätt, så kan ni göra vad ni vill, orsaka sorg och lidande för dem omkring er, er själva inkluderat. Detta perspektiv kommer ifrån tanken på att utmana er själva och era omgivningar, bevisa saker och ting för er själva eller försök att förbättra er själva på något sätt som verkar möjligt. Om ni aldrig har fel och aldrig har rätt i Skaparens ögon, innebär det enorm frihet för er själva, att helt enkelt vara er egen sanning, en sanning som kommer ifrån en mycket helig kärna inom er själva. Skaparen pressar er inte, eller ställer krav, förväntningar eller utmaningar på er utan tillåter er helt enkelt bara vara som ni är. På många sätt har Skaparen alltid sett mänskligheten på det här viset, erbjudit mänskligheten enorm frihet att uppleva en verklighet som har oändlig potential. Mänskligheten har manifesterat frihetens komplexitet i både sinne och verklighet för att skapa än mer nöjsamma och fruktsamma upplevelser. På många sätt skapar mänskligheten en bubbla av verklighet runt sig själva, som består av många olika lager och fokuserar fram för allt på fysiska material och verklighet. Att leva och projicera sig själv i denna mångskiktade fysiska verklighet orsakar mer komplexa skapelser och upplevelser, varför lager av komplexitet ökar runt en person. En utmaning utvecklar sig, oavsett om personen i fråga är andligt uppvaknad eller inte, att agera eller tänka på ett passande sätt med ett positivt och rätt perspektiv, detta har fötts ur komplexiteten av de begränsningarna som skapades av den energin som en gång var frihet. Därför skapas restriktioner konstant för att begränsa och trycka ner era egna energier. Från frihet har mänskligheten skapat begränsningar, restriktioner, komplexitet och utmaningar.

Tillåt er själva att andas djupt och observera er egen verklighet och livstid, har ni själva stött på eller skapat begränsningar, restriktioner, komplexitet eller utmaningar i er egen verklighet, som manifesterar en mångskiktad verklighet baserad på fysiska perspektiv omkring er? Om det är så, börja med att inse att ni skapade detta från tankarna på att nikan ha rätt eller att ni kan ha fel i er verklighet.

Om vi tittar ur Skaparens perspektiv, att vi varken har fel eller rätt i våra verkligheter och tankeprocesser, ser vi att vi helt enkelt existerar. Vi existerar i frihet, expansiv energi, skapande och gemenskap oavsett om vi är på Jorden eller i de inre världarna. Detta innebär att vi har oändliga möjligheter i vår kraft att skapa och att uppleva. Det viktigaste av allt är att vi har möjligheten att skapa och uppleva från den sanning och vetskap som vi har inom oss själva. Om våra sinnen och tankar varken har rätt eller fel innebär det att vi måste vända oss mot andra områden för att få stöd, guidning och trygghet, för det är trots allt så, att om vi tror att våra sinnen och tankar kan vara rätt eller fel, kan vi erhålla en känsla av trygghet i den upplevelsen. Genom att placera vår uppmärksamhet och observation på vårt hjärtchakra tillåter vi oss själva att existera från en plats och källa av sanning. Era hjärtchakran är som en dörröppning till Skaparen. Alla era chakran är öppningar till Skaparens oändliga källa av ljus, men era hjärtchakran innehåller en oskuldsfullhet som bara tillåter sanningen att visa sig, vilket gör det till en säker källa att utforska. Det finns en enorm visdom att ösa ur hos hjärtchakrat och som skiljer sig ifrån era sinnens uppfattningar om rätt och fel. Visdomen i hjärtchakrat, själen och andra öppningar som leder till Skaparen genom hjärtchakrat är fött ur enbart gränslös existens. Det är en känsla av att allting är perfektionen av Skaparen, allt är som det skall vara och en tillit till den ständigt flödande närvaron av Skaparen i er varelse. Hjärtchakrats inre visdom tillåter tankar från djupet som är fria från dömande och därför skapar handlingar och upplevelser som utvecklar erfarenheterna av expansion och frihet. När vi tillåter oss själva att göra oss av med tankarna från sinnet och fokusera på hjärtchakrats visdom, då kan vi se att komplexitet ersätts med enkelhet och att ert seende, er medvetenhet, er förståelse, era uppfattningar och insikter expanderar för att avslöja meningsfull verklighet född ur Skaparens gudomliga plan och skapelse.

När vi tillåter oss själva att vara som vår sanning, att leva och skapa lätthet snarare än komplexitet är vi kapabla att acceptera och uppleva våra oändliga möjligheter på Jorden vid denna heliga tid. Det är min önskan att ni förstår att oavsett om ni har positiva eller negativa ramar i era sinnen tillåter ni er själva att öppna upp för omätliga möjligheter på Jorden vid denna tid. Om en person oroar sig för Jordens undergång eller en katastrof av något slag, så manifesterar de det på en nivå, men på en annan nivå tänker de på Uppstigningen vilket tillåter dem att kopplas samman med Skaparens gudomliga plan, vilket gör att de kan ta emotde insikter och den visdom de behöver för att deras egen uppstigning skall fortgå. Med detta i minnet kan vi förstå att alla, oavsett om de är andligt uppvaknade och medvetna eller inte, kopplas samman med uppstigningsenergierna vid denna tid för att tillåta de nödvändiga erfarenheterna som själen längtar efter och önskar inspirera.

Det finns många nivåer av visdom och medvetenhet i min kommunikation, som ni kanske upptäcker efter hand med mig genom att kalla på mig när ni läser mina ord igen. Jag vill att ni skall gripa tag i det förunderliga, oavsett positivt eller negativt angående december 2012, är allt i gudomlig ordning och perfektion när det sammanlänkar varenda själ till en gemensam källa av varierande energivibrationer som med det samlar ihop alla Skaparens manifestationer. En större gemenskap kommer att upplevas, liksom en djupare kopplingmed Skaparen inuti och omkring oss, som stödjer en höjning av vibrationen hos alla. Visdomen hos hjärtat och själen, som vi pratade om, kommer att inta en mycket mer framträdande roll i allas verklighet.

Ni kanske vill ta till er denna affirmation, för att bringa klarhet för er själva och den verklighet ni lever i nu,

”Jag löser upp alla mina komplexa skapelser som jag inte längre behöver; jag väljer att uppleva Skaparens kärleksfulla och sanna enkelhet inom min verklighet. Jag ärar visdomen och sanningen i mitt hjärtchakra. Jag är Skaparen.”

Min kärlek är alltid hos er. Jag är här för att tjäna er, för att älska och hedra er, för att dela Skaparens lysande ljus och all gudomlig visdom med er. Vi är en i evighet och har alltid varit.

I sanning och gudomlig kärlek,
Mästare Jesus

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se

No comments: