viglink.com

Wednesday, August 22, 2012

Tidens acceleration snabbas nu upp

Veckomeddelande från Saint Hilarion


Via Marlene Swetlishoff



19-26 augusti , 2012




Mina Kära



Tidens acceleration snabbas nu upp och sommarens värme rör sig snabbt framåt till höstsäsongen. Att vara ute i naturen varje dag ger healing, grundning och känslan av tyst glädje och frid inom er. Energins tillströmning är kraftfullare än tidigare och för med sig behovet av mer sömn när den kommer in och integreras i era kroppar. Varje människa på Jorden tar emot dessa energier och den medför mycket renande hos stora delar av befolkningen. Det är ett fokus på upplösning av långvariga problem mellan olika medlemmar inom familjer, samhällen och alla institutioner som utgör ert dagliga liv. Alla problem som måste lösas och släppas kommer nu upp för granskning.



Detta kräver mycket tålamod från dem som redan har stått inför denna process, och en mycket lugnare energi. Ta ingenting personligt dessa dagar, oavsett hur det skenbart ser ut. Det är helt enkelt frisläppandet inom varje persons varelse av allt som var lagrat där, inte medvetet och därför aldrig åtgärdat. Alla gamla paradigmer av tänkande och handlande inom dem håller nu på att förvandlas till en större acceptans av att det som var inte längre är relevant i dessa föränderliga tider. Mänskligheten håller på att förberedas för skiftet ut ur dualiteten in till ett högre medvetande och vad som kom till ytan på morgonen är redan behandlat och har blivit löst och en ny fråga eller ett problem kommer upp för översyn.



Kom ihåg att Kärlek är den mäktigaste kraften i Universum och kan hela allt som är dysfunktionellt och olöst inom varje person och mellan alla personer. Välj alltid Kärlek i alla interaktioner med dem som finns omkring er. Denna tid i Jordens historia är svår för alla och det fordras mycken helande energi och tankar. Se på er själva som Ambassadörer av Kärlek och för ut ert ljus i det fria. Ni som redan har upplevt denna rening inom er själva har nu chansen att lysa med ert ljus till stor fördel för andra människor. Det kräver inte att ni engagerar er i deras problem utan bara att ni är i ert ljus. Detta är en mycket hjälpande energi och stärker dem som behöver den.



De flesta av er är nu långt in i nästa nivån på er resa och upplever att nedladdningar av ny energi kommer in. Allteftersom ni integrerar och assimilerar dessa energier sker större förändringar inom er. Ni är alla kraftstationer av energi och måste använda den klokt, för ni påverkar alla varelser runt om er genom era tankar och ert handlande. Självkontroll är mycket viktigt under dessa tider och att ni tar avstånd från resultaten av alla situationer som kan uppstå i er sfär av inflytande. Ni är här för att medverka i skiftet så länge det varar och måste använda urskiljning när det gäller vilket område ni skall fokusera på.



Det är mycket viktigt att ni riktar kärlek till er själva och hedrar ert behov av tysta stunder av eftertanke och att gå inom er. Detta hjälper er att få en bättre förbindelse med era högre aspekter och en ytterligare integration kan ske i ett utrymme av nåd och lätthet. Försök att uppleva dessa stunder av glädje till fullo när de kommer till er och vet att detta är det naturliga tillståndet i helheten av ert fulländade väsen. Låt ljuset skina genom ert hjärta, genom era ögon och genom ert leende.



Tills nästa vecka…



JAG ÄR Hilarion



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com

No comments: