viglink.com

Monday, August 20, 2012

Vi berömmer ert fina arbete, både inom era väsen och över hela planeten, som en helhet.

Kristalldelfingruppen, 17 augusti, 2012




Kanal: Bella Capozzi (AuroRa Le).



Åh, Kära Kusiner, är det inte underbart? Hur snabbt vi går upp i vibration och så passande vi släpper den gamla, döda huden av dualitet. Sjung segersånger, för Ljuset har vunnit! Snurra runt med armarna utbredda, och öppna era ljuva själv till den överflödiga och ovillkorliga kärlek som regnar ner på oss från våra mycket älskade Skapare. Tiden är nu, så lev den. Gläd er i att vara allt ni kan vara!



Vi berömmer ert fina arbete, både inom era väsen och över hela planeten, som en helhet. Ni förkunnas som de som har uppnått det omöjliga - eller det som förut ansågs omöjligt - och ni har framgångsrikt initierat Gaias klättring uppåt ur de lägre densiteterna - sedan in i hennes hårt vunna läge i den 5:e. Strålande! Trots det finns det mycket arbete som fortfarande återstår att göras. Det är enkelt, verkligen, och kräver bara att ni helt enkelt ÄR den villkorslösa kärleken, fullt upplysta Mästare som ni är. Kunde det vara lättare än så? Vi tror inte det.



Medan ni är mitt i plågorna av högljutt firande, instruerar vi er att vara uppmärksamma på era bröder som snart kommer att finna sig själva fångna brutalt omedvetna. Slutresultatet av förändringarna är för deras eget större bästa, som ni vet, men det kommer ändå inte att se det så, initialt. Visa medkänsla, Kusiner, och tänk; hur ska de känna när de upptäcker att huset de noggrant konstruerat har byggts på ingenting mer än grunden av lös sand? Det finns en tendens i det mänskliga psyket att oförklarligt finna nöje i andras elände. På några sätt, får det den som inte stöter på olyckan att känna en falsk känsla av överlägsenhet på ett sätt, att känna sig på något sätt säkrare; att titta på den där andra i motsats och anta att, genom att jämföra, att deras egen lott inte är så dålig, på det. Var på er vakt mot detta lägre sätt att tänka, eftersom det är opålitligt och kan smyga upp obemärkt. Titta efter denna typ av beteende i de mindre medvetna och för dem milt tillrätta. Var ett klart och lysande exempel för de unga själar som ska följa er. Det är tid att praktisera det ni predikar!



Mänskligheten är i trängande behov av er insats. Linjär tid är nu kort och för många av er är det hög tid att sätta ert gamla bagage på trottoarkanten. Om ni skulle finna att ni beter er mot er broder på något annat sätt än det av enande medvetenhet och ljus, hejda er själva och gör det fort. Ni är i ett behov just nu att undersöka varje kvardröjande uteslutande och förringande beteende. Kanske finns det fortfarande saker kvar som behöver tas itu med; frågor som härrör från tidigare livstider, genetisk programmering från familjelinjer, gamla kontrakt som behöver stämplas "fullt betald". Processa och släpp, processa och släpp... Tryck aldrig, och vi betonar, aldrig, någonsin, ner din broder! Förringa honom inte, inte ens på skämt, för han kanske inte ser det så. Känner ni en dold känsla av otillräcklighet inuti, hänförs ni fortfarande av separationens illusion? Nu är tiden att rensa bort detta. Det är verkligen absolut nödvändigt att ni gör det. Precis som vi, är ni Katalysatorerna för Förändringen. Det ni ger ut är vad ni får tillbaka, och så ska ni gräva.



Kära Kusiner, vi är alla i samma, alla Vi. Vi är förenade som En skiftande och kärleksfullt Stim, skapade som ren kärlek - och endast kärlek. Ni har utexaminerats nu, från ett rike högt upp till ett annat. Tiden att ge efter för grundskolans upptåg har för länge sedan passerat, och nu är ni lärarna! Spännande, är det inte? Vad ska era lektionsplaner innehålla?



Vi är Kristalldelfingruppen, som Bella mycket vänligt har döpt oss till. Från de gnistrande Atlantiska vattnen, hälsar vi er glädje och sammanhållning i allt ni tar er för. Simma fort och fritt.



Svensk översättning: Cecilia Sandberg - www.st-germain.se



Copyright © Bella Capozzi. all rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.





No comments: