viglink.com

Tuesday, August 14, 2012

”UFO-spiralen” i Norge




Detta meddelande kommer från Manne Lindberg och Maria Bertram som bor utanför Stockholm och driver Moder Jord-nätverket tillsammans. 

Tidigt på morgonen onsdagen den 9 december 2009 sågs ett mystiskt ljusfenomen som liknade en snurrande spiral på himlen i norra Norge. Fenomenet som varade i några minuter filmades av många, och fotograferades av ännu fler. Meteorologiska Institutet i Norge blev kontaktade av tusentals undrande norrmän, och det rapporterades och diskuterades om fenomenet i media i hela världen. De två huvudtolkningarna var att det var ett UFO-fenomen av något slag, eller att det var en misslyckad testskjutning av en rysk missil (vilket senare blev den officiella förklaringen i många nyhetsrapporteringar).

Dagarna efter ljusfenomenet blev Maria Bertram - som är andlig vägledare, medium och healer - kontaktad telepatiskt av en civilisation i kosmos som sade att de var ansvariga för ljusfenomenet på himlen. De sa att de har valt henne som deras kanal för att lämna ett budskap till mänskligheten. Först kommer här några länkar till några utvalda bilder och videor på fenomenet: 


Bilder: 

[Bild 1] http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/12/ ... 34x421.jpg 

[Bild 2] http://www.wired.com/geekdad/wp-content ... 60x440.jpg 

[Bild 3] http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/12/ ... _popup.jpg 

[Bild 4] http://turbo.inquisitr.com/wp-content/2 ... spiral.jpg 


Videor:

[Amatörfilm] http://www.youtube.com/watch?v=89LcttQWK-s 

[Tv 2 Nyhetene, Norge] http://www.youtube.com/watch?v=NOIcifd7bZc 

[ABC News, Australien] http://www.youtube.com/watch?v=EE5UQ0IX ... L&index=82 

[NBC News, USA] http://www.youtube.com/watch?v=lRKfLYwX-q0 

No comments: