viglink.com

Wednesday, August 1, 2012

God morron denna underbara dag.


Ärkeängeln Michael via Ron Head, 31 juli 2012



Aldrig tidigare har så många av er haft ett sådant storslaget tillfälle.

God morron denna underbara dag. Ni känner en ny energi i ert sol-chakra och undrar varför det just har slagit er. Ni har rätt då ni tänker att det är förknippat med detta meddelande, men inte på grund av innehållet. Vi har alltid lagt in våra energier i dessa meddelanden, men nu skruvar vi upp volymen och vi lägger också till nya frekvenser och information. Ni kommer att finna och njuta av resultatet när det är den bästa tiden för er. Detta är santför er själva och alla som läser detta.

Vid denna tid har, vi, och jag inkluderar alla som är involverade med att hjälpa er med detta åtagande som kallas upplyftning, släppt alla bromsar. Det är dags att göra detta och ni har blivit väl förberedda om ni har gett tillstånd för att det skall bli så. Om ni läser detta för första gången nu och är förvånade över ett sådant uttalande, tro inte att ni har missat tåget, som ni säger. Ert tillstånd har getts långt innan detta datum. Många av er är väl medvetna om förändringarna, vilka har pågått internt under en längre tid nu, en del mer än andra. Om ni är bland de lyckligt lottade så förbered er nu för exponentiellt större och snabbare förändringar från denna dag och framöver.

Många måste göras redo att nå ut och hjälpa de runt omkring dem som är villiga men behöver lite hjälp, en liten kram, en liten puff, och till och med en stor omgång av helande och kärlek. Var redo att kunna hjälpa när ni blir tillfrågade.

Vi råder er att era egon inte blir involverade här. Att vara först med vissa ting betyder inte att ni automatiskt är först i alla, och i vilket fall som helst, så finns i själva verket inga första och andra platser. Se det som en ynnest att ha ett sådant tillfälle. Om ni känner dessa ting för första gången, och inte är säkra på er själva, så säger vi er att i sanning så är det inte er första gång. Ni kommer snart att förstå att ni har en lång historia av denna typ av tjänst.

Se djupt inom er och börja förstå vilka ni är. Nå ut till de kärleksfulla runt omkring er och känn den djupa och bestående förbindelsen av enhet och medkänsla mot alla, vilken är närvarande och byggs upp vidare.

För närvarande är det stor förvirring angående vad som händer nu. En del har medvetet planterats, och en del är ett resultat av överdrivna förväntningar. Vi råder er att hålla era förväntningar under kontroll och fokusera på vad ni själva kan kontrollera. På detta sätt blir ni aldrig besvikna. Det finns enorma anledningar för att vara uppspänd nu både då det gäller vad som händer inom er och utom er. Uppmuntra helt enkelt det första och observera det andra och så blir ni inte på något sätt besvikna.

Aldrig tidigare har så många av er haft ett sådant storslaget tillfälle för tillväxt och expansion. Vi lovar er att de närmaste månaderna kommer att medföra personliga förändringar som kommer att få er att tappa andan. Fokusera på dessa ting. Detta är huvudanledningen till att ni är här vid denna tid. Låt de som är involverade i de händelserna ni ser hantera vad de har fått ansvar för att göra. Var involverade i era egna liv. Det är vad ni har fått ansvar för. Tro oss, det kommer att bli helt tillräckligt, och det är absolut lika viktigt.

Det finns ett medvetande som växer inom er nu angående en oförklarlig enorm och mäktig kraft av kärlek. Skulle det vara galet att säga er att ni känner ert eget sanna jag som kärleksfullt och glädjefullt kommer närmar och närmare till ert medvetande? Nu börjar ni känna er Själva älska dem. Älska dem tillbaka och se vad som händer. Vi tackar er för att ni ger oss chansen att tala till er denna dag. Vet att vi är med er till vi talar igen. God Dag.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se

No comments: