1 juli 2012
Genom  JB Bardot  -  naturalnews.com
Det har förekommit flera rapporter om NaturalNews och i mainstream media om biverkningar av att konsumera livsmedel som är genetiskt modifierade. Symtom från mag-och reproduktiva störningar till leversvikt, inre blödningar och immunförsvaret dysfunktion är rapporteras. En kombination av huskurer, nutrition och homeopatiska mediciner kan hjälpa till att återställa din hälsa. Denna lista är på intet sätt uttömmande.Personer som är allvarligt sjuka av intag GMO bör rådfråga en alternativ läkarbesök snarare än självbehandlingsplan.
Homeopati
Inte alla biverkningar från GMO är fysiska. Homeopatiska läkemedel behandla fysiska, psykiska eller känslomässiga symtom relaterade till ämnet.
·  rävkaka  - stöder levern, för rengöring och föryngring.Personen behöver rävkaka är i allmänhet arg, diktatorisk, äter och dricker till övermått och har många mag störningar.
·  Arsenicum album  - befriar akuta fall av kräkningar och diarré. Det är användbart efter intag genetiskt modifierade organismer som kan utlösa en känslig mage som producerar symptom som liknar matförgiftning.
·  Rhus tox  - kan hjälpa en person som tror att han har blivit förgiftad av GMO-livsmedel han ätit. Personen kan vara paranoid, misstänksam och orolig. Han kan klaga på ledsmärtor, stelhet eller visa ett kliande utslag.
·  Staphysagria -  kan ge lindring för någon upplever en känsla av upprördhet över att utsättas för hela GMO övertagandet av maten systemet. Det är ett botemedel som ofta används för dem som har blivit våldtagen eller attackerats och känner kränks.
·  Gelsemium  - är indicerat för någon som blir oroliga och rädda bara tänka på vad som kan hända som ett resultat av att äta genetiskt modifierade livsmedel. Det kan finnas influensaliknande värk och smärta, svaghet och huvudvärk i den bakre delen av huvudet och halsen.
·  Fosfor  - bör bidra i de fall där det finns inre blödning eller blodsjukdom i samband med biverkningar av GMO-livsmedel, särskilt de som producerar Bt toxiner, till exempel genetiskt modifierad majs.
Näringstillskott
· Efter att ha berövats hälsosamma näringsämnen från genetiskt modifierade livsmedel, är det viktigt att ersätta dem med ekologiska livsmedel som ger näring, vitaminer, mineraler och nödvändiga enzymer. Återupprätta balansen genom att återställa en sund pH och minska acidos går en lång väg mot att skydda och återställa system som är på effekten av GMO.
· Börja äta ekologiska frukter och grönsaker och om du kan, juice dem flera gånger om dagen.
· Lägg grönt kokos vatten att rena levern och blodet och hjälpa till att förstöra parasiter, svampar och bakterier som överförs via genetiskt modifierade organismer.
Boost immunsystemet
· Ät mat som ökar ditt immunförsvar och leverera viktiga näringsämnen som vitaminer och omega-3 fettsyror.
· Ta vitlök, echinacea, mjölk tistel, Pau d'arco te, kolloidalt silver eller andra immun-byggnad örter för att hjälpa din gifter kropp att bekämpa från GMO-livsmedel.
Alkalize ditt system
· Skapa en alkalisk miljö för att förstöra invaderande organismer och skydda utvecklingen av skadliga parasiter och sjukdomstillstånd.
· Stödja ett alkaliskt pH med gamla, små korn som quinoa, amarant och hirs. Dessa livsmedel är mycket mer alkaliska än andra spannmål och är glutenfri.
· Lägg ekologisk äppelcidervinäger (ACV) till din diet. Blanda 2 TBS med 8 oz. vatten och dryck att etablera alkalinitet i tarmen.
· Blanda 2 msk citronsaft med 1/2 tsk bakpulver för ett ögonblick alkaliskt cocktail. Låt bubblande att bosätta sig och tillsätt 8 oz. vatten. Drick på en gång. Du kan ersätta ACV för citronsaft.
· Vid extrema nödsituationer när du behöver för att få alkaliska snabbt, blanda 1/2 tsk grädde av vinsten i 8 oz.vatten och drick omedelbart.
Källor för denna artikel är:
Om författaren:
JB Bardot är utbildad i örtmedicin och homeopati, och har en post examen i holistisk näringslära. Bardot bryr sig om både människor och djur, använda alternativa metoder för vård och livsstil. Du hittar henne på  Facebook eller på  Twitter
Hjälp att stödja  utvecklingen av WuW genom att handla via våra internationella Amazon länkar och få upp till 75% rabatt  på utvalda produkter.  USA -  Kanada  -  Frankrike  -  Tyskland  -  England