viglink.com

Wednesday, August 1, 2012

Något av enorm betydelse kommer snart i sikte

Sananda via John Smallman,
 1 augusti 2012


Spänningen stiger när det mest centrala ögonblicket i mänsklighetens historia drar allt närmare. Exempel på tidigare vändpunkter i er nyare historia har varit: telefonen; inrättandet av ett elnät; mordet på ärkehertig Franz Ferdinand av Österrike som leder till första världskriget; radiosändningar; atombomben; resor över hela världen för alla; datorer; Internet. Och allt detta är ingenting jämfört med vad som är på väg att inträffa.

Många av er tillbringar mycket tid med att försöka föreställa er vad som kommer att hända med mänskligheten och planeten när ni alla vaknar upp från illusionen. Om det väcker och stimulerar er optimism om er framtid, då är det mycket lämpligt eftersom optimism är en viktig sinnesstämning för att omfamna och gå framåt mot uppvaknande. Era mest kreativa fantasier om vad som är på väg att ske är bara de blekaste skuggor av vad som verkligen kommer att inträffa.

Optimism är en mycket kraftfull energi som omfattar entusiasm, samarbete och harmoni och som för med sig lycka som en extra bonus. Ni har alla all anledning att vara mycket optimistiska när förändringarna och utvecklingen leder till att uppvaknande breder ut sig över hela planeten. Fokusera på de fantastiska händelser som för människor tillsammans i vänskap och kärlek i en grad som aldrig tidigare setts på jorden. Det kommer definitivt att bli ett avgörande ögonblick i mänsklighetens pågående utveckling när ni vaknar upp i den gränslösa Verklighet som är ert eviga Hem.

Allteftersom ni kommer allt närmare denna spännande händelse, ökar er fart. Det finns inte längre minsta chans för er att stoppa era framsteg, än mindre att vända tillbaka. Er ankomst är oundviklig, som gudomligt lovat ända sedan separation från Gud till synes inträffade. Er intention att vakna upp fortsätter att intensifieras när fler och fler av de mänskliga invånarna på Planeten Jorden börjar få intuitiva känslor, som berättar för dem att någonting av enorm vikt och betydelse snart kommer i sikte, bortom horisonten som för närvarande omsluter världen och där alla era aktiviteter för närvarande äger rum.

Många känner sig på kant, oroliga, osäkra, när energierna som bär er framåt stärks och intensifieras ytterligare för att svänga in er stadigt och direkt på er väg. Det kommer inte att bli några fler avvikelser eller omvägar när ni följer den gudomliga super-motorvägen mot er himmelska destination – era tankar är fulla och kommer att förbli så – och det finns inget behov av att göra stopp på vägen för att proviantera av något slag. Det är som om ni hade slungats ut i rymden med ert skepp fullt provianterat för resan och er kurs har beräknats exakt för att säkerställa att ni fångar den extra stimulans på er färd som finns tillgänglig när ni passerar genom omloppsbanorna för olika andra planeter för att säkert snabba på er på er väg.

Ni har gjort det mycket bra i era ansträngningar att släppa attityder och beteenden som håller tillbaka eller begränsar er från att vara öppna och ärliga i era kontakter och kommunikationer med andra. Nu är det dags för er att engagera er fullt ut i de gudomliga energierna som omsluter er planet och för att släppa allt annat som håller er tillbaka från att göra det – alla föreställningar som på något sätt är kärlekslösa och klagomål, ilska, bristande förmåga att förlåta eller domar som finns intrasslande med dem.

Ni erbjuds obegränsad hjälp med era avslutande aktiviteter så att ert Ljus kan brinna allt klarare, visa för alla att Kärlek är svaret på varje fråga, problem, oenighet eller konflikt som engagerar mänsklighetens sinnen och hjärtan. Den stigande Kärlek som omsluter planeten är alldeles häpnadsväckande när de meditativa intentionerna hos enorma antal av er kombineras ihop för att ytterligare hjälpa er att släppa de kvarvarande kedjorna av kaos och förvirring som fortfarande binder er vid illusionen. Ni är definitivt fast förankrade på er väg och ingenting kan hindra er ankomst till er himmelska destination.

Er kärleksfulla broder, Jesus (Sananda).

http://johnsmallman2.wordpress.com/

Översättning Cecilia Sandberg - www.st-germain.se

No comments: