viglink.com

Saturday, August 4, 2012

Var på er själsnivå.




Moder Maria, 2 augusti


Var på er själsnivå och höj er konstant. Frekvensernas höjning sker tumultartat. Använd de nycklar ni har att göra era kroppar redo och villiga att leva i er ursprungliga form. Lev och sök gemenskap med likasinnade. Ingå i grupper, arbeta i grupper men låt inte gruppdynamiken sänka er frekvens. Tänk individuellt men hjälp och stöd de som går igenom radikala förändringar. Dela med av er kunskap till de som ber om det.

Det pågår ständiga strider om utrymme för varje enskild individ. Respektera varandras individuella önskningar och deras behov av eget utrymme, var flexibla. Ge tid och utrymme till dig själv. Tänk på den andliga hygienen. Var ärliga mot er själva när ni möter andra och ska hjälpa.

Ert mentala, era mentala kroppar, era många gånger manipulerande agerande försöker införa regler, t ex att äta rätt mat. Men det är er regel och er tolkning av ordet och inte mästarnas. Att äta rätt medför inte att den energi ni sänder ut med er energi, ert vibrerande fält, era ord och tankar är korrekta och kärleksfulla. Det är vad ni sänder ut i energin som är av vikt.

Era mentala fält kan bli fängelser för er. Att hjälpa någon med en attityd och ett andligt högmod är en försvarsmekanism i ert mentala fält mot er egen känsla av ovärdighet som manifesterats i den fysiska kroppen. Andligt högmod begränsar.

Andlighetens ärelystnad är också det en försvarsmekanism mot er egen oförmåga, vilket resulterar i försök till manipulation av andra. En härskarteknik där man ger ” goda råd ” som inte får ifrågasättas. Dessa båda delar är starka Ego försvar som man ska bearbeta med kärlek och en egen ärlighet mot sig själv. Hur ska man annars kunna ta del i gemenskapen i en grupp och den gruppdynamiken.

Dessa delar finns egentligen inte utan är blockeringar och förtätningar i energistrukturen som individen uttryckt och är egentligen den enskildes rädsla. Rädslan för att själv stå ensam och utanför gemenskapen och ett oförstånd av att vi har ett eget enskilt ansvar till att bli del i ” att alla är ett ” och inte ett kollektivt medvetande baserat på den enskildes tankar och vilja. Dennes egna Ego-centrerades behov av uppmärksamhet i gruppen.

Frekvensernas vibrationsnivå varierar från individ till individ. De olika polariteterna som finns i de fysiska kropparna vibrerar hastigare och hastigare. Kroppen är ett instrument som ska stämmas ända in på DNA nivå.

DNA strukturerna förändras och allt smuts som finns i era kroppar skakas ut. Men den fysiska kroppen måste hållas i balans för att kunna belastas med den höjning som sker nu.

I denna process finns mycket som ska fungera i kroppen. Matrixen ni har och bär på är även det cellulära system som den fysiska kroppen är uppbyggd av. Hela kroppen är cellulär, muskler, fett, blod, senor och samtliga substanser ända ner på subatomär nivå är olika cellulära strukturer. Det bär plus och minuspoler och kommer, eller hos vissa gör det så redan, vibrerar. Vibrerar utifrån energin på din själsnivå. Små lätta eller omskakande vibrationer i kroppen, ett litet lätt pirr i huden som visar att vibrationsfrekvenserna rör sig lite lätt, ökar i tryck eller lättar. Var uppmärksam på din kropp och vad din kropp behöver, ingen är lika eller har samma behov som någon annan.

Sprid inte giftiga tankar, ord eller handlingar. Allt du gör är energi. Varje del av giftet påverkar er energi och i sinom tid även den fysiska kroppen. Tro inte att ni kan ta tillbaka ord, tankar eller handlingar när det väl har sänts ut. Det fortplantar sig och tränger in i era kroppar som giftiga infekterade vaglar. Tänk kärleksfullt, handla kärleksfullt. Kärlekens energi är den första byggklossen i allt du gör, tänker, handlar och är. Ja Är.

Oavsett handling: Grunden är kärlek.
Oavsett fredsarbete: Grunden är kärlek.
Oavsett vad: Grunden är kärlek.
Skapa dig själv i kärlek. Var i din själsfrekvens. Man bör vara i anden, själsnivåns frekvens. Finn din kärleksfrekvens. Öppna kroppen (Ljuskroppen) och lev i harmoni med den och på så sätt dig själv.

Allt fredsarbete börjar med dig själv, din egen kärlek, din vilja att utveckla din kärlek och harmoni med dig själv. Var i ditt högre jag och skapa din egen frekvenshöjning och förändrade DNA. Släpp tanken här på en gruppdynamik. Du står ensam och är själv ansvarig för din process i uppstigningen.

Det är Fullmåne i kväll.
Titta på den. Kraftfull, eller hur?
Betrakta den.
Betrakta och se. Vad ser du?
- Nej jag tänker inte tala om vad du ser.
- Se och känn vad du ser.
Tona in på din själsnivå. Var på din själsnivå.
I Ljus och kärlek.

Moder Maria

Kanaliserat av Sanna i Sverige – www.st-germain.se



---------------------------------------------------------

No comments: