viglink.com

Wednesday, October 10, 2012


BAST, 7 oktober 2012
Kanalisering: Bella Capozzi



Det sista slaget har påbörjats
• Ni tror att vi inte hör era rop, Stora Krigare, men det gör vi. Ni känner det som att ni utkämpar denna ärofyllda kamp ensamma, berövade allt stöd och utan någon livlina att hålla er fast vid när haven börjar resa sig. Och resa sig kommer de att göra, men inte på det bokstavliga sättet som jag anar att ni tolkar mina ord. Jag menar istället hur förändringarnas tidvattenvåg reser sig och vindarna som sveper in av sanning och klarhet. Den yttersta och fullständiga översynen av vad ni har lärt känna som ”normalt liv”. Smärta och strävanden skall snart falla bort och lämnas bakom en strålande Ny Jord – underbar värld av fred, förening och skönhet. De med öppna ögon kommer att se den klart och tydligt. De med öron som har tonat in kommer att uppmärksamma ropet. Och de med hjärtan, som är öppna och fyllda av kärleksfull tacksamhet kommer att leda de berusade massorna. Oroa er inte, säger jag, var snälla och var inte rädda. Ni är omgivna av fler kärleksfulla hjälpare än vad ni någonsin kan tro. Det är helt onödigt att försöka uppfatta oss med svagheten hos era begränsade mänskliga sinnen, för att tro på att vi är här; otaliga Änglar, Uppstigna Mästare, de Himmelska Värdarna och era Bröder från era Hemvärldar. Vi är alla nära till hands och vi vakar över er. Vi är de osynliga händerna som guidar er, över slagfälten, oskadda och segrande, för att ta er till Paradiset som ligger där bortanför.

• Vi kan inte göra arbetet för er, Kära ni, och det är nu på denna dag som ni skall upptäcka att det mest rigorösa arbete hittills startar. Samla ihop varje gnutta tro, styrka och optimism som ni besitter inom er själva och multiplicera dem med tusen. Gör er själva hela och friska igen, om ert åtagande och er tro på den större planen skulle svikta. Detta är en naturlig utveckling, tro mig när jag säger det, för det är klokt att ifrågasätta om det ni söker skall ske i er omgivning. Så ifrågasätt gärna. Det är förståeligt att ni känner er sårbara när ni bebor era täta mänskliga kärl. Så tillåt dessa känslor att finnas till hos er för ett ögonblick och fråga er varför de finns där överhuvudtaget? Välkomna rädslan, välkomna osäkerheten, välkomna den nästan handikappande tröttheten. Be om mycket från dessa saker, för det blir värdefullt lärande som samlas in och sparas i dessa tider av mirakel. När ni väl känner att ni samlat in det ni behöver, släpp taget om det. Överlämna det och släng iväg det till er Skapare, vad som helst av allt som en gång smärtade er och känn nästan omedelbart en återfödelse i er själva och en känsla av att vara lyckligt lottade med en ny övertygelse. Lita på, utan att ifrågasätta, vägledningen ifrån ert inre själv eftersom den rösten är Skaparens röst. Således skall ni bli guidade att uppfylla er egen unika roll.

• Det sista slaget har påbörjats. Det är ett slag, med vapen så mäktiga, så ofelbara, att segern redan är säker. All tid är ingen tid – förr, nu och framtiden allt uppträder samtidigt och återger det som ni inte känner till som något ni lärde er för länge sedan. I detta krig är era vapenalternativ kärlek – så mycket kärlek, förlåtelse, urskillningsförmåga och en total och bergfast tro på de principer och de positiva förändringar för vilka ni fortsätter att hålla ut. Var väl medvetna om att det ljus ni bär på är bländande och kan inte slockna. De kan inte längre se, de har fallit ner och om Herren vill, kan de inte längre gå bärsärkagång. Visst finns det fortfarande en grupp som kämpar för att stanna kvar här, men den är svag. De är envisa och vägrar att se gryningen över horisonten. För det är vad ni bevittnar just nu, Käraste ni. De surrar omkring som små flugor och kraschar hjälplöst in i väggar. De är ungefär som råttor i en bur, springer hopplöst omkring i cirklar. De ligger och skräpar som döda fiskar på stranden när tidvattnet är lågt. De är fria att välja – skall det bli frihet eller fångenskap? Porten till Nya Kristallina Jorden är öppen för alla Skaparens barn, om de är lysande och rena i hjärtat. De finns här ibland er nu, dessa städer som ännu inte är synliga för ögat. Lysande och skimrande väntar de på att höjningen av mänsklighetens kollektiva vibration skall göra dess närvaro känd. Och det är där alla skall återförenas och leva tillsammans.

• Och så är det. Var beslutsamma i er tro och ta de närmaste dagarna att förbereda er på de förändringarna som snart kommer till stånd i er värld. Jag råder att utöka det arbete ni gör med era energikroppar åtminstone
två timmar eller mer om dagen. Bygg upp era ljusreserver och sträva efter att öka era frekvenser med varje meditation ni genomför. Tänk på era energireserver som er egen personliga valuta, mer värdefull än silver och guld. Var placerar ni er energi och till vem och till vad skall du ge det? Hur klokt spenderar ni er rikedom? Skänk inte er uppmärksamhet till något som inte skänker er den mest glädjefulla vibrationen och gör allt ni kan för att undvika fällor av de lägre vibrationerna, vilka finns i överflöd just nu. De kan hittas överallt; på er arbetsplats och i andra sociala sammanhang, och vissa kan verka totalt harmlösa på utsidan. Detsamma kan sägas om ert internet era skrivna material. Kort sagt, var kloka och skydda er själva hela tiden. Försök att sträva efter att komma ihåg, att slutresultatet är så mycket värt all den möda ni måste gå igenom för att komma dit. Det är Paradiset, bortom allt ni kan föreställa er.

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: