viglink.com

Wednesday, October 10, 2012

Det är dags att utveckla tillit genom att praktisera den!


Sananda 7 okt, 2012

Via John Smallman

Det är dags att utveckla tillit genom att praktisera den!
Mänskligheten vaknar enligt schemat, som är gudomligt planerat, och det schemat kommer att upprätthållas därför att det är din vilja och Guds. Fokusera på den kunskapen och släpp alla tvivel och oro ni har inom er, för detta trycker ner er och sänker frekvensen i era energifält. När ni öppnar era hjärtan för kärleken som omger er så höjs er frekvens och er energi blir starkare och anpassar sig mer till det Gudomliga Ett. Ni är Ett med er Fader, men distraktioner från illusionen leder er bort från ert minne av det, vilket är orsaken till att ni känner er ensamma och separerade.

Er Fader har er alltid i åtanke för han älskar er och önskar bara evig lycka för er. Och er kunskap om det är alltid med er, även då ni har valt att vara omedveten om det medan ni spelar era spel: att förneka hans existens, eller om ni tror på Honom och undrar om Han älskar andra mer än er, undrar om Han ens kan vara medveten om er, än mindre faktiskt bryr sig om er och älskar er. När ni släpper ert intensiva fokus på illusoriska ting – oron och ångesten för det dagliga livet, och er egen otillräcklighet – och börjar acceptera livet precis som det är när det flödar igenom er, då gör ni plats för Hans kärlek att komma in i ert hjärta och ni börjar bli medveten om att den alltid är med er, precis som ni alltid är med Honom. Frid börjar ersätta ångest i ert dagliga liv.

Relationen som var och en av er har med er himmelske Fader är ganska magnifik. Ingen är utesluten, för ni är alla perfekta gudomliga skapelser som Han älskar. I illusionen, när ni ser er själva som separerade från varandra och engagerar er i dömande, då stänger ni er själva ute från kunskapen om er enhet med Honom och bygger upp ett tillstånd av rädsla för er själva. Då känner ni er mycket osäkra och bygger upp försvarsbarriärer runt om er själva för att avleda och avvärja dem som ni tror skulle attackera er.

För att ett tillstånd av fred och överflöd för alla skall kunna skapas på Jorden är det viktigt att ni släpper era rädslor och litar på att ni alla har alla andras bästa i hjärtat. Mestadels, naturligtvis, fokuserar ni på det massiva svek av förtroenden som er historia översvämmas av, och som är ständigt bevisat överallt ni tittar. Som ett resultat har du tagit in den energin av rädsla som tillsynes är så genomgripande och lockande, och du bestämde dig för att börja lita på andra endast om de kunde bevisa för dig genom handlingar och beteenden att de själva är pålitliga. Att vänta på att någon annan skall göra det rätta garanterar att det aldrig kommer att ske.

Den andliga energin som omsluter planeten är mycket starkt laddad, intensivt kraftfull och på plats för att hjälpa er att göra det rätta genom att öppna era hjärtan och lära er att älska, ha tillit och förlåta varandra. När ni gör det kommer ni att bli förvånade över hur effektivt det är att avväpna dem som ni trodde ville attackera er.

Detta är en tid för att utveckla tillit genom att praktisera det med anhöriga och vänner. Det kommer inte alltid att hedras, men ni kommer att finna att ni har både styrkan och kärleken att förlåta dem ändå. Förstå att medan man förr i tiden skulle lita på någon utsattes man för att bli hånad och ansågs dåraktig, nu är det kärleksfulla energier som omsluter Jorden istället och inbjuder och uppmuntrar alla till att ändra på sina attityder och sitt beteende mot andra och flytta in i den nya tidsåldern för fred och överflöd, som nu närmar sig. Detta är oerhört kraftfulla energier och de är extremt stödjande för era ansträngningar att bli kärleksfulla och fredliga.

Det finns ingen på Jorden som inte känner dessa energier, och naturligtvis även de som är i krig med sig själva – och alla som engagerar sig i konflikter av något slag och på alla skalor är i krig med sig själva – och som skulle göra förebyggande angrepp på andra, om de skulle ges möjligheten att göra så, och de kommer att vara ovilliga att acceptera och samarbeta med dessa energier av kärlek. Deras rädslor är väl utvecklade genom eoner av svek och bedrägerier.

Trots detta så längtar de efter att känna sig säkra, att få känna kärlek, att känna att de är respekterade och när de då upplever attityder och beteenden som visar ärlighet, integritet, acceptans och tillit så kommer de att börja tillåta sig själva att vägledas av dessa energier och börja sänka barriärerna som de omgett sig själva med.

Vägen framåt går genom kärlek och ett pålitligt beteende, oavsett hur stora oddsen mot sådan vändning i beteende verkar vara. Ni är gudomligt vägledda, ni har gudomligt stöd och ni vet i era hjärtan att detta är den enda vägen. Därför, var kärleksfulla, medkännande och förlåtande, för ni vet att alla attacker är rop efter kärlek, och ni vet att kärleken som stödjer er i varje ögonblick är oövervinnelig och oemotståndlig.

Er älskande broder, Jesus.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 

No comments: