viglink.com

Thursday, October 11, 2012

MÄNSKLIGHETENS SAGOLIKA ÅTERFÖDELSE


Utes Högre Jag, 9 oktober, 2012





MEDDELANDE FRÅN MITT HÖGRE JAG TILL ER ALLA:



Det är inte mycket tid kvar. Saker och ting sättar fart. Människors medvetenhet kommer att växa och många kommer att gå i en ny riktning, och förstå att de kan delta i positiva förändringar.



Snart kommer en helt ny förståelse av vad er värld är och vilka regler som har varit rådande under årtusenden, detta kommer att framträda för de många som fortfarande är sovande.



Det kommer att driva det nuvarande status quo till ett slut och en ny värld kommer att framträda där människor kommer att se sig själva som förändrade varelser, även om de inte har varit förberedda på det. De här förändringarna upplevs av många som en chock, men de kommer att bli stormförtjusta på samma gång över de underverk som de aldrig förväntade sig vara möjligt skulle hända!



Chocken är ett ögonblick som skapar ett tomrum där en viktig omsvängning händer, bryter motståndskraften hos dem som ännu inte är informerade om den stora händelsen som kallas uppstigningen, Ascension.



Men snart kommer de tidigare svårigheterna att ersättas av enormt lugn, för att kunna ta itu med den nya situationen.



Er värld står vid randen av att bli helt vänd upp och ner. Det är därför att Gaia`s ljuskvot har stigit enormt och är fortfarande stigande, och eftersom alla de som är föregångare av detta strålande äventyr, alla mötande den stora händelsen där ert universum blir förvandlad på sin återvändande väg till gudomlighet. Men det är inte allt: Till slut kommer medvetenheten att ha nått upp till en nivå av en ny avslutning, som mänskligheten aldrig har upplevt



Just nu kolliderar enorma energier, förbereder och skapar nya portaler genom vilket ett fullständigt nytt och högre sätt att leva kanaliseras. Det liknar en centrifugal process, där alla lämningar från er gamla värld som inte är i samklang och kärlek, blir utkastade ifrån en snurrande virvel för att göra plats för de högre dimensionerna.



Där är en kraft som arbetar som attraherar som en magnet alla era 3D aspekter och låga tjockflytande mönster som inte hör hemma i er nya värld, och att frigöra dem till det högre ljuset, om du inte motsätter dig denna sak. Alla dessa mönster är strukturer av energi som har varit beståndsdelar av er gamla identitet. Nu blir de bortrensade därför att de nya frekvenserna bär på viktig omvandlande information. Dessa nya frekvenser innesluter också de nya uppbyggande beståndsdelar i er organism, som ändrar er medvetenhet på ett sådant sätt att ni inte kommer att komma ihåg det förgångna.



När ni är i det nya ljuset i öppningen av de högre dimensionerna, kommer ni att bli nya varelser, renade av allt som påminner om separation, misär, lidande och utanförskap.



Det här kommer att bli tidpunkten för er underbara pånyttfödelse!



Detta är stunden, när mänskligheten kommer att släppa alla falska bördor de har burit de sista årtusendena. Detta kommer att hända för dem som är förberedda och villiga att ta del i det stora hopp i medvetandet och i skapandet av en förnyad och uppstigande kropp.



Ja, det är en dramatisk tid, men en lycklig tid, och även mer när ni överlämnar er till alla upplevelser som kommer att hända och vetande att Visdomen av den Gudomliga Kärleken arbetar för ert högsta godas skull.



Därför är beredskap och tillit i processen en nödvändig förutsättning för er framgång. Utan det kommer ni att emotsätta er vägen och det kan skapa en oro ni vill undvika.



Det är viktigt att ni inte klamrar er fast vid era idéer av förlust om det är er identitet eller välbekanta åsikter, eller även ägodelar. Ni kan inte veta hur denna händelse kommer att visa sig för er och hur ni kommer att uppleva den! Allt är beroende av om ni personligen välkomnar förändringen, efter er personliga åsikt och om det är baserat på kärlek och godkännande.



Det finns redan mycket kärlek och jubel i luften, och mycket glädje!



Rid på dessa vågor, de är vingarna som bär er till den andra sidan där Gudomlig Fulländning väntar er. Ersätt rädsla för det okända med kärlek att ni blir beskyddade och välmående. Kärlekens Energi skapar ett skyddande fält runt er, som bär er säkert igenom alla möjligen uppkommande svårigheter vid den Stora Förvandlingen.



Kärlek är medlet som direkt förenar er med de högre dimensionernas vibrationer, det är medlet för att för er förstå sammanhanget, undvika emotionell och mental söndring. Det är den jämna vägen till er frigörelse.



Må gott!



Mycket kärlek till er och många välsignelser, Ute



Svensk översättning: Bibbi Ahmstedt – www.st-germain.se



No comments: