viglink.com

Wednesday, October 17, 2012

Sju nycklar till ditt inre ljus - De 7 Mästarnas strålar

Sun_LightSvart.jpg



Elia Selinos Healing system
Kanaliserad av Sonia och Dag Lindlöf



Sju nycklar till ditt inre ljus - De 7 Mästarnas strålar 
x
Meipharos Healing representeras av De 7 strålarnas Mästare - Det Stora Vita Brödraskapet. Ett annat namn är Hierarkin. De uppstigna Mästarna är våra äldre bröder och systrar som känner människans väg och våra svårigheter och lidande inifrån eftersom dom själva har varit där vi är nu.
Hierarkin arbetar aktivt på många olika sätt och på olika plan att höja medvetandet på jorden. Meipharos är ett sätt att höja medvetenheten eftersom du går igenom sju olika steg i din egen takt som gör att du lättare kommer till insikt om dig själv och därigenom även andra. Med Meipharos så har du ett utmärkt verktyg för att arbeta med din egen andliga utveckling.
Initieringarna ger dig insikter
Sju nycklar till ditt inre ljus är 7 initieringar som du tar i din egen takt när du går Meipharos. Varje steg gör dig renare och starkare. Initieringarna ger dig insikter som vägleder och hjälper dig fram med större healande energier och med mer kärlek och förståelse till dig själv och andra människor. Meipharos fungerar inte som Reiki och många andra healingmetoder.
Meipharos är först och främst en mycket avancerad andlig utveckling. Du som verkligen känner att du vill ta tag i ditt liv och din andliga utveckling så är Meipharos ett underbart verktyg till din hjälp. Din egen Andliga utveckling är något du själv ansvarar för, ingen kan göra ditt eget arbete. Med Meipharos kan du även hjälpa andra människor på ett kraftfullt sätt.

Meipharos hjälper dig och skapar medvetenhet
x
Meipharos initieringar lyfter fram det negativa du har i dig själv. Meningen är att du ska ta tag i ditt liv och rena, bearbeta allt som kommer upp, det är gamla traumatiska och tunga energier som blockerar dig, begränsar dig och får dig att må dåligt. Efterhand du blir renare så öppnar du upp dig mot den universella glädjen och lättheten, då kommer du se mer positivt på tillvaron och du kommer att bli ljusare och få mer livsglädje och frid.
Meipharos mening är att ta fram insikter, healing och medvetenhet. Eftersom Meipharos skapar en stark medvetenhet så kommer du med initieringarnas hjälp lättare till insikt om dig själv och andra människor. Meipharos gör att du verkligen ifrågasätter dig själv och sättet du ser på världen.

faros2121-2.jpg

I Meipharos healar du med hela spektrumet av färger. Healingen blir mycket stark och djupgående. Du healar till bakomliggande orsaker, t.ex en smärta, sjukdom och liknande. MP är mycket bra på att ta bort blockeringar och negativ energi. MP är en allomfattande healingenergi.

Du kan använda dig av Meipharos Healing i förebyggande syfte och friskvårdsteknik. Och som enskild metod likväl som och i kombination med andra terapiformer. MP är så stark så du bör inte använda någon annan healingmetod samtidigt eller i kombination med MP. Det kan bli utrensningar i Meipharos precis som i andra healingmetoder. Du kan använda healingen både fysiskt och på distans.
  

1 comment:

Sagaliten - Sagastor said...



Undrar om du är utbildad i Meipharos och jobbar med det.