viglink.com

Monday, September 10, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 190


Ni har nu vandrat i mörkrets dal under väldigt lång tid och vi kan inte förebrå er om ni känner er övertygade om att det inte finns någon ände på denna dal. Men, det här är faktiskt inte något som ni bara har behövt kämpa med under denna livstid. Mänskligheten har bokstavligen tvingats att tumla runt i dessa djup i eoner av tid, och nu när några av er faktiskt har lyckats att lyfta er blick från denna förmörkade grund och se upp mot himlen, sökande efter mer än bara en gnista av hopp, kommer det vara svårt att inte “låta sig luras” av allt skräp som ligger på marken. Låt oss förklara mer ingående.



Som ni alla är väl medvetna om, verkar resten av världen fortsätta allt längre ner i förtvivlans djup, när de finansiella systemen, regeringar och allting annat verkar vara formligen benhårt inställda på att göra allting värre för den här planetens invånare. Och när du nu så framgångsrikt har lyckats borsta bort smutsen och sotet från dina egna ögon, så ser du det ännu tydligare än förut. Därav känslan av desperation och ibland pessimism, eftersom ni inte kan se er omkring utan att se de överväldigande bevisen för att den här planeten är på väg i fel riktning. Men allt det hårda arbetet då, som vi alla gör, inte bara genom att rensa oss själva från allt gammalt slagg, utan också genom att göra det möjligt för ljuset att förankras här, varför gör detta ingenting för att verkligen upplysa resten av planeten, hör vi er säga. Det gör det, kära ni, det gör det på så många sätt, ni har inte en aning! Men ännu är inte mycket synligt på utsidan, och anledningen till det är riktigt bra.



Kom ihåg, mänskligheten har programmerats att bokstavligen vara fångna inuti detta system som har skapats avsiktligt för att kontrollera er, och därför har ni svårt att se bortom de begränsningar som allt detta har på er alla. Ni har på så många sätt blivit fria från detta, men det har fortfarande inflytande på era sinnen och därför kan era sinnen inte se alla dessa förändringar, men era hjärtan och era själar kan. Dessutom, de som gömmer sig i kulisserna och kontrollerar dessa system, är minst sagt medvetna om att strömmen av medvetenhet som har strålats på er planet har frigjort så många, så därför kommer de sannerligen inte låta er gå iväg i någon annan riktning än vad de anser är fördelaktigt för dem. Så de har också bokstavligt talat höjt volymen, för att försöka trycka tillbaka er ner igen, genom att skrämma vettet ur er.



Och de gör sannerligen sitt bästa, eller snarare sitt värsta, för att försöka lyckas med det här. Aldrig tidigare har mänsklighetens riktning verkat mer hopplös, när media är översköljda med illavarslande historier om miljöförstöring och civilisationens sammanbrott, så som ni känner till den. Girighet, hat och våld frodas och mänskligheten deltar i de mest förfärliga grymheter, till synes utan att blinka.



Men kom ihåg att det här endast är på ytan, det här är bara en del av det drama som bokstavligen utspelas framför era ögon. Och nu när ni alla har öppnat era ögon alltmer inför allt detta, kommer det att göra ett ännu större intryck på er. Men förlora er inte i detta drama, kära ni, det är bara påhittat för att förleda er en gång till, och få er att formligen tappa inte enbart hoppet, utan också viljan att gå framåt i den riktning ni själva har valt. Med andra ord, de gör sitt bästa för att få er tillbaka in i ledet, där ni skall släpa er framåt på den smala stig de vill att ni ska följa. De vill inte ha några fria själar, och det är det ni är. Glöm aldrig det.



Så lyft blicken en gång till och se hur ljuset ovanför kanten, på denna mänsklighetens skenbart mörka och förlorade dal, blir ljusare för varje dag. Och ta ett djupt andetag och känn hur kvalitén på luften har förbättrats. Ni är inte på väg mot en katastrof, tvärtom, men det anstår dessa mörka varelser att försöka övertyga er om att så är fallet. Så än en gång, förbli inom era hjärtan, för det är där den riktiga sanningen finns. Och där kommer ni att se att mörkret inte faller djupare, det håller faktiskt på att blekna bort, och ersättas av det mest strålande solljus ni någonsin kan föreställa er.



Vi är här och vi kommer inte att släppa taget om er, men kom ihåg, släpp inte taget om er själva. För ni är de enda som kan slänga tillbaka er själva ner i de mörka djupen igen, genom att sumpa allt det ni har lärt er så här lång på den här resan. Ni är starka och ni blir allt starkare, så låt inget utomstående drama locka er tillbaka till att tro att ni inte är det. Det är bara en show, men ni är inte menade att vara en del av denna show. Ni har en betydligt större roll än så, kära ni, för ni är de som skall bygga den nya och sanna världen, där detta gamla och ruttnande drama inte har någon plats alls.



Svensk översättning: Mahlin Larsson www.st-germain.se http://aishanorth.wordpress.com/







No comments: