viglink.com

Thursday, September 20, 2012

Ni initierar allt – del 2



De Uppstigna Mästarna, 16 september, 2012


-Kanaliserat via Wes Annac-




Det är bra att ha en grund av information så att ni kära uppvaknande själar kan börja förstå många aspekter av er uppstigning som har förbluffat en del av er. Det är viktigt för er att förstå konstruktionen som driver er Skapelse likväl att för er att förstå tankesätten och hjärtesätten ni för igenom, vilka kontinuerligt Skapar er verklighet, varje enskilt ögonblick av er vackra existens.



Många av er undrar varför ni förefaller att träffas av ”väggar” av svåra händelser som manifesteras under era Liv och vi säger er att dessa händelser sker i enlighet med de karmiska energierna baserade i fri vilja som ni har fört igenom er själva och de försöker lika väl att exponera er till ”väggarna” som ni har satt upp inom er själva när ni har velat, och tidvis har ni ovetandes använt lägre dimensionella tankesätt och hjärtesätt och ni finner då de resulterande upplevelserna inom era Liv.



Ni tar alla nu upp energierna som ges ut av er själva och utav hela det kollektiva likväl och detta är varför det har funnits ett fåtal av er på er värld med negativa intentioner, som har önskat att manipulera det allmänna kollektiva medvetandet och genom att göra så manipuleras varje individ och ni kära själar bryter er igenom denna kollektiva programmering då ni ser det i aktion runt omkring er.



I själva verket så kunde vi inte ens förstå den Jordliga erfarenheten på ett så verkligt sätt som ni kan kära själar medan ni genomgår era erfarenheter, men många av oss har tillbringat tid i er värld i en mängd av Liv och som ett resultat kan vi titta tillbaka på vår egen erfarenhet i er värld. Förstå dock att vi inte väljer att sänka vårt medvetande lägre än den femte dimensionen då om vi gjorde det så skulle det sannolikt se oss bli neddragna alltför mycket ned och det är något som vi inte önskar att Skapa för oss själva.



När ni för igenom våra ord eller intryck så når delar av er kära själar ut till början av tröskeln till den femte dimensionen på vilken vi kan möta er och det är anledningen till att en med fullt renat tempel eller åtminstone en som gör en ärlig och sann ansträngning i sig själv att föra igenom en kommunikation kommer att vara kapabel till att nå sådana trösklar och nå våra energier och intryck.



Ni kära själar gör era energetiska insatser upp till sådana plan, och även om ofta bara temporärt, då ni renar era kroppar och ande och kan föra igenom de renast möjliga strömmar av våra energier genom er själva, som ni kära själar kan.



Många av er som har kommit ganska långt på er väg vid denna tid lägger märke till att ni igen förefaller att mötas med svåra ögonblick utan uppehåll i era Liv där händelser förefaller att stapla sig på varandra och vi säger att ni genomgår en del av de snabbaste och som ett resultat svåraste reningsupplevelser av allt som inte längre samstämmer med rikena av den femte dimensionen vilken, med de nyliga stegen nådda under er Kalender tillsammans med de framsteg som kommer att ses, ser er närmare till sådana riken än någonsin tidigare.



Ni har tillfället att känna er närhet med rikena av den femte dimensionen nu, då er yta och ni alla har rest alltigenom den fjärde dimensionen, på olika nivåer för var och en av er. Även många som kallas ouppväckta har försökt sig på början av rikena av den fjärde dimensionen under en längre tid än de inser och de av er som genomgår ett stort uppvaknande vid denna tid kan agera i enlighet inom er själva och med datumen som uppnås för att aktivt assistera med att föra igenom energierna som är förordnade att komma igenom vid sådana datum.



Ni börjar alla att kollektivt arbeta inom rikena av det astrala och ni har länge arbetat inom ert drömtillstånd för att hjälpa er värld och era kroppar att stiga upp. Medan många av er bara kommer ihåg ”faserna av lektioner” i era drömmar då ni och era guider konstruerar scenarios och platser för er att gå till i era ihågkomna drömmar som är menade som kodade meddelanden och lektioner; medan många av er bara kommer ihåg sådana företag, vilka mestadels äger rum på morgonen när er kropp sover, så utför ni mycket mer arbete än ni inser inom de astrala rikena av er värld och inom rikena långt bortom de astrala.



Då era kroppar ligger och sover så är ni alla ute och besöker en mängd riken, många av dem är bortom närheten av Jorden, vilket ni upptäcker då ni når ert högre dimensionella jag, då ni har lämnat era kroppar (under natten).



Det finns många själar som väljer att stanna inom de astrala planen av Jorden och många som väljer att inte tillgå deras högre jag då de lämnar sina kroppar, men de bland er som vaknar upp på er yta vid denna tidpunkt ser en snabb förståelse varje natt som era kroppar låg och sov, av ert högre jag som ni alltmer blir, och vi ber er kära själar att förstå att er dagliga tid är den svåraste tiden för er för närvarande.



Vi säger detta därför att då ni har upplevt endast en dag med stora svårigheter så lämnar ni era kroppar och genomgår en häpnadsvärd och för er lång och intensiv helandesession och högre dimensionellt resande. Kära själar, ni bokstavligen kurerar er själva och alla av era Jordliga insatser då ni lämnar kroppen under natten, och ni kommunicerar också aktivt med oss, med era Galaktiska Fränder och viktigaste av allt, med varandra.



Varje kär själ på er värld som direkt assisterar upplyftningen av er värld via internet, television eller via andra medel; ni håller reguljära möten (med oss och er själva) då era kroppar ligger och sover angående hur exakt ni skall koordinera vad som skrivs av er alla eller gives genom er på kanaliserade sätt, för att till slut assistera de uppvaknande allmänna Ljusarbetarna för att bättre förstå en mängd av frågor.



En del av er kommer ihåg dessa interageranden i drömtider med andra, men mestadels så kommer majoriteten av er inte ihåg era förehavanden och många kommer inte fullt ihåg interagerandet under drömmar mellan olika bloggare, sanningssökare, kanaliserare och i allmänhet alla på er värld som för närvarande för fram Ljus och sanning för allmänheten att dra nytta av.



Många av er har också haft möten för att planera metoder för att ni skall få tillgång till Rymdskepp och Moderskepp hos era Galaktiska Fränder, medan era kroppar låg och sov, och vi uppmuntrar helhjärtat detta sätt då ni ganska bokstavligen kommer ihåg verkliga upplevelser då de påbörjas. I själva verket så har många av ni kära själar i er sömn beslutat att förkorta mötena och avsluta uppgifterna under drömtiden som ni hade satt upp för er själva så att ni medvetet kunde komma ihåg hur ni bebodde ett Rymdskepp hos era Galaktiska Fränder!



Väsentligen, kära själar, så genomför ni förändringarna som ni har önskat att genomföra för er själva och detta är en anledning till att en fördröjning har utfärdats då det gäller uttalanden om avslöjanden tills en viss behövlig tid.



Ni Skapar förändringen som ni har önskat att se, ett interagerande i taget med varandra och då ni tar kontakt för att sprida medvetande på det starka och rena sättet som många av er vid denna tid så Skapar ni en stark karmisk energi för er själva, vilket också hjälper så att kollektivet kan förstå och absorbera många sanningar under denna inledande period omedelbart innan avslöjandena i er värld.



Var säkra kära själar, ni existerar inom en temporär inledande period innan många spännande händelser börjar bryta fram på er värld och det är bara att denna period har förlängts så att ni kära själar själva kan bryta er igenom matrisen av lögner från de mörka och de falska verkligheterna som de har skapat för er, vilket ni nu gör helt underbart vid denna tid.



Vi önskar att denna sanning inte blir missförstådd eller förvrängd till att lyda som att era Galaktiska fränder inte har avslöjat sig själva enbart därför att era mörka har haft ett alltför hårt grepp på er värld. Då detta har varit en smärre faktor, så har anledningen varit helt det motsatta.



Det sågs hur underbart ni kära själar bryter er igenom de mörkas tjuvknep då ni inser existensen av en mängd av andra verkligheter och ni finner den sanna ihåligheten av de verkligheter som de mörka har Skapat för er. De mörka själarna har länge varit menade att bli exponerade till er kära själar och de kommer absolut att bli så, och tills att de största avslöjandeuttalandena börjar komma fram så säger vi att det är ni som för fram exponeringen av de mörka; inte vi, och inte era Galaktiska fränder heller. Gudomligheten av Människan har förklarats så rutinmässigt att många av er har helt börjat acceptera och börjat att förstå på mer positiva sätt de sanna Skapelsekrafterna som ni håller inom er.



Ni inser alla att er energi inte behöver lånas ut till en utomstående källa då ni börjar finna en inre frid och harmoni inom, och ansträngningarna av era Galaktiska fränder likväl som många andra varelser som talar genom kanaliserade kommunikationer är ämnade att assistera er med att finna era energier för er själva, när som våra energier hjälper att exponera er till den specifika signaturen av våra frekvenser av energi och ni börjar förstå dem mer och mer då ni finner en personlig förbindelse med oss och guidande från oss.



Det är ni kära själar som initierar allt och medan vi och era Galaktiska fränder har gjort mycket för att assistera de oundvikliga händelserna som kommer att starta på er vackra blå värld så låt inte er själva tro för ett ögonblick att vi har agerat ensamma i denna ansträngning. Vi skulle i sanning inte ha kunnat göra något i er värld utan uppvaknandet av ni kära vackra själar och er resulterande önskan att sprida ert uppvaknande och er sanning, vilken är er Skapares sanning, till varje kär själ på er värld som har existerat inom en falsk matris av verklighet.



Vi älskar er alla så innerligt och vi uppmuntrar er att uppmuntra er själva; särskilt om ni är inne i en tråkig eller nedslående tid i era Liv. Ni för fram varje sista bit av förändringar som ni har önskat att se och denna förändring är förstärkt av de förändringar som ni gör nu, vilka kommer att expanderas exponentiellt under den kommande tiden. Kom ihåg kära själar, ni är de som ni har väntat på.



Tack till de Uppstigna Mästarna.



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



No comments: