viglink.com

Thursday, September 20, 2012

Jordeänglar – Tro, Medvetenhet och Villkorslös kärlek.


God dag, mina kära. Och vilken vacker dag det är. Vi står framför er i uppriktig förväntan inför resan som ni skall bli ledda på. Kom med och var ett med oss, när vi utan ansträngning lyfter upp er. Högt ovanför rädslan och förvirringen som snart kommer att ta över hos dem, vars tro ligger i träda, skall ni sväva obundna och fria. Ni är i denna värld, ja, men ni är knappast av denna värld. Kom ihåg denna enda enkla sak och vansinnet kommer inte att drabba er. Var orubbliga i er hängivenhet gentemot allting kärt och gudaktigt. Era hjärtan är fyllda till brädden med medkänsla, och ni är rädda om era käras säkerhet – de som ni är rädda skall ha gjort okloka val. Ni är rädda att de ska lämnas kvar. Snälla var medvetna att ingen skall någonsin bli övergiven, men deras resa kan mycket väl pågå längre.



Dessa hjärtan som ni har, det är de som gör er till de underbara healers som ni är. Å andra sidan, var medvetna om att ni kan leda er flock till vattnet, men ni kan inte tvinga dem att dricka. Som med allt annat, så måste det vara deras val. Den fria viljan kan inte åsidosättas och varje själ tog del i denna resa fullt medveten och i full kontroll av vad som skulle utgöra deras mänskliga erfarenhet på jorden. Var föreberedda på att besvara deras funderingar och för all del, försäkra dem om att de inte är ensamma. Er godhet är smittsam och ert ljus är inspirerande. Det finns massor av tillfällen för dem att fortfarande vakna.



Framför er slingrar sig en Gyllene Stig, och vid dess slut en Gyllene Dörr. Bakom dörren väntar er en strålande framtid. Men det är inte nödvändigtvis framtiden, eftersom allt tid är nu. Säker i din ägo, finns nyckeln till denna dörr. Du har alltid haft den. Den anlände med dig, den är en del av din uppsättning av verktyg, med vilka du kommer att ledsagas in i den nya Vattumannens Tid. Känn efter nyckeln nu och se den tydligt för ditt inre öga. Den dinglar i ett slätt sidenband om din hals. Gnistrande, ren platina, den känns tung och kall mot ditt hjärta. Du känner intuitivt att nyckeln finns där, att den alltid funnits där och häri ligger de första stegen i ditt uppvaknande. Medvetenheten. Vetskapen. Förvissningen om att du genom Gudomlig rätt innehar allt som behövs för att stiga upp ur skuggorna och in i det Gyllene Ljuset. Det finns inte en enda bland er som inte äger en sådan gåva.



Tro på Gud, och ni kan inte vackla. Tro på er själva och era egna inneboende färdigheter att vara förtrogna med anden och att veta och känna vad som är rätt. Det ligger i er natur hos var och en av er att se oss och höra våra röster, djupt inom er själva. Nu måste verkligen tro på att det ni känner i era hjärtan är sant. Klar-vetande, klar-kännande, röstens och synens klarhet... kommer alla inifrån och inte utifrån. För det här är den Gamla Vägen, vägen ni alltid känt till. Så, ni var förut, och ni skall bli igen. Så ta tillbaka er födslorätt, och tro. Sedan, gå vidare och berätta för andra. För det här är en tid för fest och mirakler. Känn igen tecknen, för de finns överallt omkring er. Vandra längs troendets Gyllene Gångstig. Stig in, och fortsätt sedan förbi dörren. Var fridfulla och rika och var lugna att ni är för alltid villkorslöst älskade.



Av Bella Capozzi




Svensk översättning: Mahlin Larsson


Copyright © Bella Capozzi. All rights reserved. You may copy and distribute this material as long as you do not alter it in any way, the content remains complete and you include this copyright notice.



No comments: