viglink.com

Wednesday, September 19, 2012


Rainbowscribe, 17 september 2012 



Den Violetta Flamman av Frihetens Kärleksdekret 
I egenskap av och genom kraften och auktoriteten av Närvaron av Gud/Gudinnan JAG ÄR, anropar jag Ljusets Varelser i de Upplysta Sanningarnas Världar, att lysa upp den Violetta Flamman med kraften och styrkan av tusen Solar i, genom och runt om varje elektron som utgör atomerna av mänsklighetens fysiska, eteriska, mentala och emotionella kroppar. Håll den Violetta Flamman vid liv, och fördubbla den varje timme tills dessa jordiska kroppar är perfekt och helt assimilerade våra Solljus kroppar (Solar Light Bodies).

********

Utvidga, utveckla och intensifiera dagligen den Violetta Flammans mäktiga inverkan i, genom och runt alla nationer, raser, kulturer, trosbekännelser och religioner i alla världens länder. Låt den Violetta Flamman lysa genom varje individs hem, arbetsplats och omgivning, tills den Gudomliga Planens fulländning manifesteras för allt liv.

********

Utvidga, utveckla och intensifiera dagligen den Violetta Flammans mäktiga inverkan i, genom och runt orsaken och upprinnelsen till det skapade centret av tvivel och rädsla på Jorden, i Jorden och i atmosfären som omger Jorden. Omvandla detta kreativa center till ett uttryck av Guds Förtroende, Tillit, Hopp och Inre Kunskap.

********

Utvidga och utveckla Renhetens Violetta Flamma och Förvandling i, genom
och runt markens yta, haven och alla invånare i varje land, provins, stat,
stad och by i världen. Upprätta ett mäktigt center av den Violetta Flamman i de Eteriska Världarna över var och en av dessa platser, och intensifiera denna renande Ljusaktivitet dagligen och stundligen med varje andetag.

********

I Kärlekens, Visdomens, Maktens och Auktoritetens Namn av den Älskade, Segerrika Närvaron av Gud JAG ÄR, talar jag direkt till den Violetta Flammans Hjärta. Heliga Eld, omslut mig i den renande, förlåtande, helande substansen av ert Ljus, vilket får medvetandet och känslan av Gudomlig Kärlek och Frihet att hela tiden flöda genom mig för att välsigna allt Liv. Låt denna renande essens mätta atmosfären varhelst jag bor, rör mig, andas och är, så att dess undergörande närvaro kommer att ge påtagliga bevis för Din Verklighet till hela mänskligheten.

********

Älskade Violetta Flamma, beordra dina Änglalegioner av den Violetta Flamman att lysa upp Lågan av Förlåtelse och Frihet in i hjärtat hos varje själ, så att vi alla kommer att lära oss att använda vårt Ljus till fullo i vår service till Livet och Friheten på Jorden.

********

Älskade, Segerrika Violetta Flamma av Frihetens Kärlek, jag älskar dig. Jag anropar dig nu, uppriktigt och innerligt, att agera med kraft. Låt din Omvandlande Flamma lysa in i varje man, kvinna och barn på Jorden. Låt dem veta att din helande närvaro alltid kommer att ge dem lycka och befria dem från allt som inte är av Ljuset. Omslut varje individ i kraften av ditt Ljus och omvandla alla brister i deras liv i Gudomlig Ordning genom Gudomlig Kärlek.

********

Den Segerrika Violetta Flamman av Frihetens Kärlek...

Hela våra kroppar
Harmonisera och stabilisera våra känslor
Upplys vårt medvetande,
och befria oss genom att höja oss till fullt mästerskap
över alla människors önskningar och känslor,
nu och för evigt bekräftade. Och så är det.

www.spiritual.com.au

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 

No comments: