viglink.com

Wednesday, September 12, 2012

Saint Germain och den violetta flamman



St Germain, uppstigen Mästare för den Violetta FlammanSt Germain, uppstigen Mästare för den Violetta Flamman
Få individer, himmelska och jordliga, har gjort mer för mänskligheten än (Greve) Saint Germain.

För våra läsare vill vi dock ge en sammanfattning om vad vi har lärt oss om Saint Germain och hans olika inkarnationer genom tiderna.








Det finns mycket skrivet om honom och tillgängligt på nätet - för de som vill utforska på egen hand.


I dag finns Saint Germain i 5:e Dimensionen på vissa Moderskepp i den Galaktiska Federationen ofta i sällskap med Sananda (tidigare benämnd Jesus Kristus).

Saint Germain har idag förmågan att uppenbara sig där han så önskar, genom att passera rakt igenom väggar och gör så då det passar honom.

Han är i dag känd som Mästaren av den Violetta Strålen av transmutationer.
Han är synnerligen aktiv för att leda arbetet från den utomjordiska sidan att införa förändringar på Jorden.

Enligt Mike Quinsey var det Saint Germain som bad honom att bli ett medium för meddelanden från den Galatiska Federationen.

Han kommer att personligen visa sig och tala till Jordens människor när transformationerna har kommit igång.

Hans senaste jordliga inkarnation var som Greve Saint Germain i Central Europa, mestadels i Frankrike. Han var dock känd över hela kontinenten som en mycket enigmatisk person, som inte åldrades och ingen visste hans ursprung.

Han talade ett stort antal Europeiska språk, inklusive svenska och var god vän med Kung Gustav III. Han hade en enorm kunskap inom många områden, inklusive alkemi.

Det finns mycket skrivet om detta och tillgängligt på nätet. Vi rekommenderar en Google sökning på hans namn för dem som är nyfikna. 

Vad som är mindre känt är hans skapande av Saint Germains Världs Fond

(NESARA = National Economic Stabilization and Recovery Act svenska: Nationella ekonomiska stabilisering och återhämtnings lagen).


Den är nu över 200 hundra år gammal. Den sägs ha satts upp på ett mycket intelligent sätt och har förräntat sig enormt under denna tid. Hur detta skedde är vi inte bekanta med.

Storleken är enorm och utgör basen för de resurser som behövs för det samhälle av välstånd som skall införas. Andra finansiella källor kommer också att bidra, som till exempel de enorma fonder som Illuminati eliten har stulit från folket, vilka kommer att återföras.

Tips! Läs mer om St Germain Bank och NESARA genom att ladda upp PDF-fil på denna länk:

Själen som är Saint Germain hade en tidigare inkarnation som Sir Francis Bacon. Denna person levde i England och bidrog återigen enormt. En del av detta är känt annat är mindre accepterat. Bacon krediteras med att vara drivande för att införa den vetenskapliga eran och upplysningstiden. Bacon lade också grunden för tänkandet om den då framtida Amerikanska Konstitutionen.

Det är också så att Sir Francis Bacon var mannen bakom Shakespeares verk. Det finns gott om spekulation och debatt om detta faktum, utan att dessa personer inser att Bacon var en inkarnation av då framtida Saint Germain. Bacon var också mycket aktiv och stödde diverse hemliga samfund. 

Vi vill nämna två till inkarnationer av Saint Germain. En är som ”trollkarlen” Merlin vid Kung Arthurs hov. Den andra är som Joseph, fader till Jesus.
I själva verket har Saint Germain och Sananda (Jesus) ett mycket nära samarbete, och det fortsätter än i dag och i högsta grad så. Sananda (Jesus) tillsammans med Saint Germain kommer att framträda inför folket igen, efter att uttalandena och förändringarna väl startar.

Som en uppstigen Mästare är Saint Germain i kontroll av den så kallade violetta lågan. Detta är hans färg och den kan användas för läkande ändamål genom att färgen visualiseras internt hos var individ och projiceras på problemet, kroppsligt såväl som emotionellt.

Det är känt från många källor att en mystisk person framträdde från ingenstans vid det ögonblicket då den Amerikanska Frihetsdeklarationen skulle skrivas under. Många tvekade vid det tillfället, men efter talet från denna främling beslöt sig samtliga för att skriva under.

Detta var Saint Germain som uppenbarade sig och sedan försvann lika mystiskt. USA och dess konstitution är i mångt och mycket Saint Germains skapelse. Han och andra uppstigna Mästare, till exempel Hilarion, ser USA som ett ledarland för att återinföra ljuset. Först måste dock de nuvarande makthavarna avlägsnas.

Idag är Saint Germain högst aktiv. Han fortsätter sin vana att gå rakt igenom dörrar och väggar, vilket hände vid signerandet av den Amerikanska Konstitutionen. Han framträder då sen en högst fysisk person, men kläd som för 200 hundra år sedan i Frankrike. Han deltar i möten så som han önskar och väcker naturligtvis stor uppmärksamhet.

Hans målsättning är att alltid föra besluten i Ljusets riktning.

Källa: www.st-germain.se


♦   ♦   ♦



Kära ni, om ni vill, varje kväll innan ni somnar, gå till er personliga Pyramid av Ljus. Smält samman med er Eteriska Kopia, som innehåller de vibrationella frekvenserna av nästa nivå av ert Högre Jag. Kalla på den Violetta Flamman och säg till er själva:

HÄRMED SLÄPPER JAG ORSAK, GRUND, FÖRTECKNING OCH MINNE AV ALLA DISHARMONISKA ENERGIER SOM JAG HAR SKAPAT, GAMLA, NUVARANDE OCH FRAMTIDA, I DENNA ELLER NÅGON ANNAN VERKLIGHET.

MÅ DET SKE OCH SÅ ÄR DET!

SE DEN VIOLETTA FLAMMAN STRÅLA UPP UNDER ERA FÖTTER ELLER RUNT ER KROPP OM NI LIGGER NED.

FÖRESTÄLL ER ATT DEN VIOLETTA FLAMMAN BADAR ER I SITT TRANSFORMERANDE LJUS GENOM HELA ER KROPPSLIGA FORM TILL DESS INNERSTA KÄRNA.

SEDAN, GENOM ER INTENTION, SÄND VIA OÄNDLIGHETS-ANDNINGEN, DEN VIOLETTA FLAMMAN NED TILL DE KRISTALLINA GROTTORNA I JORDEN, SOM
INNEHÅLLER DE EVIGA VIOLETTA FLAMMORNA.

SE DENNA HELIGA ELD SPRIDA SIG GENOM LABYRINTERNA RUNT OM I JORDEN, OCH SLUTLIGEN NED I JORDENS INNERSTA HJÄRTA.

NÄR NI ÅKALLAR DEN VIOLETTA FLAMMAN, KOMMER DEN ATT STRÅLA NED I ERT KRAFTFÄLT OVANIFRÅN OCH DEN KOMMER ATT FLAMMA UPP UNDER ERA FÖTTER, OCH DEN SKAPAR EN VIRVELVIND AV LEVANDE LJUS RUNT OMKRING ER.














Den Violetta Flamman består av den regnbågsskimrande blå flamman med vår Fader Guds Gudomliga attribut:

Vilja, Kraft, Syfte,

och den regnbågsskimrande Rosa Flamman med vår Moder Guds Gudomiga attribut:

Kärlek, Medkänsla, Upplysning och Visdom. 

Tillsammans, skapar de två strålande färgerna en regnbågsskimrande Violett Flamma som är en Krafterna i ”JAG ÄR” som skänktes till mänskligheten.

Men, den måste åkallas för att aktivera de transformativa krafter.

Den Heliga Violetta Flamman är en ren Gudomlig Energi.


No comments: