viglink.com

Monday, September 10, 2012

Förändringarnas vindar tilltar.




Låt oss idag säga er att portalöppningen är en framgång och ni hanterar det magnifikt, som var förväntat. Saker och ting börjar redan smälla, som man säger. De flesta goda nyheterna som media börjar rapportera överskuggas fortfarande av de gamla meddelandena som var ämnade för att hålla er passiva. Men för de bland er som har lärt er att bero på andra källor så framstår tecknen överallt.



Det är fortfarande möjligt för vissa att insistera att inget händer, men inte mycket länge till. Nu är det tid för er att dagligen bekräfta för er själva att vad ni ser är stegen av förändringar som behövs för att producera er värld av framtiden, överflödande, fri och glädjefull.



Det är nu dags för er att vara personen ni beslutade att vara. Denna person lever nu i era hjärtan. Bjud in henne eller honom att utrycka sig genom er från och med denna dag.



Världen som ni kommer att leva i kommer snart att visas för er. Det är dags för er att börja bygga era liv och samhällen med ett accepterande av inget mindre än det allra bästa för alla personer. Lugnet har nu tagit slut och vindar av förändringar börjar tillta. De kommer att se skrämmande ut. Mina Kära, var goda och håll i era hjärtan att de inte är så. De för er frihet till er.



Stå fast nu. Vi är här med er. Frid nu och en god dag.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se







No comments: