viglink.com

Sunday, September 30, 2012

5D vibrationen i vilken ni nu bor, kommer nu att transferera.

Magatha från Agartha, 29 spetember, 2012




Hälsningar, mina fränder på Jorden. Jag är Magatha från Agartha civilisationen, och jag tackar er för detta tillfälle att träda fram. Jag för med mig stora nyheter till er alla, som bor på denna älskade Gaia, en planet som vi delar tillsammans med er, befolkningen på ytan.



Vad som inte kanske förefaller vara uppenbart för er tar nu sin rättmätiga plats. Förändringarna och innovationerna har nästan låsts på plats så att de kan bli fullt aktiverade in till er verklighet. Dessa nämnda platser gäller specifika platser över hela planeten, nämligen på kära Gaias yta och på specifika energinoder. De första och mest slående förändringarna kommer att äga rum i de områdena där klimax är det största då det är i dessa områden som de involverade energierna är de starkaste, vilket leder till fundamentala förändringar. Inget land kommer att hoppas över; alla länder kommer att ha dessa specifika delar där allt kommer fram.



Dessa energiområden är uppdelade av välkända ley-linjer på Gaias yta; det är där som allt väntar på dem att gå till full aktivering. Detta kommer att resultera i enorma kvantiteter av frisläppt energi, vilket kommer att kännas. Oroa er dock inte, mina vänner och fränder, ni är redan bekanta med detta sedan er på Atlantis och ni kommer att kunna hantera dem. Ni har utvecklats så här långt redan, genom att ha undergått intensiva förändringar under de senaste månaderna och ni genomgår dem fortfarande, men ni blir fullt redo för dem med tiden. Hela processen mot Uppstigningen har tagit på er kraft och har tagit en stor del av er tid, men det var nödvändigt. Allt måste gå framåt smidigt, steg för steg, och inte brådskande. Det måste gå med framgång, och så kommer att ske – Gudomligt Utfärdat.



Själva uppstigningen kommer också att utvecklas som en gradvis process och kommer absolut inte att vara en plötslig förändring på en dag. Det kräver tid och de nödvändiga stegen som är involverade måste tas, så förvänta er att det utvecklas gradvis. De bland er som är vederbörligen redo och har förberett er själva kommer att utvecklas i samstämmighet med vibrationerna och med Moder Jords medvetandetillstånd; men det är omöjligt att länka ett specifikt datum till detta. Uppstigningsportalen är inte redo och gjord på en dag, utan involverar snarare en gradvis fas, vilken ger all den tid som behövs för allt att flöda framåt i sin egen takt. Var lugna, de som agerar utifrån deras hjärta, från Kärlek och är vederbörligen sysselsatta med sin egen spirituella utveckling, med hjärtats längtan mot Uppstigningen, kommer helt definitivt att vara bland de som kommer att nå de högre tillstånden av medvetande som kommer att bli fullt etablerat för alla innovativa själar bland er som har valt denna väg.



Vi kan i ärlighetens namn säga att vi, från Agarta civilisationen, kan helt klart känna upplysningen och innovationen bland er befolkning. Det är mycket mer tilltalande för oss att känna detta och det öppnar upp vägen för oss att komma inför er värld ganska så snart. Ju mer Kärlek och upplysning som finns, desto mer kan vi bli synliga och ta kontakt med er. Efter att Moder Jord har fullt genomgått Hennes egen Uppstigningsprocess, vilket gör att ni kan följa i Hennes fotsteg, så kommer vi helt klart att ta kontakt med er, då vi är så nära er. Vi kan lika gärna säga att vi kommer att bli de första som kontaktar er, och vi kommer att bjuda in er för att besöka våra Städer av Ljus.



Det verkliga samarbetet kommer då att påbörjas, över vilket vi är så glada! Vi kan alla känna saker väl och vi medger att ni är alla på god väg. Det finns inget som kan stoppa er nu, så var i frid för er Uppstigning kommer. Den slutliga nedräkningen har börjat, precis som ni så känner vi också hur klockan går, som ni säger. Vi kommer allt närmare, vi alla, upp till en punkt då vi också skall återuppleva denna Uppstigningsprocess, tillsammans med er. Vi är Ett med Moder Jord och med er, för vi är ni. Den enda skillnaden är att vi redan har nått vibrationsnivån som ni nu skall nå. Vänj er vid Kärleken som era hjärtan börjar acceptera, att känna och stråla då detta kommer att bli ert permanenta tillstånd för att vara, för evigt och för alltid.



Vi är Agarterna, för vilka jag, Magatha, fungerar som talesperson och talar vid denna tid genom denna skrivare. Vi hälsar er alla högst hjärtligt och vi står till er tjänst, tvivla aldrig på det!



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.com







No comments: