viglink.com

Friday, September 28, 2012

Håll alla i kärlek och ljus, inklusive er själva



Ärkeängeln Michael via Ron Head, 26 sep, 2012



.



Vi tror att det är tid att ägna en konversation åt er förståelse av Enhet. Vad vi skall diskutera är inte nytt för er, men förutom ert intellekt så har ni inte integrerat det i ert medvetande.

Det är nu över hundra år sedan er vetenskap upptäckte att allt ni ser består bara av energi.

Ni har gång på gång bevisat att vad ni talar som materia, existerar faktiskt inte som ”hårt material”. Det kan lätt demonstreras att bara energifält är verkliga. Er illusion har dock fortfarande ett hårt grepp om era uppfattningar.

Uppfattningarna är vad vi skall diskutera idag. Och vad vi skulle börja med att säga är inte nytt heller, även om det inte är helt så brett förstått än. Eftersom ni är en del av ett enormt fält av energier så finns det ingen kunskap, ingen händelse, ingen förståelse, som inte är tillgängliga för er när som helst. Ni är överösta med otaliga bitar av information varje ögonblick. Er förmåga att förstå dessa ”signaler” är dock begränsade. Så ni accepterar, ställer in er, till de som verkar vettiga för er och skapar er egen specifika värld från detta. Vad tror ni blir skillnaden mellan de ni väljer och de ni inte väljer? Vad är huvuddelen av er ”inställare”? Och vi svarar, era uppfattningar och era tidigare förståelser av era uppfattningar.

Så länge som ni håller fast vid dessa, er värld, er personliga värld, kommer den att ha det svårt att förändras. I själva verket kommer den inte. Den behöver demonstrera för er var er förståelse inte är giltig. Detta händer, och har alltid. Vi vill dock poängtera för er att för att kunna göra de närmaste månaderna lite lättare för er, och för att påskynda de personliga förändringarna, vilka ni så ivrigt väntar på, så skulle det vara bäst för er att noga undersöka vad ni håller hårt fast vid och som ni kanske vill frisläppa. Gör inget stort problem av det. Öppna bara ert hjärta och sinne till andra möjligheter och undersök dem när ni anländer. Acceptera dem om de förefaller att vara av värde för er. Mest av allt, så släpp allt dömande och er själva och andra. Dessa domar är i bästa fall baserade på begränsad information.

Det betyder inte att ni behöver acceptera allt som någon annan säger eller gör. Det är skillnad mellan handlingar och de som handlar. Var beredda på att hålla alla, inkluderande er själva, i kärlek och ljus.

Detta är vad som händer i ert högre medvetande, på order av ert högre medvetande, med er kunskap eller ej. Era favoritsymptom är i de flesta fall ert motstånd till det nya. Släng öppna era armar, varför inte? Tacka ert högsta jag och er Skapare för allt som skickas till er. NI kommer snart att veta att det är vad ni har velat få under alla tider. Må era dagar vara fulla av glädjen att veta detta.

Vi talar igen snart. God dag.

Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



Copyright © Ronald Head.

http://oraclesandhealers.wordpress.com/

---------------------------------------------------------

Comments from readers (0)


Design by Free CSS Templates

No comments: