viglink.com

Sunday, September 30, 2012

Walk-ins och Starseeds

Mark Kimmel´s presentation den 13 september 2012






På webbsidan 22 september 2012 Mark´s Corner



http://cosmicparadigm.com





Följande presentation gav Mark Kimmel vid Toppmötet för Walk-ins och Starseeds den 13 september 2012 i Pagosa Springs, Colorado:



UPPVAKNANDET: Mitt uppvaknande som Starseed skedde 1987. År 1996 lade jag av med mitt engagemang inom näringslivet för att ägna hela min tid åt att förstå, skriva och tala om den större verkligheten. Att lära mig vem jag är och varför jag finns här vid den här tiden och på den här platsen har varit en gradvis process. Nya lager av förståelse framträder dagligen.



UPPDRAGET:Alltsedan mitt uppvaknande har jag lärt mig mycket om den större bilden. För mig liknar den större bilden en diamant; dess enskilda fasetter är de sätt på vilka den större bilden presenterar sig för mig, och de många sätt på vilka andra ser den större bilden. Media, regering, det ekonomiska systemet, fossila bränslen, det medicinska systemet, tiden, religionen, stora företag, rättsväsendet, utbildningsväsendet och psykologin är alla medel för att hålla kontroll över oss. Man har sagt mig, att allt detta försvinner "snart" och i samband med att vi går över till ett högre medvetande. Just nu vet jag inte hur eller när vi ska flytta in i den Nya Jordens 5: e dimension, men jag vet att vi kommer att vara där vid slutet av de kommande tre åren. 2012 är början, 2014 är den Nya Jordens förverkligande. Under processen att uppnå en ny Jord kommer vi att se jordförändringar, det ekonomiska systemets kollaps, nya teknologier för att ersätta förbränningen av fossila bränslen, nya regeringar som är lyhörda för allas behov, religionernas sammanbrott till förmån för en sann andlighet och ett utbyte av alla de institutioner som skapats av mänskligheten utifrån 3: e dimensionens rädslobas.



Allteftersom Jordens omvandling fortgår, påverkar vår ljusenergi civilisationer på andra planeter i vårt solsystem: Venus, Mars och andra. Detta i sin tur påverkar andra planeter inom vår galax, Vintergatan. Detta påverkar sedan planeter i andra galaxer. Alla planeter i fysisk form påverkas av vår övergång till Ljuset. Plus att allting i det icke-fysiska också påverkas.



Ett av de mer häpnadsväckande fakta jag stött på är att mindre än en procent (1%) av alla varelser i kosmos känner till att det finns mänskliga varelser i fysisk form. Tänk på detta och inse hur speciell du är och hur speciellt det är att vara på Jorden vid den här tiden och platsen. Den viktigaste delen i vår transformation till den 5: e dimensionen är att vi lär oss att tänka från våra hjärtan. Vi får inte tillträde till de högre dimensionerna genom våra rationella sinnen. Hur man fungerar från hjärtat kan lätt observeras under små barns lek eller i en hunds kärlek.



Det har sagts mig att omvandlingen av Jorden och hennes mänskliga invånare är den viktigaste händelsen sedan skapelsens tillblivelse. Föreställ dig den påverkan du har med varje tanke. Föreställ dig den påverkan du har när du förändrar dina trosuppfattningar. Kom ihåg detta när du granskar sättet du lever på.



Så över till ett samtal om Gud. De ord jag kommit fram till och använder är: "Första Skaparen", "Allt Som Är", "Källan" och ". Gudomen (Godhead)" Gudomen är varken en individuell enhet eller ett kollektiv. Det är något mycket mera omfattande, evigt, kraftfullt och kärleksfullt än man kan föreställa sig. I början skapade Gudomen SkaparGudar, vars uppgift var att skapa kosmos, det fysiska och det icke-fysiska. Detta gjordes enligt den "Ursprungliga Mall" som Gudomen fastställt. Dessa många SkaparGudar skapade galaxer, universa och andra dimensioner. De ursprungliga SkaparGudarna skapade ytterligare SkaparGudar. Allt i överensstämmelse med Gudomens Ljus.



Vår Jords fysiska form skapades enligt den Ursprungliga Mallen. Jorden ägde en ren och ofördärvad miljö av den sorten att många varelser från hela universum kom för att helt enkelt vara här. De ursprungliga människorna transporterades hit från andra stjärnsystem och galaxer. De fyrfärgade raserna är resultatet av den här sådden. I början av den här sådden visste människorna varifrån de kom, de var telepatiska och hade de högre dimensionernas förmågor. I början var allt i perfekt harmoni med den orörda miljön och med de andra invånarna på planeten.



En del av de SkaparGudar som skapats av de ursprungliga SkapareGudarna började experimentera med skapelser utanför den Ursprungliga Mallen, bortom Gudomens Ljus. De tyckte mycket om dessa nya skapelser och vägrade återgå till Gudomens Ljus när de uppmanades göra det. Det blev en gradvis degradering inom vissa delar av universum. Detta brukar kallas medvetandets syndafall och dess följder finns med oss än idag. De här mörka energierna påverkar bland andra vår planet på negativa sätt. Med hjälp av energimanipulationer från ”SkaparGudarna utan Ljus” förorsakade separationen från den Ursprungliga Mallen störningar inom egot hos alla människor på Jorden. Förutom de fysiska förändringarna blev våra chakran dysfunktionella. Våra fysiska, känslomässiga, mentala och andliga kroppar splittrades och deras funktionalitet reducerades drastiskt. Dömande och konkurrens kom in i det mänskliga beteendet.



Den så kallade 3: e dimensionen uppstod hos människorna på planeten Jorden. Rigiditet är kännetecknet för den 3: e dimensionen med alla sina regler och förordningar. Rädslan finns i hjärtat hos alla aspekter i den 3: e dimensionen. När jag talar om den 3: e dimensionen syftar jag på de sätt, på vilka vi relaterar till varandra, till vår miljö och till de högre dimensionerna.



För att gå tillbaka till början så skapades Stora Själar av Gudomen. Dessa var, och är, individualiserade uttryck av Gudomen. De är stora, eviga och mäktiga väsen, som fungerar i Ljuset som ett kollektiv. Jag föreställer mig var och en av dessa som mycket större än en enskild planet. Dessa storslagna själar individualiserar själar från sig själva för att inneha individuella mänskliga fysiska former på planeter i otaliga galaxer. Genom den här processen kopplar de inte helt bort sig själva från alla dessa individuella själar i alla dessa människor och andra fysiska former som de för tillfället bebor.



Att se på oss själva ur en Stor Själs perspektiv leder oss omedelbart till att inse vilka vi verkligen är. Vi kan börja förstå att vi är magnifika skapare utifrån våra egna meriter. Det viktigaste vi kan inse är att det inte är "något fel på oss." Vi är det fysiska förkroppsligandet av en enorm varelse: vi har en roll att spela under den här livstiden.



Jag har kommit till den förståelsen att de olika dimensionerna vi talar om är energimässiga konfigurationer, gestaltningar. De är numrerade för att det är bekvämt för oss, men från en högre vibrations perspektiv finns det ingen ordningsföljd. Den 3: e dimensionen syftar på den rigida form som vi alla är väl medvetna om. Det är viktigt att skilja mellan den 3: e dimensionen och fysisk form. Fysisk form är det papper, på vilket jag låter trycka den här informationen och datorn som jag använder för att göra det. Fysisk form är landskapet utanför mitt fönster och himlen därovanför. Den rigida formen hos den 3: e dimensionen är den rädslobaserade uppförandekod inom vilken den 3: e dimensionens människor lever.



Energikonfigurationerna i de 5:e., 6:e, 7:e, 8:e, och 9: e dimensionerna är inte på något sätt så rigida som den 3: e dimensionen. I 5:e dimensionen finns ingen rädsla. I 5:e dimensionen är allting transparent, där finns ingen manipulation. I 5: e dimensionen kan vi förverkliga vår sanna potential såsom kraftfulla skapare. I 5: e dimensionen är vi en del i ett kraftfullt kollektiv tillsammans med andra som fungerar från Ljuset.



Ett stort skifte är på gång. Alla som väljer att göra detta kommer att flytta över till högre vibrationer, först den 4: e dimensionen och sedan vidare till den 5:e. Bortom skiftet finns harmoni och enhet. Bortom skiftet hittar vi nya sätt att uppleva familj, samhälle, ledarskap och organisationer. Bortom skiftet befinner vi oss i ett veritabelt paradis - om vi väljer att genomföra det. Om vi inte väljer detta, kommer vi att vara kvar i den 3: e dimensionen, men någon annanstans. Man har berättat för mig att vi är en del i ett stort experiment som man aldrig tidigare försökt sig på. Vi blir de första att ta till oss 5:e dimensionens medvetande i fysisk form. Detta är målet för alla som stannar kvar på den här planeten. Ett annat sätt för att uttrycka detta är, "Liv i fysisk form från ett förhöjt medvetande." Vi går verkligen in i en ny verklighet.



För att uppnå denna omvandling får vi hjälp från ett antal olika håll: Jorden bombarderas med omvandlande elektromagnetiska energier (utöver dem som mäts av forskare). En stor samling ärkeänglar och uppstigna mästare hjälper till. Våra stjärnbröder och systrar finns närvarande både gående på planeten och i bana runt den i jättelika stjärnskepp som Athabantian. Många walk-ins och starseeds har kommit till planeten för att fungera som ljusarbetare. Och det finns en uppsjö med kanaliserad information i bokform och på CD, DVD och webbsidor.



Genom att vibrera på våra egna högre frekvenser, tränger vi undan rädslan i Jordens kollektiva medvetande. Du och jag bidrar till förändringen genom att vara dem vi verkligen är och genom att stråla ut det här medvetandet. Det i sin tur påverkar ALLT i universum. Ta till dig detta, att dina tankar och handlingar påverkar HELA skapelsen.



Separera helt ditt inre vetande från de yttre världarna.



Förstå att det vi gör på den här planeten är den viktigaste händelsen sedan dess skapelse. Vi är enormt lyckligt lottade som får vara en del av den. Acceptera den du verkligen är.



Acceptera att det inte är något "fel" på dig.



Höj din vibration

Håll dig kvar på en högre vibration

Gör någonting, ge till exempel av dig själv till andra. EN NY VÄRLD växer fram. I den kommer det att bli nya relationer. På denna nya värld kommer du att vara telepatisk. Nya organisationer kommer att krävas, organisationer som baseras på ömsesidig förståelse och alla bästa. På denna nya värld kommer det inte att finnas några föroreningar och de negativa effekterna hos den 3: e dimensionen kommer att städas bort.



En ny typ av människa växer fram: Caretakers (de omhändertagande). De kommer att:



• Fungera i fysiska kroppar från ett 5-dimensionellt medvetande.

• Ha ungdomliga kroppar och leva utan sjukdomar.

• INTE uppleva döden, som vi känner till den. De kommer själva att välja när de ska lämna sina kroppar.

• Ha ett mycket högt medvetande.

• Veta om att de är universums medborgare.

• Vara skapare av en ny civilisation på planeten Jorden.

• Hjälpa Jorden att blomma ut till en Jordestjärna, en självlysande planet av Ljus.



ABIQUOR, "LjusCentret" håller på att skapas i sydvästra Colorado. Det är en självförsörjande anläggning med undervisning, bostäder och övriga utrymmen. Det kommer att omges av trädgårdar och lantbruk för att ge mat till sina många invånare. Allt kommer att fungera i harmoni och enhet.



Abiquor finns redan i den 5: e dimensionen, och kommer att materialiseras på Jorden efter vår övergång till ett högre medvetande. Som det nu är tänkt, kommer det att vara en lärocenter för Caretakers. Genom att använda kunskap och erfarenhet från varelser från andra stjärnsystem kommer man att instruera Caretakers om nya organisationsformer, om nya ledarskapssätt, och om sätt att samarbeta med utomplanetariska varelser. Man kommer också att instruera Caretakers hur man undervisar andra runt hela planeten. Ytterligare verksamheter inom Abiquor omfattar rengöring av Jordens miljö och införande av nya energier som ersätter fossila bränslen. Man har talat om för mig att centrets inflytande kommer att märkas långt bortom Jorden.



SAMMANFATTNING:



• Stå rakryggad - separera din inre kunskap från den 3: e dimensionen

• Värdesätt din mänskliga kropp - Jordens omvandling kräver mänsklig medverkan

• Förändra andra genom din närvaro • Ha medkänsla, både för dig själv och för andra



Svensk översättning: Inga och Cagga Levander.



Arkiverade meddelanden från Adrial, Bren-Ton, Justine, Moraine, m.fl. finner du på: http://www.cosmicparadigm.com/Marks_Corner/



Där finner du också iakttagelser och observationer av Mark Kimmel,



Du får göra kopior av detta meddelande och distribuera i alla medier, så länge du inte ändrar något och inkludera denna webbadress: http://www.cosmicparadigm.com


No comments: