viglink.com

Saturday, September 22, 2012

Ni växlar upp för enorma förändringar som ligger alldeles framför er

Saul via John Smallman, 19 september 2012




Ni växlar upp för de enorma förändringar av ert sätt att leva som ligger alldeles framför er. Era energifrekvenser justeras för att klara av att ta emot de astronomiska ökningarna av energi som snart kommer att finnas tillgängliga för er, om ni så skulle önska, och de flesta av er gör det, eftersom er kreativitet kommer att blomma ut på ett dynamiskt sätt och erbjuda gränslösa nya riktningar att upptäcka och njuta av.



Ni är kreativa varelser, men inom illusionen har era förmågor varit väldigt begränsade och när ni vaknar upp kommer alla dessa begränsningar att vara borta. Den friheten i vad som erbjuds i er nya domän är oändlig och omöjlig för er att föreställa er i ert nuvarande tillstånd. Det finns verkligen inga begränsningar i den kraften som kommer att bli tillgänglig för er eller i hur ni kommer att kunna använda den, för när ni vaknar upp kommer varje syfte ni har, allt ni väljer att göra, att bli guidat av era ovillkorliga kärleksfulla avsikter för att glädja alla med er välvilliga tjuskraft. Och det är exakt vad ni kommer att uppnå, konstant.



Ni kommer att lämna illusionen och dess problem och skyldigheter långt bakom er när ni vågar er ut i Verkligheten igen och de fantastiska och gränslösa möjligheter som det erbjuder för kreativ underhållning av en oändligt glädjefylld natur. Glädje är er domän och ert mål och inget kan förhindra er ankomst dit.



Att se framemot något som ni förväntar er ger er stor lycka är normalt och medan ni lever på jorden som människor har ni gjort detta oräkneliga gånger, bara för att bli besvikna. Ibland har det ni väntat på kommit men inte hållit så länge och ibland har besvikelsen varit nästan omedelbar. Som människor upplever ni livet som något som alltid är i rörelse, något som passerar förbi och som ni vet kommer att sluta vare sig ni vill det eller inte. Tid är en tjuv som stjäl ert liv ifrån er och många av er försöker desperat att göra det mesta av det medan det pågår och det kan i sig kraftigt intensifiera de besvikelser ni upplever. Hur som helst, det ni nu ser framemot, hoppas på och kanske ganska ängsligt väntar på kommer inte att göra er besvikna. Det finns ingen möjlighet att ni kan bli besvikna. Släpp era rädslor, er oro och era tvivel för de har ingen grund. Er Fader – Källan till allt som Är – har lovat att ni skall vakna, så inget annat är ens avlägset möjligt. Hans Kärlek för er är fulländad, allomfattande och Hans Vilja för er är att ni skall bli upphöjda för alltid i de gudomliga rikena där Han skapade er för att ni skulle få uppleva evinnerlig sällhet.



Eonerna som ni har tillbringat i Illusionen sökande efter ultimat tillfredsställelse, ultimat glädje, ultimat lycka, har varit smärtsam och utmattande och många gånger har ni tappat hoppet och misströstat, eftersom det ni sökt efter förblivit undangömt, dolt och verkat ouppnåeligt. Icke desto mindre har den här tiden inte varit bortkastad, för ni har presenterats för och lärt er många livsviktiga läxor. Illusionen är en plats som ni konstruerat för att leka med idén om separationen från er Källa – den kärleksfulla Fadern som skapat er. Ni hade allt och ändå verkade det som att utan Honom, separerade från Honom, kunde er frihet och kraft kanske öka avsevärt i styrka. En galen uppfattning eftersom ni redan var fria och kraftfulla, ni trodde bara inte på det för en stund och tillät er själva att föreställa sig det omöjliga tillståndet – och omedelbart började ni bygga er ogynnsamma lekplats. Ert separerade tillstånd var en chock: ni var ensamma, rädda och vilse. I Illusionen fanns det fullt av andra varelser som verkade extremt hotfulla mot er hälsa och gentemot dessa behövde ni försvara er själva. De var, naturligtvis, bara olika aspekter av ert eget sanna Själv, men ni kände inte igen dem och blev alltmer rädda. Gud har dock försäkrat sig om att ni inte kan förbli omedvetna för alltid om att dessa var enbart aspekter av er själva, genom att etablera en flamma av sin Kärlek i var och en av er. I början var ni ovilliga att föreställa er en sådan möjlighet, för ni var så rädda för Hans vrede. Men en gud full av vrede är inte möjligt. Ni uppfann dock en, som representerade den rädsla ni för ner i när ni verkade vara separerade från Honom och ni trodde att ni hade förolämpat Honom genom era handlingar.



Ni flyttade längre in i overkligheten och började stärka murarna och skydden som ni hade byggt upp för att alliera er med rädslan och vilka ni trodde skulle göra er trygga. De läxor ni presenterades för behövdes för att visa er en våg ut ur rädslan genom att omfamna Kärleken, så att ni kunde släppa det grymma greppet om Illusionen och tillåta det att försvinna. Och ni har lärt er dessa läxor väl. Kärlek, medkänsla, acceptans och förlåtelse sveper över mänskligheten när det går upp för er att ingenting annat kommer att ge er fred. Och det är till detta andligt avancerade tillstånd som ni snabbt höjs upp i. Insikten om att Kärlekens kraft är oövervinnerlig, att allt i dess väg kommer att föras samman och integreras med Den har etablerat sig i ert kollektiva medvetande och uttrycks och demonstreras som aldrig förr. Slutet på er resa närmar sig.



Med så mycket kärlek, Saul.



svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se



No comments: