viglink.com

Monday, September 10, 2012

Solara: Ni upplever en snabb tillväxt, del 2


-Kanaliserat via Wes Annac-


Ni existerar på undernivåer och tätheter av verklighet då ni tar er igenom dem, och under er medvetna erfarenhet av Livet och själtillväxt så ges ni hinder och utmaningar som i slutändan är menade att vara lektioner för sådan själstillväxt och för er upptäckt av de högre rikena på sätt som ni alltid har önskat göra.



Ni får lektioner under er tillväxt och dessa lektioner tjänar till att exponera er allt mer mot de rena och underbara rikena av Källan, då ni genomgår oktaver av medvetande som blir mindre och mindre förvridna med varje lektion ni lär er och varje resulterande uppstigning; om det nu är från ett undre plan till ett annat undre plan eller kollektivt in i helt nya ”förvrängningar” av verkligheten. Med varje lektion som ni har lärt er finner ni ett högre och renare medvetandetillstånd.



Upplevandet av medvetande och inlärandet av de resulterande lektionerna har varit en del av alla era liv, kära själar. Som ett barn inom den tredje dimensionen, lärde ni er att vänja er vid sätten i tredje dimensionen och uppfattningarna av verklighet som florerade inom er sfär av erfarenheter. Ni lärde er lektioner om den tredje dimensionen och ni växt från sådana lektioner och förfinade er själva till en varelse kapabel att hantera och förstå den lägre dimensionella erfarenheten.



Denna typ av inlärning och tillväxt stoppade er aldrig helt och hållet, kära själar.



Ni växte och växte och när ni kom till vuxen ålder lärde ni er också att hantera och förstå den begränsade uppfattningen om vad era liv var förmodade att vara och att förstå de resulterande dagliga handlingarna som närs från sådana uppfattningar och begränsade tankesätt.



Då så många av er överstiger era tredje dimensionella lärdomar och ges lektioner från de högre rikena som inte har getts till många under er nyliga historia, så skriver ni ny historia då ni upptäcker och utstrålar från er själva ett Ljus av enorm renhet som vi har en del att göra med då det gäller skickandet ned till er värld.



Vi tar gladeligen emot energin som Skapar Liven och verkligheterna hos alla kära på Jorden och alla på den kära planeten inom detta underbara Upplysta Solsystem, och vi slussar ned denna energi genom olika lägre sol-riken från vilka sådan energi skickas ut till era olika planeter som finns inom ert Solsystem och omedelbart bortom, för att Skapa och uppehålla verkligheterna och oktaverna av erfarenhet av varje planet.



Det finns inte en planet i ert Solsystem som inte har Liv på en eller annan nivå vid denna tid.



Det finns avancerade varelser och kollektiv som existerar i högre dimensioner på olika planeter i världarna inom detta Solsystem, och det finns likväl en del planeter som bara har liv under sin yta och upplever inte ett kollektivt medvetande på ytan på det sätt som er kära Jord gör.



Detta är på grund av många handlingar som har närts på sådana planeter och de resulterande konsekvenserna från sådant handlande, vilket har gjort att ytan av en del av dessa planeter är obeboeliga för liv i tredje dimensionen. Som många av ni kära själar vet så var planeten som ni känner till som mars en av de planeter vars invånare degenererade till krig och de flesta av dem upplever nu livet på er värld.



Återigen så är vi fulla av energin som vi har getts för att skicka ned till er värld och till alla planeter inom detta vackra solsystem som också upplever upplyftningen vid denna tid. Ni har hört att er Jordliga Upplyftning kommer att bli en enorm förstärkning i den sedan länge uttalade upplyftningen av ert hela universum och som en del av denna universala upplyftning finns naturligtvis upplyftningen av planeterna inom detta Solsystem som har varit baserade inom lägre dimensionella konstruktioner och mönster under en så lång tid.



Varje planet inom detta Solsystem upplever likväl ett högre och renare medvetandetillstånd och i själva verket kära själar så existerar rikena bortom den femte dimensionen på varje värld och kan helt enkelt bara inte ses av de som existerar inom slöjorna och barriärerna av den tredje och fjärde dimensionen. Vi här i de högre rikena valde med avsikt att inte bli kända för er kära själar tills att ni börjar stiga upp till tillstånd av medvetande som kommer att se hur ni bättre samstämmer med våra energier och kan som ett resultat då se oss, utan att uppleva någon sort av ovetande om oss eller frukta oss.



Vi skulle inte vilja blanda oss i med er fria vilja på något sätt, och i själva verket, kära själar, så skulle det vara ineffektivt för oss att framstå inför er medan ni genomgick en avsiktlig lägre dimensionell erfarenhet, vilken är ämnad för att ni inte än skall se de högre rikena då ni är ämnade att växa mot dessa riken innan ni kan se dem fullt.



Det kan liknas med att man inte bara kan önska sig att kunna hantera en handling såsom att spela gitarr eller lära sig att göra en annan typ av aktivitet, för det är lämpligt för er kära själar att lära er sådana ting och när ni gör så, utveckla en personlig relation, vetskap och förståelse inom er själva och med aktiviteten som ni kanske vill kunna se.



Övning ger färdighet, kära själar och ni alla upplever en snabb tillväxt vid denna tid och då ni börjar titta igenom slöjan och finner den resulterande upplyftningen till högre och renare medvetandetillstånd.



Varje planet som fortfarande upplever ett lägre dimensionellt medvetande finner denna upplyftning då Livsformerna existerar inom begränsningar och strukturer inom och på varje planet inom detta Solsystem och arbetar själva igenom lektionerna av de tredje och fjärde rikena som många av er kära själar mästerligt arbetar er igenom vid denna tid.



Det finns i själva verket planeter som inte än har stigit upp och väntar på Jordens upplyftning för att få energiförstärkningen som kommer att sprida sig från de rena energierna som strålar från ytan av er Jord då ni stiger upp till rikena av den femte dimensionen, och vi i rikena av er Sol har hjälpt att övervaka, från våra positioner, överföringen av dessa energier som har förordnats av Aton och många andra Skapare (och skaparkollektiv) att skickas ned till er värld och till olika planeter inom detta Solsystem som kommer att stort gynnas av sådana energier.



Vi önskar, kära själar, att ge er vårt perspektiv på att få denna energi och skicka ned den till er, då vi känner oss förtjusta och ärade att ha spelat en roll med att ha överfört dessa revolutionära energier till er yta och genom era kroppar.



Många av er förefaller att undra varför ni hör så mycket om dessa energier som har nått en mycket ren potens vid denna tid och vi säger er att detta är därför varje uppstigen själ som har spelat en roll i att skicka er dessa energier ser överföringen av dem som högst historiskt ögonblick i upplyftningen av er planet då de kommer att ha långt mer vittgående effekter än ni för närvarande inser.



Det är anledningen till att ni kontinuerligt har betts att integrera så rena energier som ni kan inom er själva och att hålla er kroppar rena för absorberandet av dessa energier då de renaste av dem just har börjat göra sig själva kända då de exponeras på er yta. Ni kommer att se många förskjutningar i era uppfattningar och medvetandetillstånd, som kommer att bli märkbara och vilka är konstruerade för att initiera inom sinnena och hjärtana av var och en av er energierna från den femte dimensionen och energierna som snabbt utvecklar era tempel och själar till att samstämma med de högre rikena, återigen.



Vi spelar en aktiv roll med att slussa ned dessa energier till er värld och till de olika planeterna inom detta Solsystem som gynnas av sådana energier och som kommer att se ett stort absorberande av sådana energier då Jorden utför sina slutliga yt-justeringar till den femte dimensionen.



Som ni länge har hört, kära själar, så för ni er in till det Galaktiska Centrat för närvarande och när er värld mer fullt och helt är i linje med de specifika aspekterna av detta Centrat, som ger ut mycket ren energi som Skapar denna kvadrant av Skapelsen, så när denna upplinjering inträffar kommer ni att finna en energetisk uppgradering och en resulterande kollektiv upplysning då energiportal efter energiportal öppnas.



Ni kära själar kommer att bli de som öppnar chakrana i er själva och finner den resulterande öppningen av de planetariska chakra hos kära Gaia och detta, återigen, är en process som kommer att hjälpas av upplinjerandet av er värld med specifika aspekter av det Galaktiska Centrat som kommer att leverera till er de rena energierna vilka, under förutsättning att ni kan assimilera och absorbera sådana energier på rätt sätt, kommer att tjäna till att de sista koderna av det så kallade skräp DNA-et inom er själva och ni kommer att finna era ”tidigare” femte dimensionella tillstånd av medvetande, inom vilka många av er har lyckligt existerat inom innan ni gjorde era lägre dimensionella äventyr och resor.



Vi kan känna energierna hos alla som läser och absorberar denna kommunikation och vi matchar era energier av uppskattning och spänning inför allt som komma skall med våra egna energier, vilka vi vill lyfta upp och hela alla som absorberar denna kommunikation. Vi ber er att kalla på Ärkeängel Raphael för att assistera er med rensa ut de svåraste av de begravda smärtorna och rädslorna som många av er kära själar fortfarande upplever och undermedvetet när inom er, och vi önskar att ge er en övning för att transmutera sådana rädslor och smärtor då vi ger vårt slutliga intryck för denna kommunikation.



Vi vill att ni kära själar visualiserar era rädslor som en energi som ni kan uppfatta.



Vi ber er att känna och mentalt dra en energetisk och transparant låda runt dessa rädslor och energin av färger som ni känner i er själva som representerar sådan rädsla.



Vi lägger märket till att många av er tänker era lägre eller mörkare typer av energier eller färger för detta är vad er rädsla är och representerar för er; en lägre eller tätare energi. Bara denna insikt å er sida, kära vackra själar, om hur ni ser och uppfattar denna rädsla kommer att tjäna till att visa er hur ni Skapar denna rädsla, dess struktur och den mycket verkliga effekten som detta har på er.



Vi bad er att tänka er den transparanta lådan som innehåller era rädslor inom den, för denna låda representerar era sinnen, hjärtan och tempel vid denna tid likväl som alla era chakra som har varit stängda på grund av att de är blockerade av denna täta energi av rädsla. Denna låda har ganska bokstavligen varit era tempel, era hjärtan och era sinnen då ni har både villigt och ovilligt hållit denna rädsla inom er själva under en så lång tid.



Vi vill nu att ni tänker er själva utanför lådan, kära själar. Ni kan tänka er era solida mänskliga kroppar eller era transparanta andar, men vi ber er att tänka och känna er själva och också känna att denna energi av rädsla i själva verket existerar utom er. Vi vill att ni ser att medan ni kära själar har hållit denna rädsla inom er själva, så har den alltid och för evigt varit en utomstående, illusorisk aspekt av er själva som bara hade Skapats och hållits inom därför att ni var samstämmiga med dess tankesätt, hjärtesätt och energier som samlade sådan rädsla från början.



Nu, kära själar, till visualiseringen av er transmuterande av denna energi. Denna energi behöver helt och hållet transmuteras och förlåtas då den har hållit er kära själar tillbaka under en lång tid. Vi vill att ni igen ser denna energi och den transparanta lådan som den hålls i.



I en stor visualisering ber vi er att tänka er hur hela rymden ni är inom (och lådan) fylls med det rena och himmelska Ljuset av vår kära Moder och Fader Skapare. Bekräfta att kära Aton kommer att vara med er i anden och fysiskt för att assistera er med att känna och stråla dessa energier och be Raphael likaså att vara med er för att hjälpa er utföra den specifika handlingen att använda denna Kärleksenergi, som ni får från Aton och vår Moder/Fader Skapare, för att fullt transmutera, glömma och hela de lägre energierna inom.



Kära själar, bara ni kommer att kunna känna och se hur den verkliga handlingen av att transmutera era egen personliga rädsla blir. Vi har velat ge er assistens med att använda visualisering och en resulterande stark manifestation för att föra fram transmuterandet av rädslan som hålles inom er själva, men bara ni kan fullt och rent transmutera dessa energier. Genom att använda denna visualiseringsteknik kan ni hela och transmutera mer och mer täta energier baserade i rädsla inom er själva, en visualisering åt gången.



Vi älskar er alla så mycket, och vi ber er att se till Solen för att få den rena energin som nu ges till alla riken av Gaia och allt igenom rikena av många andra planeter vid denna tid likaväl. Genom att känna energierna som vi lyckligt ger genom denna vackra enhet vår Sol, så kommer ni att kunna utföra transmuterandet som försöker vi att assistera er med, helt underbart och graciöst.



Tack Solara



WesAnnac.com



AquariusChannelings.com



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



No comments: