viglink.com

Saturday, September 22, 2012

Det sprakar på ett uppfriskande och gnistrande sätt i luften

Sananda, 19 sep, 2012



Via John Smallman


Mänsklighetens uppvaknande rör sig framåt på ett mycket gynnsamt sätt, när de gudomliga energierna som ni använder er av för att få hjälp att fortsätta vidare på er väg, fortsätter att stärkas och intensifieras för varje dag. Om ni verkligen kunde förstå vad ni uppnår när ni fokuserar på att vara kärleksfulla i alla situationer och genom att dela med er av er kärlek helt utan åtskillnad till alla dem som ni interagerar med, skulle ni bli helt paff.



Ni finns på Jorden vid denna punkt i mänsklighetens spirituella utveckling för just detta syfte, och trots de svårigheter som ett sådant liv har givit er, håller ni fast vid ert syfte och åstadkommer det ni lovade - ett nästan oavbrutet uppvisande av aktiv, kärleksfull visdom, och som ett direkt resultat av detta inspirerar ni alla dem som ni interagerar med till att göra likadant. Ni förtjänar och kommer att få de finaste hyllningar och lovord för er hängivenhet och beslutsamhet inför denna viktiga uppgift, som säkerställer att detta kommer att komma till ett ytterst framgångsrikt slut.



Det verkar för tillfället som att er värld befinner sig i ett tillstånd av kaos, när man hör om krig, krigshot, svält, jordbävningar, översvämningar, torka, skogsbränder, etc, men det som faktiskt händer är en enorm utrensning av gamla och stagnerade energier som har satt er emot varandra i eoner av tid. Er politik, ekonomier, internationella relationer, sociala tjänster, utbildningssystem och generella beteenden, attityder och förväntningar har kört fast och är i princip oanvändbara och det behövs nya modeller.



Innan ni kan bygga om eller renovera era hem, så behöver ni först ta bort allt gammalt som samlats på hög som ni inte längre har nån nytta av, och sedan förbereda inför den kommande förnyelsen genom att rengöra alla ytor. Inledningsvis ser det ut som en hemsk röra, men ni vet att det måste göras om ni ska kunna göra ett bra jobb – och det är egentligen det som händer på Jorden just nu. När föreberedelserna väl är klara så kommer jobbet gå framåt både snabbt och lätt och förbättringarna som snabbt följer, visar er att det var väl värt mödan när ni tittar på den skinande renheten som kommer av er flit och ser att den har lyst upp hela miljön.



En ren miljö uppmuntrar och lyfter upp dem som arbetar i den, och produktiviteten förbättras. När renoveringen framskrider, så växer entusiasmen, och det blir tydligt att uppgiften ni har åtagit er kommer att bli färdigställd på ett gediget sätt, precis som planerat. Alla börjar att uppfatta en inspirerande vision av möjligheterna som ligger framöver, och de lägger märke till kompetensen och de nödvändiga förmågorna inom sig själva, som behövs för att återutveckla miljön på ett nytt och kreativt sätt för mesta möjliga nytta för alla inblandade. Och alla är inblandade, och glädjs i de gemensamma ansträngningarna som leder till så fantastiska resultat.



Det sprakar på ett uppfriskande och gnistrande sätt i luften när de nya energierna som kommer att definiera och etablera den Nya Tiden (New Age) flödar in och löser upp de gamla som har splittrats och blivit otillräckliga för denna uppgift. Fantastiska saker händer över hela världen när dessa energier växer och flödar in med enorm kraft – kraften av gudomlig Kärlek som bevarar och omfamnar allt i skapelsen. De hade blivit nästan helt uteslutna från att arbeta tillsammans med och för er tills alldeles nyligen på grund av ert kollektiva val att separera er och bli individuella genom att gömma er i illusionen.



Gud Kärlekslåga har alltid brunnit i er, men sedan ni gjorde ert val att separera er från Honom har den brunnit väldigt milt och diskret – men inte desto mindre närvarande, eftersom det är er eviga livskraft och er existens är beroende av den – den väntar på att ni ska ta beslutet att öppna era hjärtan för Den ännu en gång. Och nu har ni det, och Den visar er vägen till fred, acceptans och överflöd, som ni temporärt har tappat ur siktet. Allt som har dolt den för er håller på att upplösas och vägen är tydligt markerad och inbjuder er entusiastiskt att följa den till den gudomliga destinationen som ni har längtat efter i så många eoner av tid. Och där väntar ett underbart välkomnande på er, när ni, de förlorade, men nu återfunna äventyrarna, ivrigt rusar Hem.



Er kärleksfulle broder, Jesus.



Svensk översättning: Mahlin Larsson



No comments: