viglink.com

Sunday, September 16, 2012

Vad ni upplever som livet är en sorglig och minimal domän.

Guds kärlek är helt bortom er förståelse! Den innefattar, omger och omfamnar allt kännande liv; utan Den skulle inget liv finnas. Ert liv är en aspekt av gudomlig Kärlek; det är vad ni är och har inget att göra med era kroppar eller egon, era kulturer eller era religioner, er ras eller er nationalitet; det är fältet inom vilket ni existerar, och det är Allt som existerar. Det låter som en paradox för er, särskilt som individualitet – separation till delar – är sättet på vilket illusionen presenterar sig självt till er.




Den overkliga miljön i vilken ni upplever era liv är en imaginär tillstånd av existens som ni kunde konstruera bara därför ni existerade som ett med och inom er himmelska Fader, medan ni var helt fria. Ni existerar därför, från Kärlek och i Kärlek, Han skapade er fria att evigt glädjas i det oändliga och underbara tillstånd som Han skapade för Hans barn. Ni valde att använda era obegränsade frihet för att bygga en högst begränsad men imaginär domän i vilken ni kunde experimentera och uppleva livet som om ni var bortförda från Hans kärleksfulla famn.



Vad ni upplever som livet är en sorglig och minimal domän, för ni valde att utesluta allt som skulle kunna påminna er vad ni valde att lämna bakom er när ni stängde av ert medvetande av Verkligheten.



Er kärleksfulla broder, Jesus/Sananda



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



No comments: