viglink.com

Sunday, September 30, 2012

Nå ut till oss och då är vi där för er.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 29 sep, 2012




Vår diskussion idag börjar med att vi återigen ber er att lägga märke till den skarpa ökningen av energi som denna fullmåne för med sig. Ni kan känna distinkta förändringar i era reaktioner till händelser runt omkring er. När ni uppmanas att tala eller agera, så var goda och kom ihåg att kombinera era känslor av ovillkorlig kärlek med er önskan för förändringar. Impulsen att göra något kanske är ny för er personligen, och obekant. Det är alltid bäst att börja från sitt hjärtcentrum och gå vidare såsom ni vet att er högsta vision av er själva skulle agera. På det sättet, så när ni stannar och frågar er själva, ”Sa jag just detta?” så blir det med ett leende i ert ansikte.



Som ni kanske kan se från den föregående paragrafen så kommer ni nu på allvar att börja manifestera förändringarna i er själva för vilka ni länge har bett om tillsammans med en del som ni ämnade långt innan detta liv. Legionerna av sanna ljusarbetare och vägvisare kommer nu att avtäcka sig själva och ta på sig det ansvar för vilket de kom hit. Vet att er Skapare och vi själva har den största tilliten och förtroendet för er. Ge upp era känslor av obetydlighet, av litenhet. Ni är en del av en enorm grupp som inte kommer att förnekas. Ert ord, ert leende, er förmåga att klara er, er inre styrka, räknas alla för mycket mer än ni kan tänka er.



Om ibland era förhållanden får er att känna er separerade eller tappar siktet på målet, så kom tillbaka till ert hjärtecentra och kalla på oss för assistans. Ni kan göra detta så ofta ni vill och vi är aldrig mer än en tanke borta från er. De flesta av er kan känna närvaron av energin när ni tänker på det. Vet nu att vi är en del av det. Nå ut till oss och så är vi där med er. Be om styrka, om tröst, och så blir det ert.



Er kära planet står nu inför ett producerande av förändringar, vilka andra kommer att tolka i rädsla. Hon gör stora steg för att göra de nödvändiga justeringarna som kommer att skada så lite liv som möjligt. Den gradvisa uppbyggnaden till vad som måste göra bör se till att de flesta är medvetna om vad som händer i deras omgivningar.



Det är ganska säkert att ingen i sanning är förberedd för allt som kommer att hända, även om mycket har förutsagts. Ni kommer att se bevis på er historia som kommer att vara omöjligt för era akademiker att förneka längre.



Detta tillsammans med förändringar som ni börjar göra i era samhällen bör ge er bekräftelse på att allt för sig längs vägen som vi har utlovat. Många, många vaknar upp nu. Deras extra ljus kommer att börja ge mer impulser till det ökande medvetandet. ”Var god och fäll upp stolsryggarna och sätt på er säkerhetsbältena.” Vi älskar att ha lite roligt.



Vi talar igen snart, kära vänner. God dag.



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se







Copyright © Ronald Head.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



No comments: