viglink.com

Sunday, September 30, 2012

Abiquor

Abiquor




Ovanför tillkännagivande artighet av Tolec



Historia: Institutet för Ljus bildades 2009 som en ideell sammanslutning enligt Colorado lag. Det har fått en 501 (c) (3) beteckning. Som en 3: e och 4: e dimensionen fordon Institute of Light har sponsrat talare, workshops och konferenser, såsom den senaste Transformation 2012 . Syftet med institutet för Ljuset är att "vitalisera Jordens omvandling." Riktningen för Institutet för ljus noggrant har uppmuntrats av varelser ombord Athabantian, både Andromedans och himmelska. Idag Institute of Light har ett litet kontor i Pagosa Springs, Colorado som fungerar en samlingspunkt för sin verksamhet. Det finns inga anställda, allt sker på frivillig basis.

Abiquor finns (i icke-fysisk form) vid de högre dimensionerna, och som vi tar dessa högre tätheter i fysisk form på jorden och i människor, kommer Abiquor visa sig. Jag kommer att ha mer att säga om detta i framtiden som saker och ting utvecklas. Jag vet redan att Abiquor ska manifesteras med hjälp av samma väsen som skapade Institutet för ljus, plus viktigast med hjälp av jordens människor. För mer information om Abiquor och på Institutet för ljus, ta del av de inlägg i Marks Corner och Athabantian: http://www.cosmicparadigm.com/Athabantian/ & http://www.cosmicparadigm.com/marks-corner/



I skissen nedan visar Abiquor bland bergen i sydvästra Colorado. DETTA är en bild av vad som komma skall, som anmälts av himmelska. ABIQUOR finns i de 5th Dimension. EFTER JORD MÄNNISKOR ÖVERGÅNG TILL 4th Dimension, ABIQUOR att manifestera i fysisk form.



Vi söker Earth människor som kommer att hjälpa Abiquor s manifestation genom att bidra sin ljusenergi att göra det till verklighet. Du behöver inte vara fysiskt närvarande för att hjälpa till. Vi ber ingenting mer än att du ofta fokusera din uppmärksamhet på Abiquor med en avsikt att manifestera det tillsammans med övergången till den Nya Jorden.



Detta är inte en uppmaning för pengarna. Vi önskar bara er energiska bidrag.

Efter att Abiquor manifesterats i fysisk form, kommer vi att erbjuda utbildningar, workshops och utbildning för att bistå de människor som vibrerar på höga medvetandet som förvaltare av den Nya Jorden. Abiquor kommer också att arbeta med dem som rensning jordens miljö och leverera nya energiformer. Utvecklingen kommer att tillkännages på denna webbplats.


Illustration av Leslee Hare



* Vaktmästare har diskuterats på flera inlägg på Mark hörna och Athabantian. Använd sökfunktionen som finns på rätt webbsida för att få tillgång till.







No comments: