viglink.com

Monday, September 10, 2012

Himlens alla krafter hjälper er


Tid är illusorisk och den svåraste delen av illusionen för er att acceptera, eftersom sekunderna tickar iväg hela tiden – ni gör något, det är över, tid har passerat – bara i en riktning, och det är tydligen inget ni kan göra åt. För ungefär 13,7 miljarder år sedan inträffade the Big Bang och Universum började bildas. Det har rört sig utåt ända sedan dess och spridit sig längre och längre bort från utgångspunkten, outtröttligt och ohejdat. För er verkar alltihop respektingivande – Universum och tidsflödet. Och ändå är var och en av er mycket större än allt det.



Ni är Guds barn och ni är oändligt mäktiga. Men ni har låtit er själva bara få tillgång till en oändligt liten del av denna makt. Ni har blivit så vana vid er obetydlighet i förhållande till Universums stora omfattning, att det är svårt för er att greppa detta.



Dock har de av er, som verkligen har öppnat sitt hjärta i kärlek, upptäckt inom er en känsla av gränslöshet som har förvånat er och ingett vördnad – och det är bara början för er förståelse för vem ni verkligen är. Förvåning och förundran bortom era vildaste drömmar väntar vid ert uppvaknande.



Ni är magnifika! Ni är varelser av evigt Ljus som tillfälligt upplever mörker – ett tillstånd som är overkligt. Men ni har lyckats övertala, nej, övertyga er själva om att det är verkligt. Det är det inte, och misstanken om att det inte är det, börjar äntligen sippra in i ert kollektiva medvetande och kräva granskning och handling.



Ni ser resultatet av detta ifrågasättande överallt omkring er, när människor söker svar på inhemska tillstånd av obefogad auktoritet, som har tvingats på så många under så lång tid. Det är oacceptabelt och människor kräver, med rätta, förändringar och de får det att hända på fredlig väg.



När de gör så skiner Ljuset ännu starkare genom mörkret av dimma, rök och giftiga gaser. Ljuset bränner bort dessa dödliga täcken, så att ni återigen kan andas fritt och njuta av den förnyade energin, som leder er till ert uppvaknande.



När er livskraft intensifieras, kommer ni att bli medvetna om den kärlek som strålar ut från alla levande varelser och undra hur ni har kunnat undvika att se det tidigare, eftersom ni nu kan se att det finns inget annat än kärlek i var och en av dem. Och då kommer ni för en kort sekund att komma ihåg det intensiva mörkret, och ni förstår hur skapandet av illusionen ledde er till att lura och förvirra er själva så effektivt.



Verklighetens Ljus är underbart och den energi som ni har förbrukat på att dölja och förställa det har varit enorm och lämnat mycket lite åt er själva, härav er rädsla och oro. Och vilket otroligt slöseri med energi det har varit, eftersom allt ni har gjort är att skrämma er själva och förlama era gudomliga förmågor att njuta av och glädjas åt undret med er eviga existens.



En icke-existerande värld, som är av absolut ingen betydelse, har hållit er undan från Verkligheten – som är ert gudomliga och naturliga tillstånd – och ersatt den med en omgivning full av svek, disharmoni och intensivt lidande. Nu väljer ni att befria er själva från detta självpåtagna slaveri, och Himlens alla krafter hjälper er att göra det. Ni kan inte och kommer inte att misslyckas.



Detta är den gudomliga sanningen. Låt er inte avskräckas av fler illusoriska, men ändå oroande händelser, som ni ser eller hör rapporteras av massmedia. De är bara ett tecken på att stora förändringar är på gång som för alltid kommer att förändra er uppfattning om varandra, så att ni äntligen kan erkänna varandras gudomliga prakt, och hedra och respektera er själva som ni så oreserverat förtjänar.



Med så mycket kärlek, Saul.



Kanaliserat genom John Smallman



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



No comments: