viglink.com

Friday, September 28, 2012

De pågående konflikterna är de sista som återstår på planeten


Sananda, 26 sep, 2012

De pågående konflikterna är de sista som återstår på planeten

Via John Smallman
Kärlek är motgiftet till den smitta av smärta och lidande som så många befinner sig i. I eoner har ni kraftfullt försökt få fred in i ert varande - genom auktoritär lagstiftning uppbackad av olika straff, genom kriminellt våld mot varandra, genom konflikter mellan grupper och genom krig mellan nationer – och ni vet från historien och genom era egna erfarenheter att det helt enkelt inte fungerar. De konflikter som nu kvarstår och pågår, även om de verkar olösbara, är de sista som uppstår på planeten och de kommer att upphöra för att människor som engagerat sig i dem kommer att få nog; och till och med medan de slåss kommer de att förstå att våld bara leder till mer våld, inte till lösningar.

Som Ljusbärare är er uppgift att omfamna friden inom er genom att släppa alla känslor av rättrådighet som ni bär på och som skapar konflikter inom er. Trångsyntheten som följer rättrådigheten är en återvändsgränd. Ni har förberett er för detta i alla era liv, eftersom syfte, intelligens och förstånd har visat er det inadekvata i att lösa problem och uppnå överenskommelser på traditionella vis. Det kräver mod att förändra… och beslutsamhet… och starkt fokus. Ni har dessa talanger, denna styrka och ni får fullt stöd i er intension att använda er av dem genom det gudomliga energifältet som ni är inneslutna i för att säkerställa er framgång.

Upprätta och håll kontakten med andra som har samma intention eftersom det intensifierar fältet och sprider det så att det delas runt om i världen. Vad var och en av oss gör har effekter överallt på hela Jorden; inte någonstans förblir man opåverkad av de kärleksfulla intentioner som ni har i er, visar och delar. Guds Frid omringar planeten och ni är kanalerna genom vilka Det flödar med ökande intensitet och överflöd för att omfamna hela mänskligheten.

Från början motstod många denna gudomliga energi för att den verkade orealistisk, så osannolik att ha någon effekt, så svag. Men nu när dess styrka och effektivitet börjar bli synliga eftersom fler människor öppnar upp sig själva för att låta det flöda igenom dem. Den visar sin kraft när den flödar igenom var och en av er och stärker ert mod att vara fridfulla och kärleksfulla i varje ögonblick, även om det verkar som att situationen kräver dygdigt, välkontrollerat våld. Dygdigt, välkontrollerat våld har alltid visat sig ineffektivt i längden, även om det i stunden har uppnått det som var meningen. Ni förstår detta nu och vägrar återgå till den typen av beteende. Och er vägran att återgå till de gamla beteendemönstren är i sig en enormt kraftfull och upplyftande form av energi.

Ni är fullt uppbackade av Gud i er osjälviska och oförtröttliga drift att vara konstant kärleksfulla exempel på vägen mot fred och detta kommer att säkerställa att ett rättvist, milt och generöst samhälle föds ur den utveckling som mänskligheten genomgår nu, i vilken ni alla är ärade, respekterade och högt värderade, eftersom Gud ärar, respekterar och värderar er alla högt utan undantag.

De framsteg ni har gjort de senaste sextio eller sjuttio åren är verkligt anmärkningsvärda och ytterligare en gång demonstreras Guds oändliga Visdom som garanterade er att utvecklas i er egen takt under eoner av tid, för Han visste att ni inte skulle misslyckas att återvända till ert naturliga tillstånd av Kärlek och enhet med Honom. Inom illusionen har det inte alltid varit helt självklart att Hans tro på er var rättfärdigat, vilket er historia visar er. Icke desto mindre börjar det nu bli uppenbart att Hans tro på er är totalt rättfärdigad. Hur kunde den inte vara det? Han är Källan, Oändlig Visdom, Oändlig Kärlek och Han skulle aldrig tillåta en situation att existera i vilken någon av er kunde gå vilse och separeras från Honom.

Så, jag säger er igen; släpp era tvivel, er oro, er ängslan fria och fokusera på Verkligheten, Sanningen och intensiteten i Hans eviga Kärlek till er och att er ankomst till er himmelska destination är högtidligt utlovat och försäkrat – och det är därför oundvikligt.

Er kärleksfulle broder, Jesus

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se





 

No comments: