viglink.com

Monday, September 24, 2012

Klockan klämtar.


ÄRKEÄNGELN MICHAEL 20 september 2012

Kanalisering: Meredith Murphy



Klockan klämtar. Tidvattnet vänder och vågorna börjar dra sig tillbaka, allt i förväntningen på höjdpunkten. Expansionscyklerna och återkomsten upprepar sig, men med större eftertryck nu och med enorm delaktighet.

Gryningen av det Nya.

Hälsningar min Älskade Familj i Fysisk Form,

Jorden har redan etablerat en ny resonans i en 5D uttryckssfär och detta uttryck är nu mer expanderat och ni känner av det mer. Som ett resultat av det, märker ni att ert hjärtas önskningar får alltmer stöd. Att ni oftare mystiskt dras till rätt artikel, rätt person, rätt insikt vid rätt tid för att hjälpa er att lättare röra er framåt fortare. Saker uppenbarar sig som ni inte trodde skulle visa sig på ett tag och ni inser att ni har glädje av något som ni släppte tag om att ens försöka manifestera. I kombinationen av att ni släpper taget om saker och dessa utvidgade riken med 5D energier på Jorden börjar många sammanträffanden att äga rum och hastigheten och manifestationerna kommer att fortsätta öka i tillgänglighet och upplevelse.

Vad vill ni göra med den här tiden? Hur är det bäst att ta sig an den? Hur kan ni förstå - vad som händer inom er och i världen som helhet? Nya vågor av uppvaknade varelser kommer fram i visshet. De som kan, hör själens rop så att de kan delta medvetet i det annalkande Vintersolståndet i december och dess justering. Det finns en väldig önskan i alla Jordens själar om att vakna upp och förstå, att bli medvetna om övergången från en form till en ny medan det pågår. Det är magisk alkemi som i den här skalan tar andan ur en. Om de kan greppa denna historiska handling av att anordna händelser och utveckling av dessa saker.

Ni lever inom ert eget energifält. Alltmer enväldiga och självständiga. Den helhet som ni består av meddelar sig med er allt oftare ju mer er förmåga växer att handskas med dess energier. Er grundning, ert hjärtöppnande, er frigörelse, er näringsmässiga visdom – allt detta gör det möjligt för ert energisystem att flöda efter den aktuella elektromagnetiska situationen och även efter de högre aktuella frekvenserna. När ni släpper era sista befästningar fria med att ”behöva” förändra andra, guida andra, hjälpa andra, skiftar ni till en helt vertikal självständighet och blir totalt oberoende! Helt igenom en tillgång och intonad, fridfull och strålande. En glädjefylld uppenbarelse. En storartad gåva till mänskligheten, till ert eget utvecklade hjärtas drömmar och till Allt Som Är. I detta tillstånd har ni uppnått ert deltagande till fullo.

Denna mognad tillåter er att närma er slutförandet av den gamla 3D världen till den nya, med en känsla av harmonisk justering med det större mönstret. Alla som fortfarande försöker hitta orienteringen längs den här vägen kommer att känna ett återkommande obehag och längtan medan ni skiftar in och ut ur denna justering. Ledtråden till att återvända till det glädjefyllda tillståndet är att alltid låta alla andra leva sina liv och lita på allt liv och luta er mot era egna upplevelser – ni kan enkelt vila där, för de är era. Älska era liv. Älska alla runtomkring er genom att låta dem hitta glädjen i att upptäcka sina egna vägar, precis som ni själva gör och har gjort.

När det nya sätter sig mer och mer och fortsätter att expandera, kommer ni att notera vågor av energi och vågor av trötthet. Ni blir mer och mer vana vid era kroppars samverkan med den nya domänen ni upplever. De sätt ni brukade leva på förut försvinner mer och mer, tillsammans med er identitet. Ni kanske har drömmar om detta – att inte ha något namn, att förlora er plånbok eller handväska. Ni kanske möter andra i era drömmar som ni kallar för fel namn, vilket är ett tecken på att saker förändras bortom fantasins gränser angående känslan av identitet och med denna expansion i ett större sammanhang av självet kommer större lätthet och större befrielse av sådant som tidigare har separerat er från känslan av ”hem”. Tröttheten kommer att passera snabbt om ni tar hand om era kroppar. Som med allting nu, kan saker skifta snabbt – om ni inte motstår dem.

Grunda er själva djupt och äg den platsen i ert här och nu. Rota er djupt i Gaia som leder vägen hem. Hemma är helt enkelt en resonans-vibration med ljudet av hela er själ. Det är en vibration som harmoniserar med övertonerna, de eteriska, osynliga aspekterna av det unika för er, er själs sång. Inuti den passar ni in perfekt och förstår allt. Även om ert mänskliga energikärl inte är utrustat för att kognitivt förstå allt kan ni känna helheten i denna justering med era hjärtan och era hela energifält – det sker i tillstånden av grundad lycka, djup frid, djup uppskattning, ömhet, humor, orgasm i djup samhörighet, lek, kreativitet och, naturligtvis, kärlek.

När ni flyttar undan fler och fler hinder mot Källan av Gudomligt Ljus upptäcker ni ert sanna Själv, vilket är större än er synliga uppenbarelse och ni börjar bli mer medvetna om detta själv och drar det till era liv. Dit er uppmärksamhet gå följer den konkreta formen, så när ni uppmärksammar detta sätt att vara, ger ni det mer energi och det i sin tur skapar en utvidgad kontakt med er egen vidsträckta varelse. Då, genom upprätthållen kontakt med detta i er själva och en känsla av att identifiera er själva med det, drar ni faktiskt er verklighet in mot detta större sammanhang. Ni väver in denna energi i ert nuvarande energisystem; och tillåter det att transformera er från de ni var till dem ni verkligen är.

Det är, i sin kärna, en enorm framåtskridande upplevelse av lättnad, avslappning och lätthet och när ni har vilat ut efter att ha släppt taget om den spänning som är så närvarande och utspridd att ni knappt märker att den finns där i många stunder av ansträngningar och strävanden, det är egentligt som att kriga med sitt eget kära och vackraste själv… efter att ha vilat och återfått vind i seglen kommer denna utveckling skapa lycksalighet.

Vi meddelar er ni att denna höstdagjämning öppna en portal mot all denna utveckling. Beroende på er medvetenhet och framåtskridandet av ert eget uppvaknande kommer upplevelserna vara olika för er alla. Var snälla och förvänta er det och förvänta er dessutom ingenting speciellt. Låt det visa sig på sitt sätt, reflektera på er egen harmoni och er ursprungsvibration i er växande klarhet, och ändå verkligen inse att det kommer att vara olika för alla. Fira olikheterna och bekräftelsen av er egen vitalitet och ert värde som är tveklöst i denna dynamik. Lita på era egna vägar med glädje. Följ dem. Se hur mycket ni kommer att få ut av det. Tona alltid in er på er själva för att märka de nästan omärkliga skiftena, de små fysiska förändringarna, känslomässiga val, lössläppandet av idéer som leder till ännu mer glädje.

Detta är er väg hem.

Jag ler med armarna öppna. (Så att säga. Ler.)

JAG ÄR Ärkeängel Michael.

www.expectwonderful.typepad.com

svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st.germain.se

---------------------------------------------------------

No comments: