viglink.com

Saturday, September 22, 2012

EN NY BÖRJAN

Plejadernas Råd av Nio, 20 september 2012

Kanaliserat av Tazima


Vi har länge övervakat den här planetens och mänsklighetens utveckling. Nu närmar sig snart en ny början för er planet och dess invånare. Vi uppmuntrar var och en av er som läser dessa rader att fokusera på era innersta delar, den heliga platsen inom er, där ni kan samla era krafter, lugna ert sinne och stärka er kontakt med ert själva och ert Högre Jag och även förnya banden till er Galaktiska Familj.



Händelser rör sig snabbt utanför den hårt kontrollerade massmediala synvinkeln. Saker händer i de subtila rikena i fjärde dimensionen (astral- planet) när de återstående icke-fysiska mörka krafterna spolas ut från sina gömställen av våra egna styrkor och vår markpersonal, klädda i sina astrala kroppar. Tidvattnet har vänt; ljuset på denna planet växer stadigt i styrka.



Nu, i era stunder av stillhet, uppmuntrar vi er att vända era kraftfulla tankar mot den sortens värld ni önskar att se manifesterad i er ”framtid”. Dröm stort och öppna era hjärtan på vid gavel i förväntan, för den värld ni kommer att se kommer ni att lyckas uppnå, i den utsträckning ni kan föreställa er den.



Redan nu upplever vissa av er en subtil förändring i attityd gentemot er själva, era familjemedlemmar, kanske även gentemot dem som ni brukade se som ”de andra”. Ni kommer att upptäcka en acceptans för er själva att sträcka ut handen till era grannar, ert samhälle och så småningom till dessa som ni har betraktat som era motståndare eller till och med era fiender. Denna nya känsla för er själva är början på en medvetenhet om att ni är större än den varelsen som just nu huserar i en huddräkt och bor på den och den adressen. NI är Gudomliga Varelser, i en uppvakningsprocess där ni börjar minnas er samhörighet med allt Liv. Ni är Gudomliga Varelser som förenas i och känner gemenskap med det centrala i era kroppar, era Hjärtan, den heliga Flamman inuti ert Höga Hjärtchakra som utstrålar den Livsenergi som gör att era kroppar fungerar, men är så mycket mer. Denna Flamma i era Hjärtan och den motsvarande tallkottkörteln och silversträngen som binder er till era Själar förenar er genom Kärlek med Universum och allt bortom det. Detta är en process där ni återupptäcker er själva och det kollektiva, som ni är mitt upp i just nu. Både ni själva och er planet genomgår samma process och ni är förenade med hela Universum i denna enorma Uppstigningscykel.



De av er som för tillfället upplever en inre process där ni integreras med Ert Högre Jag och en växande medvetenhet om er multidimensionalitet när långt genom att förankra denna medvetenhet inom hela mänsklighetens kollektiva undermedvetna. Eftersom alla är förenade på subtila nivåer hela tiden, kommer alla snart att ha uppmärksammat denna förening, genom era Hjärtans gemenskap, Kärlekens språk. Ni kommer att börja känna era hjärtans flamma svara, när någon tänker på er, var de än bor på jorden. Ni kommer att kunna känna och svara på den subtila kommunikationen med icke-fysiska varelser; änglar, ärkeänglar, Mästare och Galaktiska varelser. Skydda er om ni känner behov av det, men snart nog kommer ni att kunna urskilja energierna och välja vem ni vill inlåta er med. Ni är mycket mera kraftfulla än vad ni tror och kan åstadkomma stora förändringar på denna planet och är nu i en process där ni överträffar alla tidigare förväntningar som vi hade på er för era framsteg hittills.



Med förstärkningen av Kärlekskontakten inom våra vägvisare kommer också en motsvarande svallvåg av känslor som broderskap, förlåtelse och medkänsla inuti dem som sovit tills nyligen, för er hängivenhet har jämnat vägen för er hela ras. Denna osynliga förening kommer att visa sig som ett avbrott i aggressioner, i soldater som vägrar kriga mot varandra för att de plötsligt har upptäckt föreningen mellan människor. Denna process inträffar redan och kommer att fortsätta spridas, även om de mörka krafterna gör väldiga ansträngningar för att återuppliva sina försök att kontrollera människor i allmänhet och driva tillbaka alla i sina respektive hörn på grund av rädsla. Nej, flamman inuti är för stark nu för konkurreras ut av de illvilliga. Kallelsen efter frihet, fred, för helande och gemenskap mellan alla människor börjar höras i de mörkaste hörnen i världen. Titta inte i massmedia för att se dessa saker, utan titta inuti er själva. Vet genom bekräftelsen från ert Hjärtas flamma att Ljuset segrar; cykeln rör sig framåt och kommer att föra denna värld till en ny gryning, en ny värld, en gyllene tidsålder med fred och framgång till alla.



Sänd kärlek och förlåtelse till dem som kämpar med att återfå de sista spåren av kontroll; de har förlorat kriget men är för envisa, för rädda för vad det innebär för dem. De vet inte vad som ligger bortom framtiden som de har planerat så metodiskt för i århundraden i er linjära tid. Det är bortanför deras inneboende arrogans att acceptera ett misslyckande, men acceptera måste de och det snart. Även om det officiella Avslöjandet blir uppskjutet ytterligare ett tag, ser vi fler och fler människor som svarar oavsett på den ökade strålningen som sänds ut av flammorna i Ljusbärarnas hjärtan. Ni kommer dagligen att se plötsliga uppvaknanden omkring er, först hundratals, sedan tusentals och sedan miljontals nya sökare som letar efter svar, hittar ledtrådar på Internet och letar upp dem som har hittat svar innan dem… hittar vägen som lagts ut före dem genom styrkan av er vilja och målmedvetenhet att tjäna Ljuset.



För vägvisarna är det dags att ta ett steg framåt i Ljuset av er Närvaro för att få full acceptans av er kraft och skönhet. Tiden för tvivel och ältande i rädsla är över. Stå högt i ert ljus. Behåll ert lugn och er centrering. Återupptäck glädjen och kreativiteten inuti er. Var dem ni är helt och fullt i er Kärlek och samhörighet med allt liv. Ni är levande exempel för dem som kommer och söker svar. Kanske kommer ni att bli lärare eller mentorer, andra kanske bara kommer vara förebilder för ett nytt sätt att leva. Var och en av er kommer att upptäcka era egna vägar genom att titta inuti och bli förtrogna med era inre guider. Älska er mänsklighet och vet att gränslös potential finns alldeles bortanför er horisont för er, för era älskade, för er värld och för ert hela Universum.



Ni är mer älskade än ni vet om. Var i frid och vet att vi finns vid er sida, alltid, i det eviga Nuet. Välsignelser och uppmuntran till er alla.



Tack, Ni Älskade i De Nios Råd



svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se



No comments: