viglink.com

Monday, September 10, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 192



Mänskligheten har under en längre tid försökt göra sig fri fån de bojor som håller den nere, och även om det kanske verkar ännu mindre sannolikt än tidigare, är ni faktiskt på god väg att lyckas i er strävan. Ni förstår, bojorna har redan lossnat tillräckligt mycket för att ni ska kunna skaka av er dem. Men eftersom detta inte är uppenbart för er än, kommer många att fortsätta som förut med att streta på och bära den tunga bördan. Det kommer mycket snart att bli uppenbart för er, när ni kommer att kunna räta på ryggen och känna denna stora tyngd av ohanterligt bagage av rädsla falla av er, som vatten rinner av en hal yta. Med andra ord, denna gamla och ingrodda tro på martyrskap är bara en illusion, som så mycket annat ni ser omkring er.



Vi har talat om detta förut, men er hjärna har mycket, mycket svårt för att ta in det faktum att den frihet ni så länge har sökt redan är här. Ungefär som att kroppen fortfarande registrerar närvaron av en kroppsdel, som för länge sedan är amputerad, så kommer också er hjärna att fortsätta insistera på att ni inte är fria, långt efter det att er frihet har kommit. Och det är förståeligt, eftersom hjärnan har blivit noggrant förprogrammerad att hålla fast vid denna tro, annars skulle de, som har tagit befälet över er, för länge sedan ha förlorat det skruvstädsliknande grepp de har på er. För så fort den här sanningen sjunker in, kommer allt som håller er nere att bokstavligen smälta bort. Det finns inget sådant som en delvis fri människa. Ni är antigen fortfarande under inflytande av denna hjärnförlamande ”drog” så att säga, som så effektivt övertygar er om att ni är maktlösa, eller också hittar ni er sanna kraft. Och när ni gör det, kan inga bojor någonsin hålla er nere igen, för när ni börjar använda det kraftpaket som ni bär inom er, kan inget stoppa er från att bryta ner de artificiella barriärerna, som upprättades enbart för att hålla er borta från denna sanning.



Ni är redan i denna sanning, och därför kan ingen rädslospridare sätta er bakom galler igen, såvida ni inte själva väljer att ge upp er nyfunna frihet. För om ni väljer att gå tillbaka till rädslan, på grund av att showen sätts igång igen av era förtryckare, kommer dessa barriärer återigen att bli lika solida som de en gång var. Och de gör det för att ni väljer att gå in i den gamla inhägnaden ni började göra er fria från. Med andra ord, all denna synbara brist på frihet finns bara i era sinnen, och de är verkligen kraftfulla skapare. Men de är ingen match för sanningen i era hjärtan, om ni är villiga och kapabla att låta det komma ut, för då finns det inga hinder i världen som kan hålla er tillbaka igen, och det finns inte en massa draman eller historik, som kan övertyga er om att gå in i den gamla buren av rädsla och maktlöshet.



Så håll kursen, kära vänner, och låt inte det där räddhågade sinnet övertala er att återvända och gömma er bakom dessa barriärer igen. Ni har redan befriat er själva, och även om det finns mycket omkring er som säger något annat, kommer ni att veta sanningen om det så länge ni inte faller offer för den enträgna rösten som försöker ta makten ifrån er igen. Så låt den gapa och skrika så mycket den vill, eftersom ni vet att den riktning ni är på väg mot är den enda rätta riktningen. Det är den riktning som leder in till framtiden och det skulle inte gagna er att återvända till gårdagens fängelse. För om ni bestämmer er för att det säkra är mycket bättre än det osäkra, är det där ni kommer att hamna. I det väl beprövade, men ack så saknade fängelset från igår, där ni kommer att fortsätta att tvina bort tillsammans med de andra förlorade själarna, som är ovilliga eller oförmögna att lyssna till rösten från sitt hjärta. Så, gör er kvitt illusionen om att det gamla sättet är bättre bara för att ni känner er trygga med det, och gå tappert vidare på den outforskade vägen in i det okända. Det är det enda sättet att finna det ni verkligen söker, eftersom det är där er framtid ligger.



Kanaliserat genom Aisha North



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



http://aishanorth.wordpress.com/







No comments: