viglink.com

Sunday, September 16, 2012

Njut av varje erfarenhet nu och uppskatta varje steg framåt.

Ärkeängeln Michael via Ron Head, 13 sep, 2012








Njut av varje erfarenhet nu och uppskatta varje steg framåt.





Vi börjar dagens meddelande med att med sorg notera de nuvarande bråken om olika kanaler. Vi ser ingen positiv potential i sådana konflikter. Kanaler får information från vem helst som de samstämmer med. Läsare väljer vad de läser och inte läser. Den slutliga beslutsfattaren är den enskilde läsaren. Urskiljning yrkas då ni läser alla kanaler. Vid denna punkt i er resa, så bör ni kunna göra sådana distinktioner för er själva, antingen mellan kanaler, eller till och med mellan koncept från samma kanal. Var goda att se att, i den utvecklande konversationen mellan våra dimensioner och era, så växer ni och gör framsteg varje dag. Det är inte så att vi kommer för att rädda er, mina kära. Det är så att ni närmar er det dimensionella medvetandet, som ni har varit avskurna från. Ni är naturligtvis fria att hålla vilka som helst uppfattningar som ni väljer. Vi ber dock att ni inte engagerar er i konflikt mellan ljusarbetare. Detta är inte produktivt, och i många fall så dras det nytta från av många negativa energier, och kanske till och med initieras av dem.



Vidare mot lyckligare tankar. Vi är mycket glada med flödet av Ljus som omger er planet vid denna tid, och än lyckligare med det sättet på vilket ni har förberett för det och använt det. Det finns fortfarande många miljoner av själar som inte har något medveten uppfattning av dessa ting, men för de av er som har, så blir inflytandet ganska omisskännligt.



En del upplever andra sorters besvär, med rädsla om att de inte tar emot eller att de gör något fel. Ni kan inte göra fel, mina vänner. Det är en ny erfarenhet för er och ni måste börja där ni är.



Tänk er att ni lär er att surfa. En del är uppe och står på brädan efter några försök. En del tar lite mer tid på sig, till och med mycket mer tid, men deras glädje då de rider på denna första vågen blir bara större när de väl kan. Och känn inte att ni måste göra det ensamma. Det finns många runt omkring er som är villiga att ge er en hjälpsam hand, precis som ni själva snart kommer att göra.



Många upplever också omstörtningar i sina liv och glömmer att sätta ett likhetstecken till att rena ut de gamla energierna, som de på senare tid ofta har läst om. Det går över, mina vänner, även om ni inte ger det energin det är vant vid att få från er. Tankar är bara era tankar om ni tar åt er dem med er uppmärksamhet. Och om tankar är ting, då är ting också tankar, eller hur? Situationer är uppfattningar. Uppfattningar är orsaker.



Men vid denna tid så får ni så mycket kärleksfullt ljus från er Skapare att ni kunde lika gärna låta dessa ting gå förbi. Deras frekvens kan ni nu överskrida och de kommer bara att upphöra. Vi vet att ni inte är vana vid detta sätt att hantera saker, men ni har aldrig rest denna väg tidigare.




Börjar nu förstå kraften av vilka ni är och vart ni är på väg. Förstå kärleken och tilliten er Skapare har i er för att låta er göra dessa fantastiska ting utan att blanda sig i er fria vilja. Försök att själva se den fantastiska varelse vi ser när vi tittar på er. Oroa er inte för ert ego. När ni i sanning börjar förstå detta så lovar vi att det blir en ödmjukande erfarenhet.



Njut av varje erfarenhet nu och uppskatta varje steg framåt. Vi är, som alltid, vid er sida redo att hjälpa hur bäst vi kan. God Dag, Kära Hjärtan.



http://oraclesandhealers.wordpress.com/



Översättning: Per Staffan - www.st-germain.se







No comments: