viglink.com

Wednesday, September 12, 2012

AGARTHA; Den Inre Jorden.





 Från boken: "Agartha- Jordens Inre Värld" med Mariana Stjerna


Välkommen till Underlandet, Timothy. Nu ska Jag berätta för Dig hur Du har hamnat här". "Är Du en sådan där Visdomsmästare- Jag har hört att sådana finns inuti Jorden?"

"Visdom unge man finns överallt, den som påstår att Han är en Vis man är en dum man. Dumhet försöker alltid bedra Visdom. Men om Du söker Visdom så behöver Du bara se Dig om noga.

Hela Naturen är full av en Visdom som Människorna uppe på Jordens yta gör allt för att förstöra.

Det var svårt att få Människorna på Jorden att det verkligen finns en hel Värld inuti Jorden.

Svensken är en tvivlare, något så extremt som en bebodd Värld, Agartha, inuti Jorden kunde man inte tro på.

Det behövs Visdom som är stadd i rörelse, Visdom som sprider sig. Jag tror att Utomjordingarna lättare skulle kunna bevisa att De finns Än inomjordingarna

Sorgen regerar över Er, men här regerar Vi över Sorg och Prövningar.

Vänliga Händer sträcks alltid fram när man behöver Hjälp, fysisk som psykisk.

Ni har har inte upptäckt Glädjen i att Hjälpa varandra, Ni tänker mest bara på pengar.

Hjälp kostar hos Er och alla har inte råd med den. Men Hjärtat kostar ingenting och alla har ett Hjärta. Det gäller bara att lyssna på det.

Här lever Vi i Jordens Famn. Vi Ärar och Tackar och Smeker Moder Jord bokstavligen dagligen och Hon ger tillbaka med sin Kärlek.

Ni som bor på Jordens yta skulle må bättre om Ni, när Ni känner Er nere och missförstådda, fokuserade på Era Systrar och Bröder i Agartha, och tog emot Kraft härifrån.

Ni ovanjord har kyrkor. Här är det meditationsbyggnader. I detta Fridens Näste kan tankarna sakta ner sin Ystra Dans och Känslor och Förnimmelser överta deras roll.

Det är rätta ögonblicket att gå in i Er själva och ta reda på vem som bor där. Ni kanske är helt andra än Ni tror. Var Ärlig mot Er själva.

Drakar är varken en myt eller en saga. De är verkliga Djur som levat på Jorden för många tusen år sedan. Drakarna hade flytt till Agartha när när Människorna började jaga dem.

De är mycket Vackra, de Glänser och skiftar i olika färgnyanser, men basfärgen är mörkgrön som Skogen. Folket här har konstruerat säkra sadlar och startat ridundervisning. Drakar är minst lika kloka som Hästar.

Det finns faktiskt ett slags sjukhus här, men det liknar inte yttre Jordens lasarett. Inte annat än att Vi hjälper folk att hjälpa sig själva.

De Själar som bebor den här delen av Vårt Klot är urgamla. En del av Era (ovanjord) är också urgamla, men här har den uråldriga visdomen sitt Säte. Djur och Människor är Vänner här.

Här lever Vi i Jordens Famn. Vi Ärar och Tackar och Smeker Moder Jord bokstavligen dagligen och Hon ger tillbaka med sin Kärlek.

Ni som bor på Jordens yta skulle må bättre om Ni, när Ni känner Er nere och missförstådda, fokuserade på Era Systrar och Bröder i Agartha, och tog emot Kraft härifrån.

Vi känner Oss fullkomligt Trygga här. Det finns ingen rädsla, ingen oro, ingen ondska, ingen avund eller svartsjuka.

Vi har lärt Oss att Leva i fullkomlig Trygghet och tro på en Oändlig Kraft som ständigt hjälper Oss och skyddar Oss. Negativa tankar åstadkommer oro i atmosfären och i stratosfären.

Vi utbyter varor och Vi har varucentraler lite var stans. Vi tar vad Vi behöver och lämnar tillbaka det när Vi inte behöver det längre.

Vi byter med varandra. Vi tillverkar saker själva. Vi köper inte, Vi hämtar!

Här dödas inga djur till föda för någon. Vi äter Frukt och Grönsaker, Nötter och Gryn.

Det finns ingen livskraft i vad Vi kallar död mat, alltså kött fågel och fisk. Vi äter bara Lokalt Odlad Föda och använder inga kemikalier.

Den Vegetariska dieten har försenat och så småningom stoppat Vårt åldrande och åstadkommit vad Ni Ovanjordningar kallar för odödlighet. Vi Lever i Harmoni utan brådska och stress."



* * *
mer information/uppdatering sker vartefter Vi hinner med.
/ShironSverige


No comments: