viglink.com

Thursday, September 20, 2012

Råd till mänskligheten inför skiftet år 2012:



Var nära naturen och hämta kraft därifrån. Det är viktigt att vara jordad i dessa tider då allt rör sig, förändringens tider.



Balansera dina chackran, ditt energisystem. Gör övningar som balanserar dina sinnen, din kropp och kontakten med ditt Högre Jag. Meditera, helst på morgonen.



Känn in vad som är viktigt när det gäller dina vardagsbetsyr, dra ner på tempot för att höra din inre röst oftare, ni behöver vägledas av hjärtats röst, ej av intelektet.



Släpp alla dina rädslor, även om du känner att all grund under dina fötter rör sig så behöll lugnet, allting ordnar sig. Alla blir ni omhändertagna, på ett eller annat sätt. Lita på att dina behov blir tillgodosedda. Känn tillit för livet. Allt har en mening. Allt går efter en plan. Ni är gudomliga varelser och ni ber Gud inom er. Döden är ingenting att vara rädd för, det är bara en resa från en dimension till en annan. livet fortsätter. Livet är en oändlig spiral.



Samlas och meditera tillsammans, det är bra. Kanalisera ljusets energier och rikta de mot människor och platser på jorden som mest behöver de just nu. Var lyhörda. Hjälp varandra att förstå. Stödj varandra i den här processen. Skapa cirklar där ni lär ut det ni redan kan om och då pratar vi om andlig kunskap. Ni kan skapa förändring! Det behövs skolor där ni måste utbilda människorna. Det är stort arbete framför er. Mycket som är kvar att göra.



Ta hand om varandra, visa mer medkänsla till de fattiga och svaga i samhället, hjälp på alla sätt du kan.



Rena dig från gammal smärta, begränsande tankesätt och släpp alla illusioner. Du är en fri varelse men du måste själv vara beredd att släppa taget om gammal smärta och sorg, ingern kan göra det åt dig istället. Du kan be om vägledning och stöd men arbetet måste du göra själv. Så analysera dina egna känslor och gör dig redo att släppa taget om alla gammal emotionell bagage. För där på den nyfödda planeten jorden kommer det inte att finnas plats för sån typ av lägre medvetande och energier. Allt måste bort tills dess.



Tid är en illusion, tiden räcker visst till allt man själv väljer. Att överleva är en instikt ni bär på men det är också något som ni måste lära er att se med nya ögon. Att kämpa för födan är en grundläggande instinkt för människan, det vet vi och vi förstår er vad ni går igenom. Vardagslivet ni lever, arbete och slit från morgon till sena kvällar, men ni måste förstå att det sättet att tänka måste ni släppa nu. Det är nya tider. Nu gäller det att börja tänka i nya banor, mer skapande och fritt. Ni är inte slavar, nej, ni är fria att bestämma själva över era liv. Befria er från era boxar nu! För där inne blir ni bara förslavade av makthavarna och lider bara deras order. Var inte rädda att gå ur er bekvämlighetszon, där ute är friheten. Ni skapar er verklighet, kom ihåg detta!



Tack!


http://st-germain.se/blog/julian.html

No comments: