viglink.com

Sunday, September 16, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 195


Som vi så ofta har berört tidigare, så är det inte alltid så att det kaos och de förändringar ni upplever på insidan märks på utsidan. Därför verkar skillnaden mellan vad ni upplever i era fysiska kroppar och det ni ser i världen runtomkring er vara väldigt stor. Med andra ord, varför märker inte resten av världen vad som händer? Jo, det gör de, men eftersom de inte har några referenspunkter eller vokabulär som kan hjälpa dem att klargöra saker för dem, kommer mycket att lagras under etiketten ”förvirrande känslor och händelser”. Så nej, de är inte helt omedvetna om vad som händer runtomkring dem, men de har antingen undertryckt alltihopa, eller så är de för osäkra och rädda för att prata högt om det, ens inför sig själva.



Ni förstår, ingen kan gå omkring på den här planeten längre, utan att känna ens minsta lilla nyans av förvirring. Nu när allt är på väg att flyttas till en ännu högre frekvens, så är det som om marken ni går på bokstavligen vibrerar av energi. Och när den gör det, är det nästan som att gå på en elkabel, där strömmen får hela din existens att vibrera. Så alla dessa ”oupplysta” för att kalla dem så, kommer att känna hur deras kärna bokstavligt talat börjar att skaka, när saker och ting vrids upp ett snäpp.



Och nej, det kommer inte att bli en skälvning som när ett stort skalv släpper löst jordens skorpa, det kommer att vara betydligt mer subtilt. Men det kommer fortfarande att vara märkbart för alla, och för många kommer det att vara signalen de har väntat på för att starta deras egen process för att öppna upp sig för sanningen de härbärgerar på insidan. För andra kommer det att att vara en kraftfull uppmaning som sätter igång alarmklockorna i hela deras varelse, och de kommer att bli ännu räddare för vad framtiden har för planer för dem.



Så återigen, kontrasterna mellan de som redan börjar öppna upp för dessa nya energier och meddelanden, och de som bokstavligen håller benhårt fast vid att bevara status quo, kommer att bli ännu större. För nu kommer meddelandet från dessa inkommande energier höras av så många fler än de som redan går på vägen mot den egna uppståndelsen. Med andra ord, förvänta er att se mer nedfall av alla dessa tunga bombardemang av energi som ni befinner er mitt i för tillfället. Och förvänta er att få se både oväntade uppvaknanden, men också våldsamt motstånd från människor som ni trodde skulle vara mer mottagliga för dessa livsförbättrande energivågor.



För inget är hugget i sten, mina kära, och ni har alla ett val, huruvida ni vill uppmärksamma denna sista väckning eller helt och hållet ignorera den. För nu har tiden kommit att göra ett sista val, och det kommer verkligen bli intressant att se vilka av dem som fortfarande är ovilliga att lyssna, som slutligen kommer att ge upp sin fientlighet och besluta sig för att ansluta sig till den ljusa sidan, för att kalla den så. Det kommer att bli intressant att se vilka av er bröder som kommer att bestämma er för att ge upp sökandet efter sanningen, och släppa taget om den här stegen som leder dem upp från de mörkaste hålor som skådats, och låta sig falla tillbaka ner i ännu mörkare vatten därnere.



Så än en gång, förbered er på att bli överraskade, på mer än ett sätt, eftersom ni aldrig i förväg kan vara säkra på vilka val era kamrater kommer att göra. Var beredda på överraskningar, men banna inte er själva om någon som står er nära gör ett ”felaktigt” val. För kom ihåg, det är DERAS val, och endast deras val. Ni kan bara hedra deras val, och om era vägar skiljs åt efter detta, det enda ni kan göra är att acceptera det. Det behöver knappast sägas, att det kan och kommer att vara hjärtslitande för många av er, men återigen vill vi påminna er att er enda uppgift är att vara en vägvisare, och vi kommer att påminna er om och om igen, att det här är ett vägskäl som kommer att överraska många. Så håll dig på din kurs och överväg noga dina beslut.



Ni har redan valt vägen som leder till ljuset, så gå inte åt sidan, för att försöka fösa era nära och kära in på samma väg. Om de väljer den andra vägen, finns det ingenting ni kan göra för att tvinga dem att ändra sig. Utan skicka iväg dem och skicka dem kärlek, det är allt ni kan göra. Kom ihåg att ni har gjort ert val och de måste göra sina och även om det kommer att bli mycket smärtsamt för många av er, så är det ändå meningen. För deras val måste alltid gå före era önskningar, även om era önskningar kommer från den mest sanna delen av er själva. Så fortsätt gå framåt, kära ni, även om ni någonstans måste lämna kvar någon ni älskar djupt.



Svensk översättning: Mahlin Larsson – www.st-germain.se



http://aishanorth.wordpress.com/







No comments: