viglink.com

Sunday, September 16, 2012

Möjligheten av det omöjliga.


Lady Portia, 13 september 2012






Mina Käraste Hjärtan, jag hälsar er kärleksfullt från botten av mitt hjärta. Vad vi bevittnar nu på er värld är i sanning underbart! Det som ni inte kan se, det som verkligen utvecklar sig är ofattbart. Otaliga själar konverteras till Ljuset; otaliga själar återgår till sitt ursprungliga Ljus. Och detta är så andetappande vackert att se, mina Kära Hjärtan. Denna konvertering och återfödelse in i Ljuset passar er väl. Jag är i sanning överväldigad av graderingen av Ljus som ni har kunnat tillåta in i era hjärtan och, fram till nu, detta är verkligen mycket. Det förefaller som att ni har funnit den lämpliga normen i detta och mer Ljus anländer nu i er värld. Detta får mitt hjärta att hoppa och det gäller för er också.



Vad som är än mer glädjefullt är att er Upplyftningsprocess har som väntat startat. Kan ni inte känna hur ert hjärta slår snabbare och snabbare från ren glädje och gamma? Era hjärtan får nu den största mängden av Kärleksenergi som kommer från våra Högre Riken, och från vår centrala sol Alcyone. Allt händer nu i era hjärtan och genom era hjärtan, då era hjärtan är centrat för själva Upplyftningen: så leta inte efter Upplyftningen utanför er själva.



Mina kära Hjärtan, ni hörde mig väl: Upplyftningen är en inre process och det är där som den kan hittas. Inte utanför er själva, inte någon annanstans. Ordspråket, ”Gräset är alltid grönare på andra sidan” gäller inte här. Helt tvärtom, då ni bara kan hitta det inom er själva. Ni har valt den bästa erfarenheten och de bästa levnadsvillkoren för er själva i denna inkarnation. Allt strömmar upp från er inre källa av skapelse, en källa som skapar era levnadsförhållanden. I själva verket kan det till och med sägas att ni är den största skaparen i allt av detta! Det är ni, så varför skulle någon annan skapa er eller varför skulle det vara vackrare någon annanstans, utanför er själva?



Kära Hjärtan, har ni någonsin stått stilla inför det faktumet att ni, som den mänskliga rasen, är de största inkarnationerna vid detta ögonblick? Att ni är superba Gudar, skapare i sin egen rätt som, precis som de Uppstigna Mästarna bland oss och Ärkeänglarna och kongener, har allt inom sig själva som behövs för att skapa för sig själva allt de önskar. Er makt och gåvor i detta avseende har alltid varit närvarande, det var bara dolda; och nu kommer de ut i full blom för de som öppnar sig själva upp till denna möjlighet. Ni är kapabla till nästan allt på villkor att vad ni vill skapa kommer från Kärlek och är skapat i Kärlek. Detta är nyckeln till er framgång, eller rättare sagt till er förlossning från illusionen.



Alla intentioner baserade på Kärlek är rena och oförstörbara: det kan till och med skapa det vilket ni anser omöjligt, vilket i själva verket är långt ifrån omöjligt. Inget är omöjligt; ni är det slutliga beviset på det: Om det omöjliga verkligen existerade så skulle det inte finnas några skapelser som er själva, ingen dualitet skulle finnas, igen upplysning och absolut inga förändringar – och allt detta medan ni har innebott en fysisk behållare som är begränsad. Ni lyfter er själva upp och ur denna dualitet, ut ur illusionen, och ut ur dessa störningar, ut ur dessa begränsningar… Och det i en takt som accelererar för varje dag. Är detta alldeles omöjligt? Jag måste svar genom att säga ”Nej”. I vilket fall som helst så är det vad ni nu gör?! Var säkra på det – och på vilket sätt! Jag tycker personligen att ert framträdande är enastående, minst sagt. Det kan inte vara svårare än det redan är. Ni är på toppen av det och gratulerande krävs!



Nu är det bara en fråga om att hålla ut och hålla i. Det kommer svåra ögonblick blandat med upplysta ögonblick. I båda fallen kommer era guider och era Tvilling Flammor att vara vid er sida; tvivla aldrig på det! Ni omfamnas alla i kärleksfulla armar. Nu har tiden kommit för själv-utveckling och för utvecklandet av kontakten med era Guider och era Tvilling Flammor. Dessa kontakter blir starkare än någonsin tidigare: en del av er kommer att börja känna och till och med att se dem. Det når längre och längre och slöjorna och begränsningarna kommer att föras bort för att till slut försvinna helt och hållet. Låt mig nicka ett ”ja” till er att denna förändring nu som förväntat äger rum. Många själar upplever sina Guider och Tvilling Flammor på ett allt tilltagande sätt. Det ligger i de små tecknen som skickas till er och de själar som redan har etablerat en stark förbindelse med sina guider/Tvilling Flammor kommer att känna igen dessa tecken. De tidigare nämnda förbindelserna och ert ömsesidiga samarbete med era guider/era Tvilling Flammor kommer nu till ett stort klimax.



Glädjefulla tider ligger inför er och jag kan bara säga: ni förtjänar dem verkligen. Ni är högst välkomnade till dem då vi nu är i de svåraste tiderna någonsin. Håll i, mina älskade Hjärtan, låt inte er personliga upplyftning smita förbi för den hjälper med Upplyftningen av hela världen, lite till, då det ses från synvinkeln av mänsklighetens kollektiv. Gaia räknar med er, precis som the Uppstigna Mästarna och era Galaktisk Fränder gör. Men mestadels så räknar ni med er själva! Det är anledningen till varför ni alla kom; det är anledningen till varför många av oss kom och inkarnerade, för vi är alla Mästare.



Jag hälsar er högst Hjärtligt, högst Kärleksfullt



Jag är Den Jag Är



Lady Portia



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



Kanaliserat genom Méline Lafont



Copyright © 2012 by Méline Lafont. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. http://pleiadedolphininfos.blogspot.be



No comments: