viglink.com

Friday, September 28, 2012

Det Gudomliga Kärleksfältet som omsluter Jorden...



Det Gudomliga Kärleksfältet som omsluter Jorden har en enorm inverkan på mänskligheten. Dess inflytande är oemotståndligt och oåterkalleligt, och på grund av det är ni alla på väg mot Kärlek och bort från rädsla.

Krig, terroristattacker, kriminalitet, och politisk verksamhet inom alla områden – internationella frågor, företag, utbildning, hälsa, religion, etc. – drivs alla av rädsla och har gjort så i eoner. Rädsla är så ingrodd i mänskligheten i varje nation, ras och kultur att den är mycket svår att utrota. Ändå är det vad ni mycket långsamt har gjort under en lång tid, och under de senaste få decennierna har graden av framsteg accelererat.

Kärleken är den Gudomliga kraften. Den är evig, den är Ett, den är utan motstycke, det är i den allt som finns införlivas och förenas.

Rädsla är onaturligt, overkligt, ett inbillat begrepp som ni uppfann och sedan gjorde till en orimlig förutsättning. Ni använde sedan dessa förutsättningar till att bygga trossystem som drev er in i separation och förvirring. Er tro på er overkliga verklighet blev väldigt stark som ett resultat av det lidande ni upplevde, och ni fann er själva till synes fångade i en fientlig miljö, från vilken det inte verkade finnas någon utväg.

Er tro på någonting annat än Kärlek är grundlös och ändå fortsätter ni att försöka hålla fast vid dem. Men de försvagas snabbt nu när effekterna av det Gudomliga Kärleksfältet, som omsluter planeten, gör det allt tydligare att det är det gamla stela trossystemet som är roten till alla era problem. Ni har tillbringat eoner, med livet som insats, för att försvara – och genom att ödelägga andras liv – övertygelser som inte har någon grund i verkligheten, utan endast är egoistiska åsikter av dem som lever i rädsla och behöver någon form av tröst för att inte hamna i blind panik.

Kärleksfältet, som omger planeten, är genomträngande, det passerar genom energifältet hos varje individ och gör det till en del av sig själv. Många känner av detta och upplever det som främmande sinnesstämningar och känslor, som de inte känner igen. I början är det ganska förvirrande eftersom de är vana att vara och känna sig försiktiga, osäkra och ängsliga och denna nya energi löser upp dessa förnimmelser och ersätter dem med en känsla av tillit och säkerhet – en känsla av att allt kommer att gå bra. Och naturligtvis är det oförståeligt, eftersom miljön omkring dem verkar oförändrad, lika osäker och skrämmande som den alltid har varit.

Eftersom Verkligheten inte består av fysisk materia, utan av obegränsade potentiella möjligheter, är det väldigt svårt för er att greppa idén om den, förutom mycket vagt. Medan ni fortfarande är nära förknippade med illusionens uppenbara verklighet, är det omöjligt för er att förstå. Illusionen är av solid materia, eller så verkar det för dem som upplever den, men det är den inte och er vetenskap har bevisat det. Hur som helst, ni upplever den som det och era fysiska sinnen är oförmögna att förstå det, eller förstå det icke-fysikaliska som omger er och från vilket ni har byggt upp illusionen.

Er intuition ger er antydningar om Verkligheten, när ni inte stänger av den till förmån för ”verkliga”, fysiska saker. Många av er har vid tillfällen svarat er intuition och blivit förvånade över resultatet, men sedan har ni avfärdat dessa resultat som slumpen, underligheter, tillfällig sinnesförvirring, och gått vidare med ert liv. Då och då minns ni dem och är förbryllade över dem, men de är störande för er eftersom de verkar så oförklarliga så ni försöker glömma dem.

Med det Gudomliga Energifältet som omsluter planeten med ökande intensitet, kommer ni att börja – om ni inte redan har börjat – uppleva ovanliga tankar eller antydningar, som aldrig tidigare har slagit er, men som verkar helt självklara. Det kommer att bli en djup vetskap, inte en åsikt eller en tro utan en vetskap, något som aldrig har känts säkrare för er. Det kommer att bli en mycket självklar förståelse för att ni verkligen är Gudomliga Varelser och att hela mänskligheten är som ni och Ett med er. I det ögonblicket kommer villkorslös Kärlek att fylla ert hjärta för allt levande, helt urskillningslöst.

Till en början kommer det bara att bli tillfälligt och det kommer att chockera er, men det kommer att stärka er med en ny vitalitet eller livlighet. Er uppfattningsförmåga kommer att bli klarare och det ögonblicket kommer att bli oförglömligt. När ögonblicket för ert uppvaknande närmar sig kommer dessa händelser att bli allt vanligare, och giltigheten i er tro på Gud orubblig. När ni ber, mediterar eller bara kopplar av, försök då att känna detta nya liv strömma genom er och få det att bli så. Det är ert öde och ni har obegränsat med hjälp från de andliga världarna för att hjälpa er med detta. Och det är där ni behöver fokusera er uppmärksamhet och era energier.

Med så mycket kärlek, Saul.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se
 

No comments: