viglink.com

Sunday, September 30, 2012

Ni rör er alla obevekligen mot ögonblicket för ert uppvaknande.


Sananda, 28 sep, 2012


Via John Smallman

Ni rör er alla obevekligen mot ögonblicket för ert uppvaknande. Det blir en händelse av ofattbar betydelse, därför att det markerar den mest anmärkningsvärda förändring i mänsklighetens medvetande, eftersom ni får en mycket större förståelse för den sanna innebörden av Kärlek. Inte själva ordet – vilket används för mycket och också är fruktansvärt missbrukat – men styrkan, den allomfattande Verkligheten som är Kärlek. Det är den behållare i vilken hela skapelsen existerar, och naturligtvis är Den gränslös, utan gränser av något slag – och ordet behållare används här bara för att ni behöver något slags koncept eller idé i vilken ni kan placera det som är gränslöst, så att ni kan få ett litet intellektuellt grepp, en vag glimt av vad Det är. Men vad Det är, är verkligen helt bortom er förmåga att förstå på ett meningsfullt sätt. Men det kommer att förändras.



Er brist på medvetenhet, ert begränsade fält av uppfattningar eller visioner medans ni vistas i illusionen är verkligen kvävande, och många är omedvetna om denna brist hos sig själva, eftersom deras ego fyller deras sinne med distraktioner som tycks peka på att det finns en stor medvetenhet. Det finns det inte och när ni vaknar kommer er medvetenhet att förbluffa er. Kunskap och förståelse för hela skapelsen kommer att finnas inom er. Att säga mer skulle vara att ytterligare begränsa gränslösheten.



Illusionen är begränsning. Det är ett försök att leva på en extremt liten skala i en minimal miljö som byggdes enbart för detta ändamål. Det var menat att vara en underhållande lek, men på grund av stelheten i de första parametrarna inom vilka de fastslogs, har de lämnat mycket lite manöverutrymme eller förbättring. Under eoner har begränsningarna som påtvingades dem blivit allt mer outhärdliga, vilket ledde till ett ökande tillstånd av konflikter mellan det ständigt ökande antalet invånare. Det är på grund av att dessa problem har blivit så intensiva och besvärande, som uppropet från de mer upplysta bland er att finna bättre sätt att samexistera på, börjar tas på mer allvar.



De från andra världar som skulle hjälpa er, är angelägna om att ge sig till känna så att de fritt kan röra sig ibland er och öppet erbjuda sin visdom och erfarenhet, vilka ni verkligen behöver om ni ska undvika självförstörelse. Naturligtvis är förstörelse i sig omöjlig eftersom ni är odödliga varelser, men ytterligare massivt offrande av människoliv som ett resultat av vansinniga beslut för lösa internationella problem genom att starta krig, måste och kommer att undvikas.



Det har blivit uppenbart att nya kommunikationsvägar som leder till användarvänliga metoder för internationellt samarbete till förmån för alla på planeten, måste hittas och genomföras. De finns tillgängliga, allt som behövs är en stor förändring i synsättet hos dem som leder de internationella mötena och diskussionerna, som ständigt äger rum över hela planeten. Dessa förändringar i synsättet måste komma från folket och läggas fram för dem som representerar dem på världsscenen – och det kommer att hända.



Till en början kommer era representanter att vara emot era förslag, eftersom de har vistats i en ännu större fantasivärld än illusionen vanligtvis erbjuder, mer av en kokongverklighet. De har tillskansat sig rättigheter och privilegier för sig själva som de inte var berättigade till, och de har valt att genomföra sina överläggningar i hemlighet, varefter de lägger fram en ofullständig och otillräcklig rapport om sina resultat och beslut för sina väljare.



Allt handlar om förändring eftersom era nya och moderna metoder för kommunikations- och informationsutbyte inte längre tillåter att hemligheter undanhålls någon längre tid. Sanningen kommer att komma ut över hela planeten och spridas snabbt. Många av dessa som trodde att de kontrollerade världen upplever en intensiv oro för att deras ”hemligheter” och ”uppgörelser” blir allmänt kända, medan andra befinner sig i ett tillstånd av förnekelse och vägrar att tro på det som händer.



Ni, Ljusbärarna, Ljusarbetarna och Vägvisarna, måste fortsätta att fokusera på att vara Kärlek i allt ni gör. Släpp alla återstående fördömanden, ilska, bitterhet eller önskan om hämnd. Öppna ert hjärta för Kärleken som sveper in över planeten, och låt den visa er att allt är Gudomligt omhändertaget, vilket det är. Genom att visa kärlek, och bara kärlek förändrar ni världen. Det är därför ni är här. Er hjälp behövs för att förändra, tillsammans med hjälp av dem från andra världar som står bakom er hela tiden, redo att hjälpa till.



Att ha kärlek i ert hjärta och ha för avsikt att dela det urskillningslöst och villkorslöst med varje enskild människa är oerhört kraftfullt, speciellt om den avsikten uppmuntras och stöds av det Gudomliga Kärleksfältet som omger planeten. Ni har en fri vilja, så det är upp till er att öppna ert hjärta och låta kärleken strömma genom er. Det är så ni förändrar det kollektiva medvetandefältet som så länge har varit kontrollerat av rädsla. Och ni gör det! Det är som om ni är nedsänkta i djupt, lerigt, förgiftat vatten och kärleksflödet rensar och löser upp gifterna och föroreningarna. Det finns redan många områden som är klara och gnistrande, och processen kommer att fortsätta till total renhet har uppnåtts och blivit självgående. Detta är vad ni gör, renar planeten och alla livsformer när ni hela tiden erbjuder kärlek i varje situation.



Medan ni simmar i detta förgiftade vatten är det ibland mycket svårt att inte svälja en munfull vatten och känna det som att ni blivit förgiftade. Det har ni inte. Ni har gjort ett försök att agera i kärlek och ni håller fast vid det försöket, och det Gudomliga Kärleksfältet stödjer er hela tiden och erbjuder komfort och trygghet när ni känner att ni inte har gjort så bra ifrån er som ni borde. Döm inte er själva, älska er själva och dela med er av den kärleken. Det är allt ni behöver göra för att vakna.



Er kärleksfulla broder, Jesus.



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



No comments: