viglink.com

Saturday, September 22, 2012

Enhet är inte förhandlingsbart.

Via John Smallman


De väsentliga förändringarna som mänskligheten behöver göra i attityd, trosuppfattningar, och uppförande för att återinföra det normala, kärleksfulla och fridfulla förhållandena, under vilka ni kan relatera till varandra på alla nivåer, sker mycket snabbt nu. Mänsklighetens region av det gudomliga energifältet – ert fält av medvetande – fortsätter att stärkas och intensifieras då fler och fler av er blir medvetna om hur var och en av er kan påverka det och gör så i själva verket, och sedan mycket positivt gör intentionen att göra så. Ett underbart Ljus badar nu i er vackra planet och är klart synbart för alla som vill se det. Ni gör enorma framsteg på er väg mot uppvaknande, och även de som är minst medvetna om den spirituella dimensionen som är er identitet kommer att vara oförmögna att förbli omedvetande mycket längre till. De kommer också att bidra till den allt mer växande strålningen av Ljuset som omger er alla.



Det ger en enorm glädje och tillfredsställelse för oss i de spirituella rikena då vi ser det exponentiellt expanderande fältet av kärlek som ni skapar runt omkring er för att smälta in med Guds. Vi har varit med er under eoner av tid för att hjälpa och uppmuntra er och nu blir resultatet av våra gemensamma ansträngningar klart. Så stora framsteg har uppnåtts under bara de sista årtiondena. Guds Vilja uppnås och genomförs med klarhet.



Ni har en mycket begränsad vision av mänsklighetens förmåga att växa och utvecklas, men om ni tillfälligtvis tar er tillbaka sextio eller sjuttio år i tiden från idag och upplever de uppfattningar som ni hade vid den tiden om vad mänskligheten kunde tänkas uppnå vid denna tid, och om ni nu kan se som vi gör vad som har uppnåtts under denna kort tidsrymd, så skulle ni bli högst förvånade. Ert tvivel och oro skulle lösas upp, för er tro på er förmåga att ändra världen genom era tankar och intentioner skulle visas vara helt korrekta. Den Gudomliga Viljan är konstant med er för att assistera er, ni måste bara låta den bli er vilja genom att sluta med att motstå den.



Trots den endemiska fattigdomen, konflikter och själv-tjänande egotistiska agendor som förefaller att driva er mot den mest fruktansvärda avgrund av självförstörelse – och på vilken nyhetsmedia fokuserar nästa hela sin uppmärksamhet – så har på en djupare och mycket mer kraftfullt nivå betydelsefulla och kraftfulla förändringar ägt rum inom det kollektiva mänskliga energifältet som leder er oåterkalleligen mot uppvaknandet. Er intention att utvecklas spirituellt har intensifierats då ni har insett att det ända sättet att införa fred, välstånd och lycka till mänskligheten är genom att föra er tillbaka till Källan. Ni kan bara göra detta genom att öppna era hjärtan till den inflödande Kärleken som er Fader erbjuder er varje ögonblick för ni är spirituella varelser och det är där som er kraft finns.



Era mänskliga kroppar är fordon - leksaker genom vilka ni leker och bråkar med varandra, då ni väljer att förbli in den overkliga världen som förefaller så övertygande verklig för er. Er sanna karaktär är spirituell och ni har ignorerat det medan ni lekte. Resultatet har blivit ensamhet, rädsla och sorgsenhet. Spelen ni har lekt har dock gett er ögonblick av kortlivad lycka, och ni har sökt att öka frekvensen av dessa ögonblick och få dem att vara så länge som möjligt. Men de är illusoriska då den overkliga miljön i vilken ni spelar era spel, och därför lider av en intensiv otillfredsställelse har dominerat.



Sann och evig lycka är bara tillgänglig i ert naturliga tillstånd. Under eoner av tid har ni vägrat att tro detta och därför har ni kämpat lönlöst via konkurrens, konflikt, arrogans, tjusande, och förräderi – allt för att uppnå det ouppnåeliga. Och det kommer att förbli ouppnåeligt så länge som ni väljer att se er själva som separata från varandra och från Gud, och fortsätter att behandla varandra som hinder och förhinder som måste överkommas eller förstöras för att uppnå välsignelsen av Hans eviga frid, för er och för de som ni har beslutat är det värdigt.



Enhet är inte förhandlingsbart. Detta blir nu till slut uppenbart för er, då det enorma felet av att tro annorlunda går upp för er, och därför väljer ni att öppna till Kärlek och det allomfattande som är dess karaktär. Vikten och betydelsen av detta val är något ni inte kan tänka er då ni kämpar med paradoxerna och motsägelserna av mänskligt liv på Jorden. I vilket fall som helst så är det valet ni behöver göra för att låta er själva vakna upp, och lämna den vansinniga mardrömmen av separation och övergivande att lösas upp och flyta iväg. Ni har i sanning gjort det viktigaste valet i ert liv, och vad det i själva verket betyder kommer att bli bländande uppenbart när ni vaknar upp i briljansen av Verklighet – ert eviga, himmelska Hem.



Er kärleksfulla broder, Jesus.



Svensk översättning: Per Staffan - www.st-germain.se



No comments: