viglink.com

Friday, September 28, 2012

Överlevnadsmanuskriptet nr 201



 
27 sep, 2012


Återigen så lyser solen ned på er lilla värld. Men idag har så mycket förändrats sedan hon sist sände hennes välvilliga strålar på er del av denna planet. För nu har påskyndandet börjat på allvar, och det finns miljoner där ute som börjar höra denna kallelse att stå upp och ta sin rättmätiga plats i detta kamp. För en kamp är det, och den har förts på många fronter under en mycket, mycket lång tid. Men nu kommer alla dessa stridigheter till ett slut, och som sådana så kallar vi ”alle man på deck”, så att säga. Detta låter dramatiskt, men vi förutsäger inte en förödelse eller blodbad när vi låter denna stridssignal ljuda. Detta är inte er roll i detta, men tvivla inte, det finns de som har den rollen, men de är i själva verket redan engagerade i den, och har så varit under en lång tid. Men de slåss i ett helt annat rike än den ni själva innebor.

Låt oss förklara. Vi har tidigare sagt er att ni bara är en liten del av en enorm arme som har satts samman bortom era stränder under en lång tid nu. Ni är i själva verket oumbärliga, för ni är de som i själva verket är på marken, och som sådana är ni ankare av energi, och ni är de som har gjort förhöjandet av energinivåerna möjligt. Detta är gamla nyheter för många av er, men vi upprepar det så att ni inte glömmer bort det. Inte bara detta, många av er är också ansvariga för att föra över så många meddelanden och information som behövs levereras till öronen, hjärnorna och hjärtana av era medmänniskor, och det är en del av arbetet som vi nämnde i början av denna skrivelse. Ni förstår, fram till och med nu har dessa typer av meddelanden och bulletiner varit begränsade till ”er egen sort”, om vi kan kalla det för det, men det kommer att förändras nu. Som denna kanal beskrev i en skrivelse för en kort tid sedan (Lärlingens handbok lektion 1) så finns det bokstavligen tusentals människor över hela planeten, som nu instrueras att de spelar en mycket speciell del i omvändelsen av denna planet. För deras roll är att överföra mycket information, information som i själva verket kommer att hjälpa människan att rätta till de fel som har spelats ut under tusentals år på era stränder.

Vi har tidigare sagt detta, och nu har tiden kommit för att göra det klart för er alla igen. Ni har på så många sätt varit skyddade fram till nu, och ni har alla arbetat mycket, mycket hårt, men på många sätt har ni gjort så undangömda från allmänheten. Detta är i enlighet med de noga konstruerade planerna som har gjorts i förväg av allt detta. Men nu har tiden kommit för att bokstavligen stiga ut ur den kanske något trygga skuggan av anonymitet, och stå rakryggade i era sanna roller som krigare å ljusets vägnar. Detta är, och vi upprepar igen för att göra det klart, INTE en kallelse för att bokstavligen ta upp vapnen för att gå på något slags korståg för att pådyvla era uppfattningar över huvudet på andra, mer skeptiska. Nej, detta är en kallelse för er alla att bli redo att ta på er uppgiften som ni kommer att få. För den kommer att ges till er, det är inte något som ni bara kan springa ut och göra själva fulla av iver och övertygelse.

Så var förberedda att träda ut i det öppna och var förberedda på att göra detta på så många olika sätt. En del kommer att kallas på för att ge ut meddelanden, andra kommer att bes ta kontakt med en viss person eller personer, eller att flytta till en viss plats, uppgifterna är många och mycket varierade. Återigen, så är detta inte en instruktion att ta till vapen och bilda någon slags arme, detta är bara en kallelse för att göra er själva redo att träda in i era sanna roller som krigare av ljuset. Och dessa krigare är krigare av den goda sorten, den sorten som kommer att ståla allt starkare när som mörkret försöker att överta allt detta extra ljus. De kommer aldrig att lyckas med att dämpa ned det, men som vi redan har sagt så många gånger tidigare, så kommer de att försöka så gott de kan – att göra precis det.

Så nu kommer tiden av anonymitet till ett slut, och ni kommer alla på något sätt att tillfrågas att stiga fram och visa er närvaro på det ena eller andra sättet. En del av er kommer att gå först, andra kommer att behöva vänta lite längre på sin uppgift, men vet att ni alla har en mycket speciell plats i denna väv av ljus, och utan er skulle en viktig del saknas. Så var uppmärksamma, var tålmodiga, för även om mycket redan har börjat hända, så vet att det verkligen är noga planerat och det kommer att avtäckas vid exakt det rätta ögonblicket. Ni är nu alla perfekt placerade för att bli de strålande exemplen som ni redan har visat er själva att vara, men denna gång kommer hela världen att se er.

Översättning till svenska: Per Staffan – www.st-germain.se.
http://aishanorth.wordpress.com/




No comments: