viglink.com

Monday, September 10, 2012

9-16 september , 2012

Veckomeddelande från Saint Hilarion


Via Marlene Swetlishoff

Mina Kära

Och så kommer vi till en ännu större ökning av energivågorna av Ljus, som bombarderar er planet. Denna energi kommer att fortsätta med att ta fram alla frågor och undermedvetna trossystem, som alla på Jorden har inom sig, men som ännu inte har blivit granskade eller tagits itu med. Detta kommer att skapa stress för många människor, och det tillkommer Världens Ljusarbetare att bibehålla ett lugnt och fredligt tillstånd i sitt eget energifält, för att skapa och behålla en stadig balans i syfte att motverka allt som sker.



Ta er tid att vara ute i naturen för att få kontakt med Moder Jord och skicka henne energier av kärlek, empati, medkänsla och stöd. Mer och mer, vid den här tiden, är det ert arbete att vara den stabiliserande kraften, den upplyftande kraften, den stadiga och lugna kraften. Andas djupt så att ni drar in den högre praniska energin, och håll den inom er så länge ni kan, innan ni andas ut. Det kommer att hjälpa er att behålla stabiliteten, när världen omkring er går igenom hela registret av upplevelser. Varje polaritet, som någonsin har känts eller upplevts genom tiderna, kommer upp för granskning, upplösning och omvandling. Ni har gått igenom det värsta av det som förelöpare, och nu är det er uppgift att vara här som de instruerande trupperna.



Följ med strömmen av händelser när de kommer och förbli i ett tillstånd av lugn och harmoni så mycket som möjligt. Försäkra er ofta om att allt är väl och att allt är perfekt och en del av den Gudomliga Planen för Jorden och Hennes invånare. Detta hjälper mer än ni kan ana, Kära Ni. Var också medvetna om att ni fortsätter er sammansmältning med ert Högre Jag, ert Heliga Kristus Jag och er Gudomliga Monad. Det händer mycket på olika nivåer och dimensioner och ni är skickliga i att hjälpa till med uppgifterna som kommer upp, även om ni inte har några vakna minnen av dem. Så är det.



Var och en blir ledda till dem på Jorden, som kan underlätta ytterligare öppningar och invigningar när ni blir redo för dem. Detta kommer att fortsätta att hända när er Högre Guid leder er till människor som ni mest behöver få kontakt med. Om kapital behövs, be om det och ha sedan tillit till att det kommer. Era Högre Jag vet vad som krävs för att ni ska gå framåt under dessa tider, och de behöver ert absoluta förtroende för dem för att vidta åtgärder i vilken riktning ni än leds till i varje ögonblick. Var medvetna och vakna och var observanta på synkroniseringar som sker.



Dessa tider som ni lever i ÄR Uppstigningen och ni är mitt i den NU, Mina Kära. Håll fokus på era högsta visioner för en gnistrande Ny Värld, och låt inget distrahera er från den. Sätt upp den högsta vision ni kan för er själva och gör allt ni kan för att behålla den i de kommande dagarna. Anknyt till ert inre för att få upp alla dessa förunderliga gåvor, som ni har låst inne tills den rätta tiden skulle komma. Detta är den tiden och pusselbitarna i ert liv börjar falla på plats i ett sken av Gudomlig Ordning och en mycket klarare bild av ert syfte på Jorden träder fram.



Tills nästa vecka...



JAG ÄR Hilarion.



Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se



©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com



No comments: