viglink.com

Thursday, October 4, 2012




Hederon från Venus 2 oktober 2012
Kanalisering: Isabell Henn



Älska varandra villkorslöst
Jag är Hederon och jag vill tala med er igen idag. Vår planet Venus är, som ni alla vet, väldigt nära Jorden. Nära i relation till resten av solsystemet och till Universum. Som en medlem av det Högsta Rådet talar jag idag, för att hedra de enorma prestationer ni har utfört ensamma under detta jordår. Med början detta millenium har alltmer ljus etablerat sig på Jorden, men detta år har det ökat i en omfattning utan motstycke och det är väldigt synligt.

Ni måste ha haft en väldigt god uppfattning om var denna lilla blåa planeten fanns i det här solsystemet och i den här galaxen och nu syns den överallt. Detta är för att tacka de många – och antalet är en växande grupp – ljusarbetare, ljusbärare och vägvisare som outtröttligt, och ibland utan att veta om det, har förstärkt sitt eget ljus och tänt gnistor hos andra människor, vilka hittar och tänder gnistor hos ytterligare andra människor.

Detta är en revolution, men en väldigt fridfull revolution av kärlek. Vi åser detta från nära håll, eftersom som en planet av kärlek och er systerplanet, är det väldigt intressant för oss. Självklart hjälper vi er eftersom vi älskar er, och det är en ära för oss ätt gynna och stödja er i er utveckling mot ett galaktiskt samhälle. Som många andra samhällen, sänder vi också vår kärlek till er. Kärlek är en märklig, men väldigt effektiv kraft, som ingen kan motstå till slut. Ovillkorlig kärlek kommer till sist att smälta även det hårdaste av hjärtan, som smör i solen. Vem kan fly från kärleken från den Förste Skaparen? Inte ens den mörka sidan kommer att kunna fly ifrån den för alltid. De kan gömma sig ett tag, men allt eftersom det sprider sig i Universum och eliminerar alla skuggor, så kommer kärleken från den Förste Skaparen också hitta själarna från den mörka sidan och tända gnistan hos dem. Det är oundvikligt.

Ni, våra kära, kan hjälpa till genom att skicka kärlek och ljus till kabbalen, Illuminati eller vad ni nu vill kalla dem. Förlåt dem för vad de har gjort. De var katalysatorer för er egen utveckling. De har demonstrerat för er skillnaden mellan ljus och mörker i er dualitet, mellan gott och ont, så att ni kunde växa. De är också varelser av Allt Som Är och förtjänar också er kärlek. Ja, de förtjänar den, även om många av er inte kan tro och förstå det. Men när ni tänker efter, att de har ökat hastigheten på er egen utveckling och ökat önskan att vilja leva fridfullt tillsammans, så kommer ni att förstå. Har inte Jesus talat till er om det, att ni skall älska era fiender. Det var stora ord, men på många sätt hittills ohörda. Så älska era fiender, förlåt dem och hjälp dem tillbaka till den Förste Skaparen med er ovillkorliga Kärlek. Detta är mitt budskap idag. Älska varandra ovillkorligt, såsom ni är ovillkorligt älskade av varelser från högre dimensioner.

Jag är Hederon, medlem av Venus’ Höga Råd och jag sänder er min kärlek och kärlek från människorna på Venus, kärlekens planet.

http://sirianheaven.wordpress.com

Svensk översättning: Charlotta Olsson – www.st-germain.se 

No comments: