viglink.com

Friday, October 5, 2012

Tvivla aldrig på att ni gör ett ovärdeligt arbete


Sananda 3 okt, 2012

Via John Smallman

Tvivla aldrig på att ni gör ett ovärdeligt arbete
Vår högaktning och respekt för er växer när ni fortsätter att hålla ert Ljus högt. Det är en krävande uppgift som ni har tagit på er, och ändå står ni på er – ibland med en ganska bister beslutsamhet – i avsikt att ge Kärlek, fred och överflöd till planeten och alla Hennes invånare, medan det verkar som om allt omkring er skriker, skränar och kämpar vansinnigt för att skydda sig själva eller tillintetgöra andra. Att veta, som ni gör, att alla är ett, kan vansinnet i det hela bli väldigt nedslående för er. Men ändå fortsätter ni beslutsamt att sprida kärlek, - även fastän många fortfarande förnekar dess existens och försöker avskräcka eller avråda er från att hålla er borta från vägen – och visa för alla att i varje hjärta finns en gudomlig gnista, som väntar på att andens andedräkt ska slå ut i lågor.

Och var och en av er är en aspekt av den andedräkten, när ni delar er kärlek och söker inträde även i de mest välbevakade hjärtan. Och ni tar er in, oftast i hemlighet genom en sidodörr, och effekten er entré har på ägaren är förbluffande, även om det inte är uppenbart för er. Tvivla aldrig på att ni gör ett ovärdeligt arbete för hela mänskligheten, när ni framhärdar i att följa er väg och låter ert Ljus brinna klart och erbjuder hjälp, healing och rådgivning till dem som söker det hos er.

Ni förändrar energierna genom ert arbete på planeten, eftersom den kärlek ni avser att dela och delar villkorslöst, bryter ner och löser upp de väldigt negativa energierna av rädsla, som har överskuggat planeten så länge. Det är som när tidvattnet kommer in och jämnar ut sanden och för bort slaggprodukter och andra konstgjorda rester för rengöring och återvinning. En stor energetisk våg av planetarisk rensning sker just nu för att återställa planeten till hennes ursprungliga tillstånd, och det är garanterat att hon aldrig mer kommer att uppleva den sortens samvetslösa och tanklösa behandlingar, som hon har utsatts för sedan början av er industriella revolution.

Det kan mycket väl tyckas, att medan relativt små kärngrupper av bekymrade, samvetsgranna och välinformerade människor gör stora ansträngningar för att övertyga mänskligheten om att enorma förändringar i hur de tänker och behandlar planeten, är mycket viktigt. Stora, mycket mer kraftfulla och inflytelserika grupper gör sitt yttersta för att fortsätta att utvidga sina extremt kortsiktiga industriella aktiviteter, som effektivt våldtar och plundrar planeten. Industriella verksamheter av en extrem och skadlig natur, har otvivelaktigt ökat fortlöpande under de senaste sju eller åtta årtiondena.

Men åtgärderna för att få ett slut på dessa enormt destruktiva aktiviteter håller på att ta fart, och tidvattnet är på väg att förändras. När det gör det, kommer ni att överraskas av hastigheten med vilken de mest vidriga aktiviteter kommer att stängas ner, och så kommer också reparationen av vandaliseringarna som har gjorts, att korrigeras.

När ni samarbetar med varandra i stor skala kan fantastiska resultat, på gott och ont, uppnås mycket snabbt. När energierna av kärlek, medkänsla och helande fortsätter att öka över hela planeten, kommer de viktiga positiva och kreativa förändringarna på hur ni svarar på varandra och på händelser och problem, som kräver er uppmärksamhet lokalt, internationellt och globalt, att ske mycket snabbare än ni kan föreställa er. Många händelser och förekomster av det positiva slaget rapporteras inte av media, även de alternativa medierna missar mycket av de positiva och upplyftande nyheterna, som skulle höja er ande och lätta er oro inför framtiden.

Och naturligtvis, era pågående samverkande insatser, tillsammans med er beslutsamhet att få ett slut på verksamheter som är skadliga för mänskligheten och planeten, har visat sig oerhört effektiva i att fördröja och hindra planerade ”stora industriprojekt,” som allvarligt skulle skada ert planetariska ekosystem. Några av dessa förseningar, av industriella projekt, blev nyhetsfrågor, vilket fick fler människor att bli medvetna om dem, och de bidrog med sitt inflytande för att se till att de inte fick ett godkännande.

Era kärleksfulla och fredliga avsikter för att förhindra ytterligare katastrofala skador på miljön, genom att stoppa alla allvarligt skadliga industriella verksamheter, tillför enorm energi för insatserna hos de många organisationer som arbetar fysiskt för att uppnå samma syften. Ni är på väg framåt mot en ny och underbar tidsålder, så håll fast vid ert syfte, ert fokus och er beslutsamhet och förverkliga dem.

Er kärleksfulla broder, Jesus.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 

No comments: