viglink.com

Wednesday, October 3, 2012

Ljusarbetare, jag vill uppdatera er



Ärkeängeln Metatron, 1 okt 2012

via Jimmy
Ljusarbetare, jag vill uppdatera er om aktuella händelser från denna sida av slöjan. Vi ser framsteg på många nivåer, och försäkrar er att allt sker som planerat. Aktiveringen av flerfaldiga knutpunkter genom hela det kristallina nätet, har ökat potentialen för flerdimensionella upplevelser, som flera av er har märkt. Många av er har ökat sina ljuskvoter till nästan full kapacitet. Den slutliga aktiveringen av det kristallina nätet kommer att ske innan årets slut, och ni kommer alla att glädja er åt att lättare få tillgång till era flerdimensionella funktioner, såsom interdimensionella resor och telepatisk kommunikation.

Dessa förmågor kommer att ta tid och ansträngning att fullända, men vi antar att ni kommer att bli mer än nöjda med att se med vilken lätthet ni utvecklar dessa förmågor, och klarheten i de upplevelser som följer av att ha dem. Mina damer och herrar, det kristallina nätet drivs huvudsakligen av ljuset från det mänskliga medvetandet. Med andra ord, det är ni som är det kristallina nätet. Varje gång ni gör någonting för att öka ert eget ljus, så ökar ni styrkan i det kristallina nätet för alla inblandade. Ju fler människor som anammar detta koncept, desto fortare kommer övergången till en högre dimensionell verklighet att ske. Vissa av er upplever höga nivåer av vibrationer hela tiden. Vi vill försäkra er om att dessa vibrationer kommer att fortsätta med att öka, liksom era upplevelsenivåer av kärlek och glädje.

Många av er är bekanta med idén att varje människa är ett universum i sig själv. Bokstavligen har ni alla galaxer och solsystem inom er, som fungerar på ett liknande sätt som makrouniversum, i vilket ni vistas. Det finns en anledning till detta, Ljusarbetare. Det beror på att det yttre universum, som ni upplever, är en projicerad bild av ert inre universum. Därför, när vi säger att ni är ett universum i er själva, så menar vi det bokstavligen. Och vi menar också att makrouniversum, som ni finns i, kontrolleras till 100 % av ert undermedvetna och ert medvetna sinne i ett kreativt samarbete. Om ni tvivlar på att ert undermedvetna kan skapa ett helt universum, så föreslår vi att ni funderar över drömvärlden, där ni befinner er medan ni sover. De flesta människor accepterar att deras undermedvetna skapar drömvärlden, men vägrar ändå att tro att de är mäktiga nog att skapa den yttre världen. Vi säger till er, att den enda skillnaden mellan drömvärlden och den ”riktiga” världen, är en fråga om uppfattning. Den uppfattningen håller på att förändras och snart kommer ni att veta sanningen i djupet av ert väsen.

Människorna inom ert universum är också era skapelser. Detta är ett koncept människor har svårt att acceptera. Ert universum är endast ert. Ni och er högre aspekt (ert undermedvetna) kan göra vad ni vill med det, men ingen av er kan göra någonting utan de andras medverkan. Inte heller kan ni ingripa i den fria viljan hos era skapelser.

Människorna i ert universum, era skapelser, har också ett eget universum. Sådan är karaktären och kraften i er gudomlighet. Ni har skapat en enorm samling universella skapare. Utifrån deras perspektiv är ni deras skapelser och ni lever i deras universum. Det är så, eftersom ni och era skapelser delar samma undermedvetna sinne. De, i samarbete med sina högre aspekter (det undermedvetna), har 100 % kontroll över sina universum. De kan dock inte ingripa i er fria vilja om ni inte tillåter det. I själva verket kan de inte ens ta sig in i ert medvetande om inte ni ger ert tillstånd. Er vilja är aldrig underkuvad viljan hos era skapelser, precis som era skapelsers vilja aldrig är underkuvad er. Ni är alla universum i er själva. Ni kan välja att dela samma verklighet, eller inte. Beslutet är ert, men det måste göras genom en gemensam överenskommelse mellan det medvetna och det undermedvetna sinnet.

Utmaningen för Ljusarbetare är därför att anpassa de medvetna och de undermedvetna sinnena. När dessa två aspekter av jaget är i linje, är allt möjligt. Ni kan bokstavligen ändra de fysiska lagarna i universum om ni så önskar. Varför inte? Ni skapade det för er egen skull! Det som ni kallar uppstigning är inget annat än en förtunning av slöjan mellan de andliga och de fysiska aspekterna av Jaget. När ni stiger upp, stiger hela universum upp, eftersom universum och ni är ett och samma. Många av er upplever resultatet av en förtunning av slöjan genom tydliga drömmar eller ut ur kroppen upplevelser. Ni kanske samtidigt upplever händelser eller känslor av frihet, makt, kärlek och glädje. Dessa känslor är delar av er uppstigning som ni har planerat i eoner, och som slutligen kommer att förverkligas när ni kommer till insikt om ert sanna gudomliga väsen. Vad ni hittills har upplevt skrapar knappt på ytan av det som ska komma. Ni har alla valt evig och gränslös expansion av ert medvetande. Njut av resan och gratulera er själva för skönheten i era egna skapelser.

Jag, Metatron, delar dessa sanningar med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se 

No comments: